♫7. Bölüm♫

1.9K 90 6
                                    


Multimedia: Kutay Gürsoy

İyi okumalar! 

-----*****-----

Bu sabah alarmım çalmadan uyanmıştım. Normalde tamı tamına beş ayrı alarm kurup anca uyanabilen ben için bu çok yabancı bir şeydi. Zamanımın olmasına rağmen uyumayıp o güzelim zamanı israf etmeme daha sonra ağlamayı düşünerek gözlerimi ovuşturdum. Bir yandan da kendime hayret ederek yataktan kalktım. Hala bir saat erken kalktığıma inanamıyordum. Yataktan kalkıp boynumu ve belimi kütlettikten sonra bir süre ne yapacağımı düşündüm. Henüz çok zamanım olduğu için banyo yapmaya karar verdim. 

Banyoya sarsak adımlarımla girerken aynaya bakmamaya çalıştım. Çünkü göreceğim manzaradan korkuyordum. Malum sabah uyandığımızda hangimiz içine üç harfli kaçmış gibi olmuyorduk ki? Yeni uyanmışlığın verdiği sersemlik ile '' Ajdar'ın fan sayfasını kim yönetiyor acaba? ''diye düşünerek küveti doldurdum ve bal aromalı köpüğü küvete sıktım. Genelde çoğu kişi meyve aroması tercih eder fakat ben tercihimi daha çok baldan yana kullanıyorum. Küvetin ılık suyuyla biraz rahatladıktan sonra vücudumu yıkadım. Banyomu keyif ile bitirdikten sonra da saçlarımı kurulayıp banyodan çıkmıştım. Saçlarımla fazla uğraşmadan gelişigüzel dağıttım. Zaten bir saattir aheste aheste banyoda zaman geçirirken yorulmuştum bir de onunla uğraşamazdım. 

Bu her sabah duşa girenleri de anlamıyorum, insan yıkanacağım derken yoruluyor ya!

Odaya girerken alarmımın yenice çalmaya başladığını duyunca gözlerimi devirdim ve içimden ' Üzgünüm, geç kaldın Behlül. '  diye geçirdim. Kıyafet dolabımın önünde duraklayarak giyeceğim kıyafetleri çıkarmıştım. Lastik askılı kot şortumu ve üzerine de göbeğimi açıkta bırakan yazılı kısa kol tişörtümü kombinlemiştim. 

( Resimde Tuğçe ve giydikleri var

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

( Resimde Tuğçe ve giydikleri var.)

Abim büyük ihtimalle bana yine kızacaktı. Annem bu sefer izin alamayabilirdi. Bu yüzden onlara görünmeden çıkmam gerekiyordu. Çantamı da dün yatmadan önce hazırlamıştım zaten. Anneme not yazıp mutfak masasının üzerine koydum. Erken kalkmam ilk defa işime yaramıştı.

Anneaşkım,

Berfin ile buluşacağız. Abimin beni bırakmasına gerek olmadığı için erkenden çıkıyorum. Okulda yerim bir şeyler ve telefonum açık. Öptümmmmmm.
Tuğçeh

Daha önce de böyle erkenden çıktığım olmuştu. Berfin ile buluşmayacaktım o kadar. Küçücük beyaz bir yalan söylemiştim yalnızca. Her neyse ayağıma beyaz bez converse takımımı giydim. Converse'lerin bağcıkları maviydi ve giydiklerim ile uyumlu olmuştu. Fazla ses çıkarmadan evden çıktım ve merdivenlere yöneldim. Saat yediyi henüz geçiyordu. Fazla acele etmeden yavaş yavaş yürüyordum. Nasıl olsa daha bolca vaktim vardı.

Okul yolunun üzerindeki bir kahvaltı salonunda kahvaltı yapmaya karar verdim. Kahvaltısız yapamazdım ben, annem sağolsun bize küçüklüğümüzden beri bu alışkanlığı kazandırmıştı. Mekanın içine adımımı atmam ile masaların birinde oturan Batıkan Hoca'yı görmem bir oldu. Ben hayranlıkla, 'Bir insanın oturuşundan bile mi asalet akar yahu!' diye ağzımın sularını akıtma derecesinde Batıkan Hoca'yı süzerken aklıma dank eden şey ile sessiz bir küfür mırıldandım.  

~MÜZİĞİM KADAR ÇOK~Where stories live. Discover now