Part XXX FİNİSH [M]

11.1K 446 246
                                    

FİNAL KONUŞMASINI KISA VE NET ŞEKİLDE BAŞTA YAPAM EN İYİSİ ÇÜNKÜ SON DA NE DİYECEĞİMİ UNUTUYORUM LFKKG
HARBİ HARBİ BİTİRDİK VALLA...
BU KADAR SEVİLECEĞİNİ GERÇEKTEN BEKLEMİYORDUM AMA DİĞER TÜM FİCLERİMDEN DAHA ÇOK OKUNUP ,BEĞENİLDİĞİ GÖRMEK HOŞUMA GİTMEDİ DEĞİL. ZATEN SÖYLEMİŞTİM BU FİC BENİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ DİYE VE SİZDE ŞİMDİYE KADAR BÖLÜM BEKLEYİP OKUDUNUZ. BU GÜNE KADAR BU FİC HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZİ YAZMANIZI İSTESEM YAZAR MISINIZ? BİTTİ VE NASIL HİSSEDİYORSUNUZ MERAK EDİYORUM...

SON OLARAK BUNDAN SONRA CHILD, FAKE PRİNCESS/PRİNCE, BEĞİNİNG OF THE END 'E OLACAĞIM. HER HAFTA ÜÇÜNE DE BÖLÜM ATMAYI DÜŞÜNÜYORUM VE ÜÇÜ DE CHANBAEK ORADA GÖRÜŞMEK ÜZERE.
OKUDUĞUNUZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. ♥

HOŞÇAKALIN

-------
Chanyeol küçük olanı altına aldığında gözlerini bir an olsun birbirlerinden ayırmamışlardı. Büyük olan Baekhyun'nun gözlerinde en ufak bir tereddüt görse bırakacaktı.

Ama Baekhyun içten içten korksa da onun olmak istiyordu. Chanyeolun gözlerinde bir şeyler aradığını biliyordu ve bu kozu onun eline vermeyerek dudaklarını üzerindeki adamın dudaklarına değdirdi.

"Tüm gece böylemi kalacağız? "diye fısıldarken Chanyeol'un bakışları ince, soluk kırmızı dudaklara kaymıştı.

"Benim için sorun yok ömür boyu bile yalnızca sana böyle bakarak yaşayabilirim. "Diyerek eğilip bu sefer o dudaklarına minik bir öpücük bıraktığında Baek kendini tutamayıp kıkırdamıştı.

"O zaman ne yaparsam yapayım böyle durabilecek misin?" Diyerek dudaklarını ve yandan güldüğü için gamzesine minik öpücük bırakarak geri çekildiğinde Chanyeol oyunun nereye kadar devam edeceğini merak ederek devam etti.

"Sınırlarımı zorlamadığın sürece durabilirim sevgilim. "

Baekhyun ilk kez duyduğu kelimeyle ağzı açık kalmış üzerindeki deve bakarken Chanyeol küçüğün üst dudağında ki bene diğerlerine oranla uzun bir öpücük kondurmuş geri çekilecekken boynuna dolanan kollarla kalakalmıştı.

"Sanırım dayanamayan ben olacağım sevgilim "diye gülümseyerek büyüğün alt dudağını kendi dudaklarına aldığında Chanyeol ona zevkle karşılık vermişti.

Tüm kötü şeyler bir bir silinirken biraz önceki yaşadığı sinir krizinin izleri her Chanyeol yüzüne dokunduğunda geçiyordu.

Nefes nefes Chanyeol geri çekilip alnını küçük olanın alnına yasladı.

"Bir sorun mu Chanyeol? "diye küçük olan hazdan kapanan gözlerini araladığımda ona taparcasına bakan adamla seslice yutkunmuştu.

Baek Gökyüzüm olacak kadar bana bağlı mısın?Hayatlarımızı birleştirecek kadar... Benim sadık eşim olacak kadar beni, bu kalbimi, istiyor musun? "

Küçük olan duyduklarını anlamayıp "Ne?"Diyerek kalkmaya yeltenmişti ki Chanyeol onu sakince yatağa bastırdı.

"Sakin ol, evlen benimle diyorum. Kabul edersen yarın ilk uçakla evlenebileceğimiz bir ülkeye gideriz.Sen nasıl kıskanıyorsan bende seni kimseyle paylaşamayacak kadar sahipleniyorum."Dediğinde Baekhyun gözlerinden ondan izinsizce akan yaşlarla sadece kafasını sallamıştı. Şuan cevap verirse sevişmeyi bırakıp mutluluktan saatlerce ağlayacağına emindi.

Chanyeol aldığı cevaptan memnun bir şekilde küçüğün üzerindekileri bir bir çıkartırken her seferinde beyaz tene değen parmaklarıyla kalbi depara kalkmış gibi atıyordu.

STEPCHILD/Üvey Evlat [ChanBaek ]Where stories live. Discover now