22. Bölüm

1K 40 10
                                    

Multimedia: İbrahim Tatlıses - Mavi Mavi ( Bölüm sonuna uymasa da başlarını yazarken dilime dolanan tek şarkı iaslaislaisialsiask) 

İyi okumalar 👍

-----******-----

Vücudumun amansız titremeleri son  bulmazken, kollarımı hızla Batıkan'ın boynuna sarmıştım. Kafamı ise onun kafası ile boynunun arasında kalan yere yerleştirdiğimde, kokusuyla ciğerlerim bayram etmişti.

Beynim, aklım,  kalbim... Hepsi olanları anlamaya çalışıyordu. Havadaki  soğuk beni üşütmeye yaramazken, onun dudaklarının sıcaklığını  hala hissediyordum. Sözlerini anımsayınca, midemdeki kelebekler 'pır pır' etmişlerdi yeniden.

Seviyordu işte! O da beni seviyordu!    

Mutluluk tüm  benliğimi ele geçirirken  aklıma bomba gibi düşen gerçekle hızla kollarımı çözüp  iki adım geriye  adımladım. Yapamazdım! Başkasına ait bir adamı sevemezdim!

'' Ama sen evlisin! Olmaz, Batıkan! Olmamalı. '' Son kelimede sesim neredeyse duyulmayacak derecede olsa da aramızdaki sessizlik bunu engellemişti. 

Batıkan tekrardan  aramızdaki mesafeyi kapattığında yüzüne baktım. Gözlerinde rastladığım  korku beni şaşırtmıştı. 

'' Aah! Tabii ya! Sen, sen o  gün bunun yüzünden kaçtın mutfağa! Ve yine bunun yüzünden bir haftadır okulda yoktun değil mi? '' Sözleri üzerine, kafamı yere eğip ufakça onu onaylamıştım. Ancak eğdiğim kafamı geri kaldıramamıştım  çünkü her şeyi  böyle bilmesi  utanmama neden olmuştu. 

'' Tuğçe, ben evli değilim! Yani, en başta öyleydim ama, uzun hikaye. Şunu bilmeni istiyorum ki, ben boşanalı bir buçuk ayı geçti. Baban da bunu bilmediği için, öyle söylemiş o gün. Sen bu yüzden üzülüp kendini hırpaladın öyle mi? '' 

''  Nasıl yani? Sen şimdi, değilsin, sen, sen evli değilsin he mi ! '' Şaşkınlığım beynimin tüm fonksiyonlarını ele geçirmişken,  bu cümleyi bile kurabilmem bir  mucizeydi!   

Batıkan erkeksi sesiyle kıkırdarken, iki elini de başımın yanlarına koyup alnıma dudaklarını bastırmıştı.

'' He evli değilim he! '' Sözlerinin sonunda kahkaha atarken, benim aklıma gelen geçmiş ile nasıl bunu  daha  önceden  anlayamadığımı  sorguluyordum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

'' He evli değilim he! '' Sözlerinin sonunda kahkaha atarken, benim aklıma gelen geçmiş ile nasıl bunu  daha  önceden  anlayamadığımı  sorguluyordum.

- Flashback - 

'' Ulan! Daha evleneli bir hafta olmuş, başkasının altına yatmış  o****u! ''

'' Sevmiştim ulan gerçekten sevmiştim! '' 

'' Allah'ın belası, Allah'ın belası,  Allah'ın belası! ''

- Flashback son - 

Hafızamda yerli yerine oturan bu cümleler, neler  olduğunu anlamamı sağlamıştı. Batıkan'ı barın birinden eve getirdiğimiz  gün sayıkladığı bu cümleler, ona ne olduğunu kanıtlar  nitelikteydi.  Ancak bunun üzerinde daha fazla düşünemeden Batıkan'ın gülümseyen suratını fark etmiş, düşünceler aklımdan hızla kaybolmuş, karşımdaki adamın  gülümsemesi aklımı doldururken, yanaklarının kenarlarında sadece gülümseyince beliren çizgilere dokumak istemiştim. 

~MÜZİĞİM KADAR ÇOK~Where stories live. Discover now