Part VIII

8.8K 643 225
                                    

Peki ya tüm kötü şeylerden sonra iyi görünen ama aslında iyi olmayan şeyler olmaya başlarsa ?

Çalınan kapıyla gözlerini soğuk zeminde gözlerini aralayan acılı beden kapının sabırsızca yumruklanması ile ayağa kalkıp yürümek için acele ettiği her adımda karnındaki ağrıyla iki büklüm olup derin nefes almamaya çalıştı.Aldığı her nefes ruhunu bedeninden çekiyordu.

Bu durum Baekhyunun fiziksel olarak çektiği en büyük acıydı. Nihayet kapıya ulaştığında belini yavaşça doğrultup hala alacaklı gibi çalmaya devam eden kişinin yüzüne açmasıyla kasıklarına saplanan ikinci bir ağrıyla yüzünü buruşturup kafasını zorlukla kaldırdığında karşısında gördüğü siluet korkuyla etrafına bakmasına neden olmuştu. Dün gecekine benzer bir olay yaşanmaması için kapıyı kapatacakken Sehunun kapının arasına ayağını koymasıyla duraksadı.

Chanyeol onu görür ve yine acımasızlaşır diye korkuyordu ama artık çok geçti Sehun içeri geçmişti.

''Baek, tanrım bu yüzünün... Dur bir dakika aman tanrım!'' diyerek karnını tutan küçük adamın tişörtünü biraz, yukarı kaldırdığında gözleri şokla açıldı.

Baekhyun panikle geri çekilip tişörtünü aşağı çekerken "Neden buradasın Sehun? "Diye sormasıyla sarışın çocuk gördüğü morlukları şimdilik bir kenara bırakarak "Seni merak ettim, Tanrım geç kanepeye otur merhem alıp geliyorum ve sonrasında bunlara neyin neden olduğunu anlatıyorsun Baek! "

Baekhyun kesin ve net olan konuşmayla kafasını sallayıp kendini özlediği yumuşaklığa bıraktı.

Göz kapakları tekrar kapanırken. Sehunun söylenişlerini zorlukla duyumsuyordu.

---------------------------

*Gözlerini araladığı karanlık yolun ortasında şaşkınlıkla etrafına bakarken ona gülümseyen kadını görünce seri adımlarla soluğu kendi gibi kokan bedenin karşısında aldı.

Kadın tebessüm ederek öne eğilerek gözleri yaşlı oğlunun şevketle yüzüne dokunup saçlarını yumuşakça okşadı.

''Anne!Geri geldin değil mi? Beni bir başıma bırakmayacaksın?''diye endişeyle kçüğün birleştirdiği cümleyle Mi Cha;

''Baekkie neden bu kadar korkuyorsun?''diye sordu,

''Anne hyung o...o çok kötü davranıyor bana ne yapacağım bilmiyorum lütfen gel söz bir hiç bir şey istemeyeceğim sizden.Sadece gel "Sıkıca kendisinden uzun kadına sarılınca kadın ellerini usulca küçük çaresiz oğlunun saçlarında gezdirmeye devam etti.

''Baekkie, geçecek benim meleğim her şey geçecek sende biliyorsun o iyi bir insan oğlum, sadece ona zaman tanı seni benden daha çok sevdiği zamanlar gelecek.O zaman ne olursa olsun sende onu bırakma''

Baekhyun küçük çocuklar gibi sızlanıp 'istemiyorum anne 'derken kollarındaki boşlukla kalakalmıştı küçük savunmasız, varlık.**

''Hayır anne, GİTME!!''

Sehun sayıklayan ve ateşlenmiş çocuğun alnına yeni ıslatıp ,sıktığı havluyu koyarken kalbi endişeyle kasılıp duruyordu.Küçük Baekkie'sini bu halde görmek Sehun için çok zordu.O her zaman neşe veren kalbini ısıtan bir arkadaştı(!)

Hava kararmış saatler hızla geçerken Sehun Chanyeolun eve gelmesiyle kendi evine gitmeye yeltenmişti ki dev olanın Baekhyuna endişeli bakışlarından hemen sonra yukarı çıkarak üzerini değiştirip evden çıktığına şahit olmuştu. Annesinin bu adamdan böyle bahsetmediğini hatırlıyordu.

....

''Vay vay vay bakın kimler dönmüş aramıza,seni burada görmek ne güzel ''

Chanyeol kulaklarına dolan iğrenç sesle içki bardağından donuk bakışlarını karşıdaki gruba çevirdi.Anılarında unutmaya yüz tutmuş siluet ona 'neden burada karşıma çıkmak zorundaydı ki?' sorusunu sordurtmuştu.

Cevap vermeden gözlerini devirip önündeki içki bardağını kafasına dikerek bardan çıkmaya yeltenmişti ki duyduğu cümleyle adımlarını durdurdu. .

''Sürtük karın ölmüş diye duydum Big Bird ''

Chanyeol sakin barı tamamen sessizliğe gömen bir kahkaha attıktan sonra yüzünü ifadesizleştirerek ''Evet öldü ve sadece benim sürtüğümdü senin ki gibi başkalarının altına yatıp kucağımda ağlamıyordu son bir şey daha uzak durun benden piç kurusu''

''Tch ,tch, tch yalnız kalmışken geri dön bize ,artık önünde seni durduracak hiç bir engel kalmadı ''diye bağırırken Chanyeol sinirle tıslayarak kendini sert rüzgarın estiği karanlık şehrin sokaklarına attı.

Şimdi diyeceksiniz ne oluyor ?Tabi ki de söylemeyeceğim kkk ve yorum sayısı düşünce beğenmediğinizi düşünüyorum :(

STEPCHILD/Üvey Evlat [ChanBaek ]Where stories live. Discover now