Part XI

8.7K 576 222
                                    

Kafasını geri çevirip küçük olanın odasına baktıktan sonra hızlı adımlarla aşağı indi.Sert olmak istememişti ama aşağıda ki adam tüm sinirlerini bozmuştu.

"Ne arıyorsun burada? "Diyerek biraz önce Baekhyunun oturduğu sandalyede oturmuş görünce oradan kaldırmak istedi ama derin nefes alıp karşına oturdu.

"Seni almaya geldim Big Bird, sensiz işlerin yürümediğini biliyorsun.Senin yokluğunda her şey yoldan çıktı "

''Gelmeyeceğimi biliyorsun verdiğim kararları değiştirmeyeceğimi de?"diye soğuk kanlılıkla karşılık verince karşısındaki adam kolay olmayacağını zaten biliyordu.Sadece konuşarak çözmek ve onu geri götürmek istiyordu.Sahi bunlar için geç kalmış olsa da karşısındaki adam bunu hala bilmediği için iyi rolü yapabilirdi.

''Geri dönmen için ne yapabiliriz Park Chanyeol ?''

Chanyeol yumruğu gözüne indirmemek için kendini zor tutuyordu .Yumruğunu masaya vurarak ''Lanet olasıca sana dönmeyeceğim diyorum ben gittikten sonra her şey senin oldu daha neyin peşindesin ?''

Karşısındaki adam yüksek bir kahkaha atarak ''Sen olmayınca oranın tadı yok Chanyeol ait olduğun yer burası değil, kız gibi bir bebeğe babalık yapmak sana göre değil sahi hala anlamış değilim onu neden yanında tutuyorsun annesin den boşluğunu mu dolduruyorsun?Tatmin ediyordur emin seni Imm bacakları ve k...''Lafını bitiremeden yüzüne yediği yumrukla susup ağzındaki kanı yere tükürdü.

''Babalık falan yapmıyorum ona bir erkeği altıma alacak kadar düşmedim senin aksine ve siktir olup gidecek yakında, şimdi senin siktir olup gideceğin gibi!!''

''Emin misin ?Ondan kopabilecek misin ?''

''Sen ne saçmalıyorsun çık git evimden Kang bir daha da benim çevremde dolaştığını hissetmeyeyim ,gelmemi beklerken canından olma .''

''Beni tehdit edeceğine yukarıdaki güzelliği iyi koru sonu annesi gibi olmasın soğuk toprak olmasın ''diyerek kapıyı çarpmasıyla Chanyeol sandalyeye iyice sindi.

''Bu da ne demek?''diye zihni bir savaşa girmiş galip çıkacak düşünceye karar verirken küçük olanın kapının pervazında ona anlamaz gözlerle baktığını görünce gözlerini kapatıp derin bir nefes aldı.Sandalyesinde kalkarak karşısına geçip pervaza yaslanmış kolundan tutarak konuşmadan yukarı çıkarıp tekrar odasına kapattı.

Baekhyun sabahki neşelerinin kendi hayali olduğunu bile düşünmeye başlamıştı.Ayağa kalkıp kapıyı açmaya yeltendiğinde açılmamasıyla küçük yumruklarını kapıya geçirmeye başladı.

Chanyeol kapının dışında onun bağırışlarını dinlerken ne yapacağını düşünüyordu. Kafası o kadar doluydu ki en sonunda tüm damarlarının durup onu orada yere yığacağını umuyordu.

Baekhyunun kokusuna ihtiyacı varken ona gidememek neden bu kadar zor geliyordu?

Chanyeol zihninden beliren cümlelerle kendini tokatlamak istiyordu. Ne zaman küçüğü hakkında böyle şeyler düşünür olmuştu bilmiyordu ama bu düşünceler gün geçtikçe kirlileşiyordu.Kirli düşüncelerini bir kenara itip Kang'ın söylediklerine kafa yorması gerektiğine karar vererek kendi odasına çekildi.

...

Sehun bu sabah güzelce hazırlanıp evden çıkacakken annesinin sesiyle durdu.

"Baekhyunun yanına mı gidiyorsun Hunnie? "

Arkadaki annesine dönerek ''Evet anne bu aralar oldukça kötü görünüyor bana ihtiyacı var''

''Sehun senin üzülmeni istemiyorum biliyorsun, kararlarına da saygı duyuyorum ama Baekhyun yani o senin gibi değil yine ona kapılmandan korkuyorum. Yine kötü zamanlar yaşayacağından"Sehun annesinin dolu gözlerle söylediği cümlelerle gülümseyerek onu sıkıca sarmalayıp "Üzülme anne sadece iyi olduğuna emin olacağım sonra yurt dışına gideceğim yine biliyorsun. Burada olmaya bende dayanamıyorum.''

''Benim küçük meleğim .Her şey iyi olacak.Üzülme "

''Ah ne bu duygusallık neyse akşam yemeğe Baekhyunu da davet etmek istiyorum bizim için güzel bir sofra hazırlayacak mı benim biriciğim?''

''Tabi ki de bende özledim keratayı"

''Tamam "dedikten sonra evden çıkınca biraz ötesindeki evin kapısına yavaşça ilerleyerek derin nefesler almaya başlamıştı.

Kim ne derse desin Baekhyunu sevmek gökyüzündeki gökkuşağından sonu gelmeyecek şekilde kaymak gibiydi. Bunu kendisi seçmemişti ama kalbinin onu seçtiğine de pişman değildi. Baekhyun erkeklerden hoşlanmasa bile bu sorun değildi Sehun her zaman onun en yakın arkadaşı olarak kalabilirdi üzülmemesi için...

......

Gerçek ChanBaek hakkında ne düşünüyorsunuz merak ediyorum doğrusu :)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Gerçek ChanBaek hakkında ne düşünüyorsunuz merak ediyorum doğrusu :)

STEPCHILD/Üvey Evlat [ChanBaek ]Where stories live. Discover now