Part XII

8.7K 620 199
                                    

Chanyeol lanet düşüncelerin içinden çıkamayacağına karar vererek ki buna tuhaf sesler çıkaran midesi de etki etmiş olabilirdi odasından çıkıp küçüğün kapısında durdu.

Onu odaya kapatarak ne bok yediğini bilmiyordu. Ama Kang pisliğinin söylediklerinden çıkardığı tek şey Baekhyuna zarar gelebileceğiydi. Küçük olan evden çıkmazsa kimse ona yaklaşamaz ve tehlikeye girmez diye düşüyordu ama bunu yapmaya onu bu eve hapsetmeye hakkı yoktu.

Kapının kilidini çevirip karanlık odaya adım atmasıyla içi sızlamıştı.Ona bunları yaşatmaya gerçekten hakkı yoktu. Önce annesinin katili olarak görmesi ve henüz on sekizinde bir çocuk için çok ağır ithamlarda bulunmuş ve hırpalamıştı.

Gözleri karanlıkta bir şey göremeyince odanın ışığını açtı.

Işığın açılmasıyla küçük bedeni odanın ortasında yere kıvrılmış uyuyor görünce adımları sessizce onun yanına yönelmişti. Önüne oturup yüzündeki saçları uyandırmayacak şekilde geriye taradı.

Kızarık göz kapaklarını, yanağında kuruyan yaşları görünce ruhunun acı çektiğini hissetmişti. Bu kusursuz varlığa karşı koyamıyordu ama ona zarar veren kendisinden başkası değildi.

Eğilip nedeni olduğu gözlerindeki kızarıklığa küçük bir öpücük konduracak iken küçüğün aniden hareket etmesiyle dudakları kurumuş dudaklara değmişti.

Küçük olan kuruluk nedeniyle kendi dudağını içe çekip yaladığında Chanyeol kalın dudaklarına çarpan dille gözlerini istemsizce kapatmıştı.Kalbine akan nehrin akıntısı şiddetlenirken gözlerini zorlukla açtığında, gözlerini kırpmadan ona bakan uyanmış çocukla yanlış anlaşılmanın verdiği utançla kendini geri çektiğinde çalan kapıyı duyunca koşar adımla aşağı inmeye başladı. Her adım atığında elbiselerinin altında atan kalbine baskı uygularken kapıyı açıp kim olduğuna bakmadan mutfakta soluğu aldı.

Üst üste soğuk su içerken dudaklarında gezen dili hatırladıkça yüzü tam tersi daha da ısınıyordu.Bu bir erkeği öptüğü için değildi kalbinin böyle atıyor olmasına şaşıyordu. Bu zamana kadar bu şiddette çarptığını hatırlamıyordu. Mi Cha 'yı ilk gördüğünde bile böyle çarpmamıştı.

Soğuk bir bardak su daha kafasına dikmişti ki merdivenlerde gelen küçüğün sesine kulak kesildi.

"S... Sehun gel... mesem, ha olmaz mı? Ya hyung kızabilir "

''Hadi ama Baek eminim o günden sonra dışarı adım bile atmamışsındır, hem annem güzel yemekler hazırlayacaktı. Chanyeol hyungtan ben izin alırım "

''Ne... hayır hayır sen dışarıda bekle b... ben onunla konuşurum sen gözüne görünme? "

Chanyeol şuan kesinlikle şu Sehun denen veletten nefret ediyordu.Sinirle dolaptaki küçük yoğurdu çıkarıp masaya indirerek sert hareketlerle kaşığı içine daldırıp ağzına koymuştu ki Baekhyunun kızarmış bir yüzle karşısında durduğunu görünce yoğurt kaşığı ağzında kalmıştı.

Baekhyun kafasını biraz önceki olaydan dolayı kaldıramıyordu hatta şuan zeminde çatlak bulup içine girerek kaybolmak istiyordu ama Chanyeolden ses çıkmayınca kafasını kaldırıp karşında ağzında yoğurt kaşığı ve o kaşıktan çenesine akan yoğurtla tam kahkahalık adamla içindeki gülme isteğini bastırmaya çalışıyordu.En sonunda dayanamayıp genişçe gülümsediğinde Chanyeol şuan etrafı çiçeklerle sarılı muhteşem bu çehreyi ilk kez görüyormuşcasına büyüleniyordu

En sonunda dayanamayıp genişçe gülümsediğinde Chanyeol şuan etrafı çiçeklerle sarılı muhteşem bu çehreyi ilk kez görüyormuşcasına büyüleniyordu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

.

Kaşığın ağzından düşmesiyle oluşan gürültü iki şapşalı da kendine getirince Baekhyun telaşla aldığı peçeteyle Chanyeolun çenesinden gömleğe damlayacak yoğurdu havada yakaladığı için tekrar gülerken Chanyeol yüzüne fazlasıyla yakın olan yüzle derince yutkunmuştu.

Baekhyun fazla yakın olduğunu fark eder etmez geri çekilip hızlıca "Hyung Sehun akşam yemeğine onlara gitmem için ısrar ediyor, gidebilir miyim?'' derken Chanyeol hala onun biraz önce o muhteşem gülüşe ev sahipliği yapmış dudaklarına bakıyordu. Farkında olmadan. Kafasını salladığında Baekhyun sevinerek boynuna sarıldığında bu kesinlikle Chanyeol için milattı ya da nedenini bilmediği bir şekilde öleceği gündü...

Ah bugün kesinlikle bir bölüm atmışken 2. bölüm atmayacaktım hatta bu hafta içindeki en uzak tarihte atacaktım.Ama depresyonda olan minik ergenimin Parkbaekkiee biraz iyi hissetmesi için atıyorum.Çık çabuk o illetten.Anne terliğini biliyorsun demi ha ondan yemeden kkk

Ve pek sevgili poncik okuyucularım 2bölüm attım diye önceki bölümü okumamazlık yapmayın ve voteleyip yorum yapmayı unutmayın benim gibi ponçik bir kızı üzmeyin yani ffkhjdfdfhk neyse egom aramıza girmeden notu bitirim hkghkgl

STEPCHILD/Üvey Evlat [ChanBaek ]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin