Part XIII

8.8K 575 229
                                    

Herkes yemek masasında neşeyle konuşurken küçük olanda onlara katılmaya çalışıyordu.Ama içindeki sızı kendini belli edip duruyordu.

Sehun durgunlaşan Baekhyunu fark edince omuzdan dürtükleyerek "hadi odama çıkalım eminim hala değişmediğini görünce beni döveceksin"diye gülmesiyle ona şefkatle bakan Oh ailesine teşekkür ederek Sehunu takip etti.

Sehun odasının kapısını açınca Baekhyun sessizce onu geçerek yatağın ucuna oturdu.

Şuan hiç mutlu olamayacakmış gibi hissediyordu.Halbuki daha bu sabah Chanyeolun kahkahalarını duyduğunda kalbimdeki ağırlığın azaldığı hissetmişti.Eğer o iyi olursa gidecekti böyle düşünüyordu ona kötü davrandığı zamanlarda şuan ise bu konu aklına birden gelince ruhunun biraz daha umutsuzluğa düştüğünü hissediyordu.

''Hey Baek ama böyle yaparsan bende suratsızlaşırım biliyorsun suratsız Sehun ölü Sehun gibidir.''diyerek onu kararmış düşüncelerden aldı.

''Sanki şimdi farksızsın hala aynı suratsızsın Sehun geçen 4 yıl seni hiç değiştirmemiş.''

Sehun acı bir gülümsemeyle ''Haklısın hiç değişmedim mesela hala senin gibi bir uyuzu seviyorum ''diyerek boynuna atlayınca Baekhyun şoka girmişti.Uzun olanı üzerinde itmeye çalışırken Sehun kıkırdayarak onun hassas noktalarından gıdıklamaya başlamıştı.

Kahkahalar odada yankılanırken Bayan Oh ve yanındaki adam odanın kapısını geri kapatıp aşağı indiler.

--------------

Chanyeol hangi ara izin verdiğini hatırlamıyordu.Baekhyun evden çıktıktan çok sonra yaptığını beyni algılamıştı. Sehunun bakışlarını davranışlarını sevmemişti.Hiç çekinmeden küçüğe dokunuşlarından hatta nefret ettiği için bir araya gelmelerini istemiyordu.

Şimdi ise bir yıldır ilk kez gördüğü komşularında oturmuş üzümlü kek ve bitki çayı içiyordu.Kesinlikle bu kadarı Chanyeolun tarzı değildi.Mi Chayla bile çaylı kekli sohbetler yapmamış bir insandı ama şimdi Baekhyun için bunlara katlanıyordu.Ama önce gördüğü manzara tırnaklarının derisine geçirecek kadar avuçlarını sıkmasına neden olmuştu ve Bayan Oh un ''Ne kadar tatlılar ''diye fangirllük yapmasında cabasıydı .

Nihayet küçüğün sesini duyduğunda elindeki çayı sehpaya bırakıp ayağa kalktı.Baekhyun salondaki Chanyeolu görünce onu alması için geldiğini düşünüp sevinmişti ama sonra aklına ona kızıp eve dövmek için götürmek için gelmişse diye düşünmekten alı koyamadı kendini.Ama Chanyeol ona kocaman gülümseyerek bakarken iyi olanı düşünmeye karar verdi.

Sehunun küçüğün omuzuna elini atmasıyla yüzü düşse de Chanyeolun belli etmemeye çalışıyordu.

''Bay Park Baekhyunu ben eve bırakırdım hatta ikna edebilseydim bu gece benimle kalması için buraya boşuna gelmiş olurdunuz .''demesiyle Chanyeol bakışlarıyla Baekhyuna yanına gelmesini işaret ettikten sonra ''Baekhyun kendi evi dışında uyuyamaz ve o dışarıdakilere karşı kendi savunamayacak kadar kırılgan ''derken Baekhyun içinden'Ne ironi daha düne kadar beni döven adamdın 'diye geçirse de ses çıkarmayıp sadece odasına gidip kapıyı üzerine kapatarak uyumak istiyordu.

....

İkili Sehunların evinden çıkmış yürürken Chanyeol onunla konuşmaya cesaret edemiyordu.Bir günde onu odaya kapatmış ve onun gözünde sapık konumuna gelmişti.

''Hyung ...şey parka gidebilir miyim ?''diye küçüğün karşısına geçip sormasıyla Chanyeol de adımlarını durdu.

''Geç oldu Baek eve gidelim .''

''Sadece yarım saat hyung biraz yalnız kalmaya ihtiyacım var''

''Tamam bende geliyorum hadi gidelim.''

''Hyung yalnız kalmaya ihtiyacım diyorum,yalnız ''

''Tamam senden biraz uzakta bir yere otururum olur biter LETS GO!'' diyerek kolunu çekiştirdiğin de Baekhyun kesinlikle onun çift kişilikli ve yahut dengesiz olduğunu düşünmeden edememişti.

Beş dakikalık sürüklemeden sonra parka geldiklerinde Baekhyun her zamanki sarı salıncağına binerek yavaş şekilde ileri geri sallanmaya başlayınca Chanyeol de yan taraflardaki bir bankta onu seyre daldı.

'Parkın cılız ışıkları bile onu karanlığa çekemiyor' diye düşünürken ayağa kalkıp salıncaktaki küçük bedenin arkasına geçti.

''Hyung ne yapıyorsun ?''Baekhyun panikle kenardaki halatları sıkıca kavrayıp konuştu.

Salıncağa bindiysen sallanmalısın ve hyungun bunu senin için yapacak diye konuşunca Baekhyun gülümseyerek sallamasına izin verdi.

Chanyeol onun her "Daha hızlı ''diye ciyaklamasına inatla daha yavaş sallayıp somurtunca hızlanmasıyla bu saatte sessiz parkta kahkahaları yankılanıyordu.

Chanyeolun duyguları değişiyordu beklediğinden hızlı bir şekilde ama duyguları değişen tek o değildi Baekhyunda değişiyordu.

**
Yeni yavrucağım merhaba diyin gençlik...Dün akşam konu birden oluştu ve Chanbaek en uygun çift oldu bence. ona da aynı ilgi gösterirseniz çok mutlu olurum. Eminim onuda çok seveceksiniz... ilk bölüm sayılacak bir bölümünü yayınladım bilginize😳😳😳

*Evlenmesi için adına özel evlilik programı yapılan günümüz kraliyet ailesinin Veliaht Prensi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


*Evlenmesi için adına özel evlilik programı yapılan günümüz kraliyet ailesinin Veliaht Prensi

*Hayatının haberi için bir anda kendini prenses olarak evlilik tahtında bulan şapşal, ağzı bozuk bir muhabir

*Ve trajikomedik bir hikaye

STEPCHILD/Üvey Evlat [ChanBaek ]Where stories live. Discover now