Part XIX

6.8K 523 240
                                    

Baekhyun gözleri kapalı vücudundaki yaralar umursanmadan sürüklenerek başka bir yere getirilmişti.

Yaşlı adam dediği gibi onu kendi evine getirmişti ama bu küçüğün güvende olacağı anlamına gelmiyordu. Kang kafasına koymuştu küçüğe kötü şeyler yapacaktı.O lanet olasıca pislikten intikamını böyle alacaktı. Chanyeol'den nefret ediyordu. Zaten bu yüzden onu öldürmeye çalışmamış mıydı o gün. Ama lanet olasıca o küçük velet yüzünden kurtulmuştu.

Şimdi öldüremiyorsa ona acı çektirecekti.Hemde onu kurtaran velet sayesinde...

----------------

Baekhyun odanın kapısının açılmasıyla oturduğu koltuğun köşesine iyice sinerek korkuyla gelen kişinin kim olduğuna baktı.

Saçları kırlaşmış adam görüş açısına girince bir nebze rahatlamıştı ama bu yinede kaçırıldığını unutturmuyordu.

"Uyanıksın demek Chanyeolun küçüğü adın... "Yaşlı adam duraksayınca Baekhyun titrek bir sesle"Baekhyun"diyebilmişti.

Yaşlı adam karşısındaki yatağın ucuna oturarak"Baekhyun sana bu kadar sert davrandıkları için üzgünüm ama Chanyeolun dönmesi gerekiyor, bir süre daha burada kalacaksın o döndüğünde seni alacak bu yüzden bir zorluk çıkarma bize... "

"O.. Hyung ne...re...de gerçekten be...ni alacak mı? "diye heyecan ile konuşunca yaşlı adam küçüğün gözlerinde gördüğü anlık ışıltıyla gülümseyip "Evet bir haftaya kalmaz seni alacaktır."diye ayağa kalkmışken tekrar küçüğün ürkek yüzüne baktı.

"İleride ona iyi bak o yalnız, kendini bilmez dengesiz biri gibi görünür ama acısını da, mutluluğunu da içinde yaşar ve sensiz mutlu olamayacak gibi umarım ona iyi gelirsin "diyerek Beakhyunu sorularla bırakıp odadan çıkmıştı.

Baekhyun küçüktü, savunmasızdı kendini bile koruyamazken ona nasıl yararı olabilirdi ki? Kalbi hissettikleriyle olduğundan fazla ağırlaşmışken onu özlediğini fark ediyordu.

Her düştüğünde onu kendine saran kollarda olmayı özlemişti.

Gülünce ortaya çıkan gamzeyi ve kahkahalarını

Baekhyun onu özlemişti. İçinde ki gün yüze çıkmak için kavrulan duyguların anlamı kavramıştı isim koyamasa da...

Chanyeol onu almaya geldiğinde onun kalbine sahip olmak istediğini söyleyecekti .Bunlara engel teşkil edebilecekleri bir geçmişleri vardı ama neden yeni bir sayfa açamasın ki? Zor olsa da sadece onun yanında ve her şekilde ona güç veren kolların arasında nefes almayı deneyecekti.

Chanyeol ona iyi gelen tek şey ve Baekhyun da Chanyeole iyi gelen tek şey olmak istiyordu.

Günler geçerken evde çekinse de istediği gibi dolaşıyordu. Sadece dışarı çıkamıyordu. Bu da esir olarak tutulduğundan değildi. Yaşlı adam bir kerede olsa oğluna verdiği sözü tutmak istiyordu. Ona küçük olanı sağlıklı, başına bir şey gelmeden teslim etmek istiyordu.

Bir kaç kere Baekhyun ile yemek yemiş ve kısa da olsa sohbet etmişlerdi. Chanyeolun tercihinin değişmiş olmasını sorun etmemişti aksine onu mutlu edecek doğru tercihi yaptığını düşünüyordu. Küçük olanla oldukça eğleniyordu. Ama sürekli etrafında küçüğe hissettirmeden dolaşan adamı onu rahatsız etse de görmezden geliyordu.Kötü bir şeye cesaret edemeyeceğini düşünüyordu. Chanyeol en geç yarın gece dönmüş olacaktı ve Baekhyun onun yanında güvende olacaktı.

Tabi bu yaşlı adamın düşüncesiydi. Hayat her zaman insana istediklerini vermezdi ve o gece olacakları durdurabilecek kişi belki geç kalacaktı..

Sövmeyin yarın akşam diğer bölümü atacağım kesinlikle :)

STEPCHILD/Üvey Evlat [ChanBaek ]Where stories live. Discover now