Part XIV

8.7K 579 367
                                    

Chanyeol sohbet ederlerken salıncakta uyuyan çocuğu sırtına alarak eve doğru yavaş adımlarla yürümeye başladı.

Bu his nedense kalbinin dokunulmamış noktalarını harekete geçiriyordu. Küçüğün şuan yüzünü kedi gibi sırtına sürmesini mesela çok sevmişti.

Gülümseyerek yoluna devam ederken zihnindeki düşüncelerle kaşlarını çattı.Ama akışına bırakmalıydı bir şeyleri. Hayatı aceleye getirmeyecekti bundan sonra...

...

Büyük olan sabah gözlerini araladığında göğsüne koala gibi yapışan, bir ayağı bacaklarının arasında bir kolu ağzının üzerinde olan küçükle kıkırdamadan edememişti.

Baekhyun gerçekten deli uyuyan biriydi. Onunla uyumak eğlenceli gelmişti. Her sabah bu tür tuhaflıklarla gözlerini açacaksa onunla sürekli uyabilirdi.Ama bacaklarının arasındaki ayağın hareket etmesiyle kısık bir inleme ağzından kaçmıştı.

Chanyeol düşündüğü şeyle gözlerini kocaman açarken bir kaç gündür bu türler düşündüğünü fark etti.

Kafasını göğsünde yatan yüze çevirdiğinde mükemmelliğiyle damarlarındaki kan akışı beyni yerine başka yerlerine hücum ediyor gibiydi.

Gözlerini sıkıca kapattı.

"Saçmala Chanyeol o kız bile değil seni etkilemesine izin vermeyeceksin değil mi? "

'Sikik beynim neler düşüyor böyle?' diyerek aniden ayağa kalkınca üzerindeki bedeni unutmuştu. Yüzü tuhaf bir şekil almış uyandırdığını düşünürken Baekhyun kıçını ona dönüp yastığı kucağına alarak uyumaya devam etti.

Chanyeol dolgun kalçadan bakışları alıp doğru banyoya girdiğinde önündeki lanet şişliğin nedeninin Baekhyun olduğu utancıyla kendini rahatlatmaya çalıştı.

Gözlerini kapatıp Mi Chayla olan ilk birlikteliğini hatırlamaya çalışırken aklına tek bir an bile gelmiyordu. Ama Baekhyun ile çıplak şekilde uyudukları görüntüler gözünde belirince elleri ondan bağımsız hareket etmişti. O gece sadece ona sürtünmüştü ama bu bile şuan onu zirveye ulaştıran bir anı olarak zihnini kirletiyor.

Baekhyunun adıyla dakikalarca yoğun şekilde boşaldığında küçük olanın kapıyı tıklatıp endişeli bir sesle konuşmasıyla yerin dibine girmek istiyordu.

"Hyung bir sorun mu var? İyi değilsen hastaneye gidelim "

''Ha.. Hayır ,duş alırken kaydım ondan bağırdım ama iyim şimdi birazdan çıkarım.''

''Tamam hyung bende duş almaya gidiyorum ve kahvaltıyı ben hazırlayacağım bugün ikimize sen karışma "diye neşeyle ciyaklarken Chanyeol sesiyle bile elinde yeniden sertleşen penisine birde kapının dışındaki sese gözlerini devirerek acıyan organını tekrar çekmeye başladı. Çekerken de penisine sinirle tıslıyordu.

"Tanrı aşkına derdin ne senin? Onunda penisi var biliyorsun değil mi seni rahatlatacak bir vajinası yok. Tamam sexi ,sevimli ,bir kızdan çok daha güzel ama bu atağa kalkacağın anlamına gelmiyor ve en önemlisi o kayıtlarda hala oğlum olarak geçiyor farkında mısın ?"diye elinde ki uzunluğu sıkıp işkence uygularken yüzüne doğru boşalmasıyla cevabı almıştı.

'Seni takmıyorumdu' bu ve Chanyeolde her şeyi siktir edip duş aldıktan sonra havluya sarınırken işaret parmağını penisine doğrultu.

"Onun karşısında sakın kalkım deme yoksa seni rahatlamam"diye uyardıktan sonra odasına geçerek üzerine rahat bir şeyler geçirdi.

....

Baekhyun her zaman ki neşesini geri kazanmıştı. Chanyeolu mutlu görünce kendide mutlu oluyordu. Bu mutluluk onu korkutsa da yine de ona tutunacaktı.

Hazırladığı masaya gözleri ışıl ışıl bakarken saçları ıslak bedenle gözlerini devirdi.

''Hyung yine mi ıslak saçla dolaşıyorsun, hadi kurut gel , saçlarındaki suyun masaya damlamasını istemiyorum''

''Açım Baek önce yemek yemeliyim ''

Baekhyun kaşlarını çatarak onu bileğinden tutup çekiştirerek banyoya götürdüğünde klozet kapana oturtmasıyla Chanyeol sadece onun sevimli hallerini izlemekten konuşmaya vakit zihninde yaratamıyordu.

Baekhyun kurutma makinasının ısısını ayarlayıp uzun olanın saçlarından parmaklarını geçirip dağıtarak kuruturken Chanyeol bacaklarının arasına giren bedenle iyice mayışmıştı.

Baekhyun işini bitirip geri çekildiğinde Chanyeol yutkunarak kapalı gözlerini aradığında ayağı kayıp üzerine düşen bedenle inlemişti.

Baekhyun gözleri kocaman açılmış bir şekilde dudağını ısıran Chanyeole bakarken istemsizce diliyle dudağını yalamıştı. Hemen kendini toplayıp kalkarken dirseğinin penise çarpmasıyla ikinci bir inlemeyle kıpkırmızı bir yüz ve aksayan bir ayakla aşağı inerken Chanyeol bu gün ki üçüncü boşalmasını yaşıyordu.

"Lanet olsun neyi var bu bedenimin bugün sanki Baekhyunu ilk kez görmüş gibi niye tepki veriyor. "Diye klozete tekmeyi geçirirken Baekhyun aşağıya kadar gelen gürültü ve sesle dediklerini beyninde anlamdırmaya çalışıyordu.

Onu etkilediğini beyni yeni yeni algılarken bunun imkansız olduğununa dair kanıtlar toplamaya çalışıyordu.

Chanyeol hyung kızlara ilgi duyuyor, annemle de bu yüzden evlendi.

O her zaman büyük göğüslü kızlardan hoşlandığı söylerdi anneme gıcıklık olsun diye söylerdi

Ve erkek erkeğe bir kaç kere uzunca sohbet ettiklerinde eski kız arkadaşlarından bahsetmiş. İmkansızdı

Evet imkansız derken atan kalbinin sesini duymazdan geliyordu genç adam. Çünkü o ne kız ne erkek hiç kimseye ilgi duymamıştı.Şimdi de Chanyeolun tuhaf davranışlarından etkilendiğini kabul etmeyecekti. Böyle bir şeyi annesine yapmayacaktı.

-----------------------------------------------------------

Efendim ne yapacaksınız?Chanyeol geri getirmemiz şart büyük patronda onu istiyor.

''Gelmesi için her şeyi yaptık"diyen adamına bakıp sinsice sırıtarak "Her şeyi değil şimdi ki en değerli varlığını bakalım koruyabilecek mi? "dedikten sonra içkisinde büyük bir yudum alıp koltuğunda geriye yaslandı.

STEPCHILD/Üvey Evlat [ChanBaek ]Where stories live. Discover now