Part XXV

6.6K 477 205
                                    

"Young Min -shh biliyor musun bu hyung beni terk etti."
Baekhyun beşinci bardakta sarhoş olmayı becerince Young Min adlı kız gelen telefonla kalkmıştı ama sarhoş olan hala boş sandalyeye doğru konuşuyordu.

"Duydun mu? Bu hyung beni çöp gibi attı. Kıçıma topa vurur gibi vurdu ve beni ağlara, Londra'ya, gönderdi. "

"Hadi dövelim onu yuppii "diye sendeleyerek ayağa kalktığında Chanyeol söylediklerine üzülse de bu durum hoşuna gitmişti. Çünkü sarhoş bir Baek. Tek seferde ağzına tıkmak istediğin pamuk şeker gibiydi. Sevimli ,tatlı ve dayanılmaz...

"Hyungg kolla kafanı büyümüş Baekkie'nin yumruları kafanı kırmaya, kan yapmaya geliyor huuuu~"diye yumruğu Chanyeol'un saçlarından geçerken Chanyeol kahkahalarını zorlukla bastırıyordu.

....

"Hyunggggg bende yapmak istiyorum"diye ellerini yumruk yaparak çenesinin altında birleştirip gözlerini sevimlice kırpıştırırken Chanyeol öne doğru büzüşmüş dudağı öpmemek için kendini zor tutuyordu. Sarhoş birinden. Bu Baekhyunda olsa faydalanmayacaktı. Kesinlikle yapmayacaktı.

"Neyi Baekhyun ?"diyerek oda yumruğunu masaya yaslayıp kızarmış yanakları ve dakikada on hıçkırıkla zorlukla konuşan çocuğa baktı.

"Şeyi yani Sehun ve Luhanın yaptığından "

"Onlar ne yapıyor Baek? "

"Birbirlerini seviyorlar ve gece kulaklarıma pamuk tıkamama neden olacak kadar ses çıkarıyorlar.Bende istiyorum yapmak ama sadece seninle yapmak istiyorum HYUNGĞĞĞ!Hadi yapalım."diye bağırarak ayağa kalktığında Chanyeol onu geri oturtacak iken küçük olan dengesini sağlayamayıp kucağına düşmüştü ve kalkmak gibi de bir niyeti yoktu.

Başını Chanyeolun boynuna gömerek gömleğin düğmeleriyle oynarken Chanyeolun vücudu ısınmaya başlamıştı.

"Hyung~Benimle olacak mısın? Biz bir bütün olmayacak mıyız?"

"Saç-malama Baek hadi eve gidelim. "diye kalkmaya yeltenmişti ki Baekhyun kendini kasıklara bastırdığında kolları kenara düşüp inlemişti.

Lanet olsun ki hiç bir şey yapmamasına rağmen çoktan sertleşmişti.

"Hyung özledim seni, her gece sensiz uyumak ve uyanmak İSTEMİYORUMMMM. BENİ KENDİNİN YAP ÇABUKKK AMA BURADA YAPMA AYIP KİMSE BİZE BAKMASINN~"

Diye peltek konuşup, bağırmaya başlayınca Chanyeol de onu kendinin yapmak istiyordu. Hem de deliler gibi şuan bile altına almamak için kendini zor tutuyordu ve sürekli kendine "Baekhyun sarhoş, lanet olsun o sarhoş ama çok baştan çıkarıcı "diye söyleyip duruyordu.

"Ba.. Baek birlikte evimize gidelim" diyerek onu üzerinden kaldırdıktan sonra sırtına alarak bardan çıktıklarında küçüğün dudaklarını ensesinde hissederken gözleri istemsizce kapanıyordu. Yumuşak dudakları düşünmemeye çalışırken aşağıya doğru kayan beden yukarı hoplatınca Baekhyun küçük bir çığlık bırakmıştı.

"Hyungggg bacaklarım acıdı yavaş sür şunu! "diye kafasına vurduğunda Chanyeolun gözleri kocaman açılmıştı.

"Ya!Buçukluk ben araba değilim "

"Oohhh hadi hız yapalım. Bir kere boi bir pistte araba sürmüştük muhteşemdi daha hızlı sür Hyunggg"diye Chanyeolun iki omuzunu tutup sağa sola sallanırken Chanyeol yolda zik zaklar çiziyordu.

"Hadi daha hızlı wuuuu~Hyung bir taneee !"diye ellerini boynuna sararak başını omuzuna indirdikten sonra aniden durgunlaştı.

"Hyungum hep bir taneydi.En iyisi o oydu.Ama ben ona layık olamadım temiz biri değilim diye beni istemedi. Ne yapmam *hıck *gerekiyor temiz olmak için.Tekrar ona dönebilmek için ne yapmam gerekiyor *hıck* bir sürü hayalim var.Önce kepçe kulaklarını sevip öpeceğim sonra küçük çocuklar gibi saçlarını dağıtacağım ve yüzünü öpücüklere boğup salyalarımla kaplayacağım. Hyungggggggg seni özledim. Sen minik Baekkie 'yi özlemedin mi? Şimdi kocaman oldu tam yirmi üç yaşındayım Hyung yirmi üç benimle olman için daha ne kadar beklemeliyim. "

Chanyeol kalbi sızlaya sızla onu dinlerken eve gelmiş onu yatağa uzandırmıştı ki küçük olan ellerinden onu yatağa çekerek kollarını ona sımsıkı doladı.

"Seni seviyorum Hyung. Baekkin seni hala çok sev.. viyor. Sende seviyor musun onu? "Diye sorarken Chanyeol küçüğün saçlarına minik öpücükler bırakarak "Seviyorum hemde o minik kalbinin beni sevdiğinden daha çok seviyorum"dedikten sonra oda kollarını küçük bedene dolamıştı.

İkiside ayrı kaldıklarında uykusuz geçirdikleri tüm geceleri unutmuş huzurla uyuya kalmışlardı.

Poncikli bölüm attım yuppi~Bunu yazana kadar canım çıktı çünkü evde değilim. Çünkü benden bir kaç yıl büyük teyzemleyim ve telefonu elime alınca gelmeseydin diyor. Yanlışlarım varsa affınıza sığınırım. Telefondan yazdım düzeltme fırsatım olmadı. Neyse umarım beğenirsiniz çokça yorum yapın 😘🤗

STEPCHILD/Üvey Evlat [ChanBaek ]Where stories live. Discover now