♫8. Bölüm♫

1.9K 91 9
                                    

Multimedia: Berfin

İyi Okumalar!

-----*****-----

Yatakta bir sağa bir sola dönerken iyice sinirim bozulmuştu. Alarmımın birazdan çalacağına emindim ancak bir kaç dakika da olsa uyuyamıyordum. Bunun nedeni son günlerimin çok inişli çıkışlı geçmesiydi. Neden mi? Tam olarak şu yüzden; 

Geçen 1 haftanın pek normal geçtiği söylenemezdi. Çağrı ile kavga etmiştik. Beni olur olmadık yerde kıskanıp, kısıtlamaları yüzündendi tabi ki. Bir flashback yapalım hızlıca o zaman;

Flashback başlangıç

Çağrı'yla sevgili oluşumun 5. günüydü. Okul bahçesinde Alper ve Levent ile voleybol oynarken arkamdan birisinin seslendiğini duydum. 

'' Tuğçe! '' 

Sinirli bir şekilde bana doğru gelen Çağrı'yı gördüğümde neler olduğunu anlayamamıştım. 

'' Ne yaptığını sanıyorsun sen!? '' Kaşlarımı çatarak cevap verdim. 

'' Ne yapıyormuşum? '' Yanıma yaklaşıp sinirli ama bir o kadar da kısık bir ses tonuyla cevap verdi.

'' Bu dangalakla top oynamak nedir lan! '' Söyledikleriyle bozulurken ağzını toplamasını söylemiştim. 

'' Sen benimsin! Benden izinsiz hiçbir şey yapamazsın! '' Bu söylediklerini duyduğum an içimde yükselen öfkeyle elimi kaldırmış ve hiç düşünmeden yanağına indirmiştim. Sonra da '' B*k seninim p*ç kurusu! '' Demiş ve arkama bile bakmadan Alper ile Levent'i alarak okula doğru yürümüştüm.

Flashback  son

Hakan, Levent ve Alper benim en en en yakın arkadaşlarımdı. Daha 5. günden paşamız bunu yapıyorsa daha ilerleyen zamanlarda ne olurdu kim bilir. Ve evet sonrada ayrılmıştık. Pişman mıydım? Hayır. İyi mi yapmıştım? Evet. Üzgün müydüm? Pek söylenemez.

Çağrı ile 2 gün önce ayrılmıştık. Bugün okulum vardı ve ben gitmeyi hiç mi hiç istemiyordum. Ama müzik dersimiz bugündü. Sanırım bu okula gitmem için geçerli bir sebepti. Yataktan kalkıp aynanın karşısına geçtim. Saçlarımı b*k götürüyordu. Fazla zamanım olmadığından yalnızca saçımı yıkadım. Kurutma makinesi ile saçlarımı kuruttum ardından taradım. Dolabımın karşısına geçip kıyafet bakındım.Tabi ki şort giymeyecektim. Farklı renkleri olan dar kot kaprimi aldım. Ve onun üzerine de beyaz baskısız askılı salaş bir tişört buldum. Gözüme fazla yalnız gelince gri, spor görünümlü ceketimi aldım. Biraz da tarz görünmek için toz pembe fötr şapkamı taktım.

 Biraz da tarz görünmek için toz pembe fötr şapkamı taktım

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Ardından rutin makyajımı - rimel, eyeliner - yaptım. Fakat canım Ballı dudak parlatıcımı sürmek istemişti. Onu da sürdükten sonra aşağıya indim. Annem sofrayı henüz kuruyordu. Kalanları da ben hallettikten sonra hepimiz sofraya oturduk.

~MÜZİĞİM KADAR ÇOK~Donde viven las historias. Descúbrelo ahora