♫6.Bölüm♫

1.8K 82 6
                                    

 
Multimedia: Hande Yener - Mor

İyi okumalar...

-----*****-----

Tuğçe'nin Ağzından

" Beni bardan toplayan sizdiniz değilmi? "

" Beni bardan toplayan sizdiniz değilmi? "

" Beni bardan toplayan sizdiniz değilmi? "

Dakikalardır bu cümle kafamda dönüp duruyordu. Nereden anlamıştı ki bu adam? Hemen telefonumu çıkarıp Alper'e mesaj attım,

Kime: Uçan Ornitoreng

" Lan Alper, az önce Batıkan Hoca bana internet üzerinden mesaj attı. Mesaj aynen şu, 'Beni bardan toplayan sizdiniz değilmi?' kanka bu adam nasıl anladı? Dahası nasıl cevap vereceğim? Olum iki dakika içinde mesajıma dönmezsen kısır yiye yiye kısır olursun inşallah!!! "

Ne kadar da iyi bir kankayım değil mi? Size söylememiştim. Alper kısır yemeye bayılır. Annesine bir haftalık kısır yaptırır, her gün mutlaka yer. Her neyse, mesajıma iki dakika geçmeden cevap vermişti.

Kimden: Uçan Ornitoreng

Tuç'um tövbe de kankaların en haini! Hem kısır yiyen kısır mı oluyor? Her neyse, lan ciddisin dimi, kanka itiraf et ciddiysen eğer, nereden öğrendiyse öğrenmiş adam. Yalan söylersek bizim için kötü olabilir. Bak konuşmalarınızı aynen yazıyosun bana!

Kime: Uçan Ornitoreng

Tamam cınısı, inşallah bir şey olmaz, tırstım olum ben.

Mesajı gönderdikten sonra tekrar laptopuma döndüm. Ve cevap yazmaya başladım.

Gönderilen: b.gursoy

Batıkan hocam size yalan söylemeyi hiç istemem. Evet, o akşam sizi bardan ben ve Alper evinize götürmüştük. İsmimizi gizlememizin nedeni sizi,zor durumda bırakmak istemememizdi. Fakat siz bulmuşsunuz. Hakikaten, nasıl buldunuz ya?

Mesajı gönderdim. Ardından Batıkan Hoca görmüştü. Ve bana mesaj gönderdi.

Gönderen: b.gursoy

Gerçeği söylediğin için teşekkürler, beni bulduğunuz andan itibaren, neler olduğunu ayrıntılı bir şekilde senden dinleyeceğim. Fakat buradan yazma. Okulda konuşuruz. Sizi nasıl bulmama gelirsek, bir plan yaptım ve başarılı da oldum. Yalnızca ikinci kişiyi bulamamıştım, ki seni de kandırmak o kadar da zor olmadı :) 

Oha! ' Beni bardan toplayan sizdiniz değilmi ' cümlesindeki " sizdiniz " kelimesine kanmıştım. Kendimle beraber Alper'i de yakmıştım. Aman neyse, anca beraber kanca beraber. Yarın nasıl anlatacaktım ki, suratına karşı? Sayıklamıştı adamcağız. E, napalım elimiz mahkum. Anlatmazsak olmaz. Ya, ben bunu düşüne düşüne Çağrı'yı unuttum. Biz şimdi neyiz? Yani sevgili değiliz. Yalnızca birbirimizi tanıyacaktık. Ama Çağrı çok yakışıklıydı. Hem onunla şarkı söylerken içim depreşmişti, midemdeki kelebekler break dans yapmıştı. Telefonumu alıp rehberden Berfin'i buldum tam arayacakken, laptoptan gelen mesaj bildirimi buna engel oldu. Evet, gelen mesaj Batıkan Hoca'dan dı.

Gönderen: b.gursoy

Yarın öğle teneffüsünde kantinde konuşuruz. Başka vaktim yok. Ayrıca, bütün yaşadıklarımızı anlatıyorsun, anlaşıldı mı? 

Bende cevap yazdım.

Gönderilen: b.gursoy

Peki hocam emin olabilirsiniz, ayrıca anlaşıldı :) . 

~MÜZİĞİM KADAR ÇOK~Where stories live. Discover now