Part XXVII

6.7K 437 316
                                    

"Hyung kelepçelerken ne düşünüyordun? "

"Sadece sabah uyandığımda kokunu solumayı. "

Tamam bu Baekhyun'nun beklediğinden daha romantik bir cümleydi ama. Şuan karşılıklı sağ kolu ve Chanyeol'un sol kolunun kelepçeli olarak masanın üzerinde olmasını değiştirmiyordu.

"Bugün serginin son günü hyung nasıl gideceğim oraya ben şimdi? "Derken Chanyeol'un yüzü dışında her yere bakıyordu. Chanyeol ise onun kızaran yanaklarını keyifle izleyip  sandalyeye iyice yayılarak konuştu.

"Birlikte gideriz işte ne olacak. Hem o baş köşedeki resmi alacaktım ben. "Demesiyle Baekhyunun gözleri direk  uzun olanın gözlerini buldu.

"Baş köşedeki  mi? O satılık değil. Başka bir resim bul. "

"Hayır o resmi istiyorum. "

"Hayır satmayacağım onu." Diye Baekhyun kelepçeli elini çekerken Chanyeolde  alacağını söyleyerek çekiştiriyordu.

...

1 saat sonra




"İyi be almıyorum. "

"Bende satmıyorum... Dur bir dakika neden ki?
Güzel olmadığını mı düşündün yoksa? "

"Hayır hala yatağımızın  karşı duvarına asmayı düşünüyorum. Sonuçta sen bu evde yaşayacaksın benimsin dolayısıyla o resimde bana para harcamamış olarak gelecek. "

"Yahh kim burada kalacağımı söyledi. Gelmiyorum senin evine ben. "

"Baek burası benim değil  senin evin ne kadar ben kalıyor olsam da seni hatırlattığı için bu eve katlanıyordum. Sana ait olan yerde  olmalısın yani benim kollarımda" diyerek ellerini çekiştirerek küçük olanı masadan kaldırıp kucağına çektiğinde Baekhyun kelimelerini tüketmişti.

"Hy... "

"Şşt konuşma küçük velet sadece sarılmak istiyorum. Sürekli.Sende kollarını bana dolasan diyorum. Biliyorsun sarılma karşılıklı yapılan bir eylem. "

Chanyeol konuşurken Baekhyun çoktan küçük bir çocuk gibi onun göğsünde uyuya kalmıştı.Burası artık favori yeriydi küçüğün huzur bulduğu tek yerdi.

.......

"Baek! "

"Ooh... Sehun geç kaldım üzgünüm. "

"Önemli değil, ne oldu ve Chanyeol hyung neden sana bitişik duruyor. "Diye, Sehun gözleri ikisi arasından gidip gelirken konuşunca Baekhyun masum masum bakan Chanyeolle ölümcül bakışlar atıyordu.

"Çünkü bizden büyük olmasına rağmen anasınıfı çocuğu gibi düşündüğü için ellerimiz kelepçeli" diyerek ellerini kaldırdığında karşıdaki ikili gülme krizine girerek konuşmayı es geçmişti

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Çünkü bizden büyük olmasına rağmen anasınıfı çocuğu gibi düşündüğü için ellerimiz kelepçeli" diyerek ellerini kaldırdığında karşıdaki ikili gülme krizine girerek konuşmayı es geçmişti.

Ama Chanyeolun tabi ki de bunu taktığı yoktu çünkü tüm gün Baekhyunun yanında bir saniye bile ayrılmamıştı.

Kük olan "Hyung" diye gülen arkadaşlarını lazer ışıklarıyla parçalara ayırdıktan sonra Chanyeolle  dönüp konuşmaya başladı.

"Sana çok önemli bir şey söylemeliyim. "Derken içten gülüyordu.Çünkü devin suratı ciddileşmeye başlamıştı.

"Sorun ne Baek? "

"Şey hyung çok önemli yani gerçekten önemli!"

"Tanrım Baek sinirleniyorum lafı dolandırma da söyle. "Diye ses tonu duygusuzlaşmıştı.

" Bir dakika içinde hemen tuvalette gitmeliyiz hyungg~"diye gülümseyip sevimlice konuşunca Chanyeol belki de hayatının yıkımını yaşıyordu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

" Bir dakika içinde hemen tuvalette gitmeliyiz hyungg~"diye gülümseyip sevimlice konuşunca Chanyeol belki de hayatının yıkımını yaşıyordu.

"Hadi gidelim~" diyerek devin şoktan çıkmasını beklemeden  lavaboya çekiştirerek ilerledi.

"Baek, ne yapıyorsun? "

"Bu hayattaki en doğal şeyi yapıyorum Hyung . İ-Şİ-YO-RUM"Demesi ile kelepçesiz eli pantolonunun düğmesini açarken konuşarak Chanyeol kocaman gözlerle bakıyordu.

"Tanrım hyung niye utanıyorsun. Sende de var değil mi? " diye gülüp söylerken kendi utanç duygusunu bugün evden çıkarken içeride bırakmıştı.

"V.. Var tabi de tanrım işiyorsun hem de gözümün önünde! "

"Immm ,aynen öyle  işiyorum. "

Chanyeol neden bu kadar tuhaflaştığını bilmiyordu ama tuhaftı işte. Tamam heyecanlanmışta olabilirdi. Sonuçta o hormonları Baekhyun'u görünce azgınlık seviyesi ona hiç sormadan  en üst seviyeye çıkıyordu.

"Tanrım seni ...arzulamama neden oluyorsun?" Demesiyle Baekhyun eli organını tutmayı bırakıp Chanyeole anlamaz gözlerle dönünce Chanyeol bir süre gözlerine bakıp kafasını çevirdi. Baekhyun ıslanan pantolonuyla panikleyip kelepçeli elini organını tutmak için çekiştirince büyüğün elleri penisine çarpmasıyla daha da utanıp eli kolu bir birine dolanmıştı. Keza Chanyeol çoktan bu dünyadan  ruhunu göndermişti. Yani göndermek zorunda kalmıştı yoksa küçüğü içeri tıkıştırıp ırzına geçecekti.

Ama tabi ki de Park Chanyeol penisini tehdit eden bir insandı elbette kendine  hakim olacaktı. Tüm gün önündeki şişlikle dolaşsa da....

Nedense bu fice final yapmak istemiyorum. Lanet olsun çok pis alıştım ya. Nasıl bitireceğim!!??

 Nasıl bitireceğim!!??

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
STEPCHILD/Üvey Evlat [ChanBaek ]Where stories live. Discover now