Part XV

8.1K 585 292
                                    

Kalp sevdiğini seçebilir miydi? Peki kalbin sahibi seçilen kişiyi ne kadar görmezden gelebilirdi?

-------------------

En son olanlardan sonra koskoca iki ay geçmişti. Chanyeol ve Baekhyun aynı evin içinde iki yabancı gibi dolaşır olmuşlardı. Her ne kadar bir birlerine iyi davransalar da günün sonunda tuhaf hallerde buluyorlardı kendilerini tıpkı şuan gibi...

Baekhyun sandalyenin üzerine çıkmış yukarıdaki yemek kabını almak üzere iken dengesini tam sağlayamadığı için ayağının kaymasıyla yere düşmek üzereyken Chanyeol onu havada yakalamış ve oda dengesini sağlayamadığı için yere düşmüştü.

Chanyeol dudağındaki sıcaklığın kan olduğunu düşünüp gözlerini açtığında üzerinde gözleri kapalı, dudakları dudaklarında olan adamla vücudu yine ondan bağımsız hareket edip kollarını ince bele sarmıştı.

Baekhyun belindeki elle gözlerini açtığında karşında gördüğü muhteşemlik ile gözlerini tekrar kapatmıştı. Oda kalbinin neden Chanyeolu görünce ritim değiştirdiğini merak ediyordu. O hyungtu işte her zaman gördüğü uzun boylu adamdı ama neden gece rüyalarına edepsiz şeyler yaparak giriyordu.

Chanyeol onun hareket etmemesinden faydalanarak ilk kez ona bir adım atıp dudaklarını hareket ettirdiğinde Baekhyun da içindeki sese kulak verip kendini ona bıraktı. Ne yaptığının, bunun yanlış olduğunun bir önemi yoktu ,şuan ikisi de şuan bir şeyleri doğrulamak istiyorlardı. Bu iki aydır içlerini yakıp duran duygunun acıma mı pişmanlık mı, sahiplenme mi olduğunu anlamalılardı.

Dakikalar dakikaları kovalarken iki beden yerde hala öpüşüyorlardı. Chanyeol, Baekhyunun başının altına ellerini koyarak onu altına aldığında nefes almak için geri çekildi.

Küçük olan dudaklarından ayrılan sıcaklıkla gözlerini açmıştı ki Chanyeolun tekrar dudaklarını kendi sıcak mağarasında emerek ona bir şeyler hissettirme çabalarını anlamış oda aynı yumuşaklıkla onun dudaklarını emmeye başlamıştı.

Baekhyun öpüşmekten şişmiş dudaklarını geri çekmesiyle Chanyeol kapalı olan gözlerini araladığında ağlayan bir Baekhyun beklemiyordu.

Hızla küçüğün bedeni üzerinden çekilirken Baekhyun da geri geri giderek köşede ki mutfak dolabına sırtını dayadı.

''Baekhyun iyi misin? ''diye yaklaşmıştı ki küçüğün hıçkırıkları dahada artmış elini öne uzatarak zorlukla yaklaşma diyebilmişti.

''Yaklaşma h...yung, bu bu yanlıştı yani öpüşmemiz, özür dilerim engellemeliydim. Olmamalıydı!"

''Baekhyun sakin ol, tek suçlu sen değilsin, tanrım neden böyle olduğunu bilmiyorum asıl benim yapmamam gerekirdi''

Hyung bu * hıck çok yanlış yani sen *hıck annemle evliydin ve ikimizde erkeğiz, olmamalıydı hyung kalbimin böyle şeyler hissetmemesi gerekiyordu. Bunlar çok yanlış. Özür dilerim hyung böyle hisler hissettiğim için yemin *hıck ederim elimde olan bir şey değildi yaptığın her hareketin kalbimi neden hızlandırdığını bilmiyorum.Bunlar, lanet olasıca kalbimin hissetmemesi gereken şeyler...''

''Baek bana bak titriyorsun sakin ol öncelikle ''diye diz kapaklarının üzerinde sürünerek yaklaşmıştı ki küçüğün çığlığıyla durmuştu

''Ya.. Yaklaşma hyung lütfen!''

''Baek biliyorum bu yanlış sende benimle aynı şeyleri hissediyorsun bende kaçmaya çalıştım ama her seferinde sana dönerken buldum kendimi. Kalbim hep sana aitmiş ama yolunu kaybetmiş gibi hissettiriyor ve şimdi tekrar sana dönmek istiyor sonsuza kadar senden kalmak için.Bende ne yapacağımı bilmiyorum.Yemin ederim bende durdurmaya çalıştım ama olmadı''

Baekhyun duyduklarının kendi hisleri olduğunu düşünecek kadar benzer olmasıyla daha çok titremeye başlayıp kulaklarını duymamak için kapattı.

''Konuşma hyung, bu yanlış, olmamalı, olmamalı anneme ihanet edemem hyung ,bu hisler yok olması gereken hisler sen annemi unutabilirsin ama ben onu unutamam hyung.O her şeyimdi hislerim beni her gün öldürse de sana dokunamam, bana dokunmana izin veremem anlıyor musun ?''

Baekhyunun ağzından çıkan her kelime Chanyeolun ruhunu parçalara ayırırken ona iyice yaklaşıp kulaklarındaki ellere dokununca Baekhyun ürkekçe gözlerini onun gözlerine dikti.

Küçüğün elleri yavaşça aşağı inerken Chanyeol ona en içten gülümsemesini sundu.

''Küçüğüm inan bende zorluklarını biliyorum sevdiğini kabul etmek ne kadar kolay görünse de bir o kadar zor ikimiz içinde ama 'avucunda kaybolan yumuşak eli kendi kalbi üzerine getirdi ' hissediyor musun ?Nasıl attığını ,neden böyle attığını ,kim için attığını biliyor musun ?''Baekhyun kendi kalp atışlarıyla aynı ritimde atan kalple kendi daha çok çıkmazda hissediyordu.

''Hyung yapma benim için daha da zorlaştırma lütfen ben ben yapamam'' deyip onu geri iterek evden yalın ayak koşarak çıktığında Chanyeol gözlerinden sızdıran yaşlarla mutfak zeminine daha da çöktü.

Onu kaybetmek istemiyordu hele şimdi onunda kalbinin kendi kalbi gibi yandığını görmüşken.Ama bilmiyordu ki ne olursa olsun Baekhyunu yalnız bırakmaması gerektiği...

Fake Princess/Prince ye bakmayın unutmayın çok yakında bölüm atacağım o bebeğime ve StepChild değerli bebeğime final planları yapıyorum tahminimce 20 de final yapabilirim gibi :)

STEPCHILD/Üvey Evlat [ChanBaek ]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin