Part XXVIII

6.6K 421 70
                                    

"Hyung dışarı çıkıyorum ben! "

"Nereye Baek bu saatte? "

"Ufak bir işim var hyung beni bekleme uyu."

"Ne?Bu da ne demek?Gecenin bu saatinde nereye çıkıyorsun Baek? "Diye mutfaktan çıkana kadar küçük olan çoktan evin kapısını kapatıp çıkmıştı.

Chanyeol koltuğa sinirle oturdu.

Baekhyun o kelepçe olayından sonra yine evine taşınmıştı.Bir aydır birlikte yine yaşıyorlardı ve Chanyeol bu zaman içerisinde sadece bir kere öpebilmişti. Onun dışında Baekhyun hep ondan kaçıyor gibi hissediyordu. Chanyeol ona saygı gösteriyordu. Kolay değil bir erkekle olmak. Chanyeol içinde durum farklı değildi o da ilk kez bir erkeğe kalbini vermişti. Ama o Baekhyundu işte masum, bir kıza taş kıran bir sevimliliği olan bir erkekti.Chanyeolun kalbine ve tüm benliğine sahip olan insandı.

Ama Baekhyunun korkuyor oluşunu her seferinde kendine hatırlatarak hazır olacağı vakti bekliyordu. Ama son bir haftadır Baekhyunun gizlice telefonla konuşuyor oluşu ve gece saat tam dokuzda evden çıkıp iki de üçte eve gelmesi Chanyeol'u korkutuyordu. Baekhyunun başka biriyle olduğunu bile düşünüyordu. Belki de bir kız bulmuş ve kendini onunla tatmin ediyor diye bile düşünüyordu uzun olan. Bilinmezlik onu her saniye daha çok karanlığa çekiyordu.

Saatte gözü kaydığında saattin iki olduğunu görünce huzursuzca kıpırdandı. O gittiğinden beri yani altı saattir bu kanepe kendini yiyip bitiriyordu. Bıkkınlık ile ayaklanıp yukarı çıkarken kapının açılmasıyla annesi tarafında çikolata yerken yakalanan çocuklar gibi sessiz ve hızlı adımlarla odaya girip kendini yatağa atarak boşluk kısmına döndü.

On dakika sonra kapı açıldığında küçük olan uyuyan adamı görünce adımları onu dinlemeden yatağın ucuna gelmiş durmuştu.

Eğilip uyuyan adamın şakağına kısa bir öpücük kondurup üzerini değiştirmek için banyoya girdiğinde Chanyeol üzgün bir ifadeyle banyonunun yanan ışığına baktı.

Bir haftadır Baekhyunun tek sevgi göstergesiydi bu. Gece odaya gelince uyuyan adamın şakağına yumuşak bir öpücük kondurur sonra duş alıp uyurdu. Sabahta Chanyeol işi dolayısıyla erken çıkınca sohbet edecekleri yada ne yaptıkları hakkında diyalogları olmuyordu.

Gözleri göz yaşlarını tutmak için yanarken derin bir nefes alıp yanına uzanan bedene döndü.

"Baek!?"

"Oh.. Hyung uyandırdım mı?"

"Yeni mi geldin? "Diye titrer sesle konuştu Chanyeol.

"Evet. "

"Sorun ne? Neden böylesin Byun?"diye gözlerini gözlerine dikmiş sorarken Baekhyun gözlerini kaçırıp "Yok bir sorun hyung. "diyerek ona sırtını dönünce Chanyeol kollarını ince bele sarıp başını omuzuna gömerek sessizce fısıldadı.

"Seni seviyorum Byun, Chanyeol seni seviyor.Ve sadece seninle nefes alabiliyor
"Dedikten sonra saçlarına bir öpücük kondurup gözlerini kapattı. O Baekhyundan önce güçlü bir adamdı ama yaşadıkları ,Baekhyunu neredeyse kaybedecek oluşu onu aşk konusunda korkak ,zayıf biri yapmıştı.

Baekhyun ise şaşkındı. Onu gerçekten endişelendirdiğini şimdi fark ediyordu ama dişini sıkmalıydı. Bir kaç gün, sadece bir kaç gün sonra olacaklar için hiç bir şey belli etmemeliydi.

...

"Sehun hadi ama uçağımız kalkacak ama sen yoksun! "

"Geliyorum Luhan Baekhyun'nu susturmakla uğraşıyorum. "Diye söylerken Baekhyun dolu gözlerle arkadaşına sarıldı.

"Sehun beni bırakma ,gitmeyin lütfen~"

"Baekhyun bir hafta erteledik zaten uçuşumuzu senin için .Orada haletmemiz gereken şeyler var söz bir aya temelli buraya taşınacağız. "Diye kollarındaki küçük arkadaşını teseli ediyordu.

"Ama Sehun korkuyorum .Ya hayal ettiğim gibi toz pembe olmazsa hiç bir şey. Ya benimle olduktan sonra beni bırakırsa. Geçen hafta işteyim dediğinde seninle gittiğimiz cafede gördük bir kadınla oturuyordu. Ya....ya... beni sadece bana dokunamadığı için sevgi sanıyor ama aslında saplantı olan bir şeyse. "

"Baek bak bana Chanyeol hyungtan bahsediyoruz.Sana her şey den çok değer veren adam. Ben Luhana ne kadar çok değer versem de Chanyeol'un sana verdiği değeri veremiyorum. Ama bunu Luhana sakın söyleme yoksa yoksa beni ekmek arası sandiviç yapıp yer. Şimdi sen hazırladığın sürprizi bitirmeye bak. Doğum günü bir gün sonra biliyorsun."

"Biliyorum. "diye geri adım atarak burnunu çekip şişmiş gözlerle arkadaşına baktı.

"Beğenir mi sence?!"

"Geceni gündüzünü bir ettin o hediye yüzünden.Ve sonrası daha da önemli ilişkiniz için kendine güven Baek. Seni arzuluyor ve sana körkütük aşık olduğu bariz. Korkmanı gerektirecek bir şey yok.Sadece kendini onun kollarına bırak " diye göz kırpıp küçük adamı odada bir başına bıraktı.

Evet şuraya küçük bir yazı yazacağım. Şimdi bu ficimiz finale gidiyor ya bende düşündüm StepChıld yerini doldurabilecek yeni bir Chanbaek Fic yayımladım. Onada bakarsanız eminim konu hoşunuza gidecektir.

Konusu:

"O bizim çocuğumuzdu Chanyeol bizim...
Ondan nasıl bu kadar çabuk vaz geçebildin?"

 Ondan nasıl bu kadar çabuk vaz geçebildin?"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
STEPCHILD/Üvey Evlat [ChanBaek ]Where stories live. Discover now