Part XXI

6.7K 521 150
                                    

''Baek kalk artık uçağa geç kalacağız ,kaldır şu lanet kıçını !''

''Of Lu rahat beni bu gün okul yok . Git Sehunun kucağına oynaş beni yorganımla baş başa bırak.''

''Geri zekalı geçen hafta mezun olduk ya hatta senin yarın sergin var Kore de ve şimdi kaldırmazsan şu kıçını uçağı kaçıracağız. Tanrım şimdi gidip diğer koca bebekle uğraşacağım '' diyerek kıçını yayan arkadaşının yastığını başının altından çekip kafasına geçirdikten sonra odadan çıktı.

Baekhyun aslında uyanıktı. Gece dönüp durmuştu gözlerine bir gram uyku kabul etmemişti.

Uzun yıllar sonra Kore'ye dönecekti. Burada gözlerini açtıktan sonra çok zor zamanlar geçirmişti. Chanyeolun onu kirlendiği için istemediğini düşünmüştü. Günlerce delirmişçesine aynı şeyi tekrarlayarak kendine işkence etmiş sakinleştiricilerle uyutulmuştu.

En sonunda Sehun ona öyle olmadığını mutlu olması için yaptığını anlatmıştı.Kabul etmesi zaman almıştı Baekhyunun ama hem kendisine hemde ona zaman vermek için Sehunun yanında kalmayı kabul etmiş ve bir üniversiteye yazılmış hayatına devam etmeye çalışmıştı.

Her yıl defalarca uçakta yer ayırtıp son dakika da iptal ediyordu. Onu görmek için yanıp tutuşan tarafına karşın duygularının ölmesi gerektiğine inanan tarafıyla hep savaşıyordu ve sonunda duyguların öldüğüne , yeni bir sayfa açtığına ikna ediyordu kendisini ta ki sabah kendini Chanyeol kolları arasında hissedip gözlerini açana kadar.

Onsuz geçirdirdiği her saniye her saniyedeki salise kadar tekrar aşık oluyordu. Sehun ve Luhanın birlikte olduğunu gördüğünde içindekilere isim koyabilmişti ama sevdiği adam artık ona uzak düşmüştü.

Ondan haber almıyordu sadece Chanyeol her ay hesabına para yatırıyordu ve Baekhyun da her ay o parayı geri onun hesabına yatırıyordu aralarındaki tek etkileşim buydu. Ama geçen aydan beri Chanyeol para yatırmamıştı. Aramak için her dakika elindeki telefona işkence etsede bir türlü arayamamıştı.

En sonunda Sehun 'dan bir sorun olup olmadığını öğrenmesini istemişti ama cevabı duymaya kalbi el vermediği için Sehunun söylemesini engellemişti.Başka biriyle olduğunu duyarsa başa çıkamayacağını düşüyordu çünkü kalbindeki sevgi zaman geçtikçe eksilmek yerine daha çok katlanmıştı.

---------------------------------

Sehun uçaktan inen derin ve sık nefesler alan arkadaşına baktı. Çok değil daha iki yıl önce hala ona aşıktı. Onunla yurt dışına geldiklerinde bir şansı olacağını düşünmüştü çünkü Kore'de iken Baekhyun ona hep erkeklerin neleri seveceği ile ilgili sorular sorardı.

Ama Baekhyun geldikten bir kaç gün sonra hastanede gözlerini açtığında günlerce ağlamış,krizler geçirmişti ve sonunda Sehuna her şeyi hiç bir ayrıntıyı kaçırmadan anlatmıştı. Ona aşık olan, o anlatırken her kelimede içinden bir şeyler kopan çocuğa nasıl kalbinin başkası için attığını anlatırken karşısında kalbi parçalanan çocuğu görmemişti bile.

Sehun onu anlayışla karşılayıp iyi olması için elinden geleni yaparak yaralarını sarmaya çalışıyordu. Üniversiteye başladıkları gün Baekhyun onu bölüm arkadaşı Luhan ile tanıştırmıştı.

Luhan onun umutsuz aşkını gözlerine baktığı ilk an fark etmişti ve Sehun fark etmeden onun yaralarını kendi kalbiyle sarmaya başlamıştı.Her zaman ağlamak için kaçmaya kalkıştığı her an Luhan ona destek olmuştu.

Ve bu gün ellerini gülümseyerek tutan adama sırılsıklam aşık olmuştu. El üzerinde tutulmanın, tutmanın ne demek olduğunu Luhan ona öğretmişti.

Geçen yaz Kore'ye kendisiyle sürükleyip annesiyle tanıştırmıştı her şeyini. Günlerce annesi Luhana kız muamelesi yapmıştı çünkü iki sevgili iddiaya girmişti. Sonunda annesi Sehunun odasında fazla gürültü yapıyorlar diye bastığında görmemesi gereken şeyi görmüş iki sevgiliyi ilk sexlerinde basmıştı.Bu olaydan sonra Luhan tam iki gün Sehunun odasından çıkmamıştı.

Sehun aklına gelen anıyla gülümserken Baekhyunun omuzuna dokunup onu kendisine getirdi.

"Baek sakin ol! Önceliğin yarın ki sergin. Başarılı bir ressamsın mezun olur olmaz serginin açılması büyük şans biliyorsun sadece buna odaklanmanı istiyorum sonra seni kendi ellerimle onun yanına götüreceğim anlaşıldı mı?Eminim oda seni özlemiştir.''

Dediğinde Baekhyun kalbinin şuan söz dinleyeceğinden emin değildi sadece Chanyeol adıyla atıyordu o küçük yumruğu kadar olan kalp....

STEPCHILD/Üvey Evlat [ChanBaek ]Where stories live. Discover now