31-KAMP ATEŞİ

97.4K 5.1K 2.3K
                                    

Merhaba,
Bugün WhatsApp grubundan çok değer verdiğimiz bir arkadaşımız olan siyahaboyadim 'ın doğum günü. Doğum günün kutlu olsun Arıcan! 💓💕

İyi okumalar.

Etütten sonra bizimkiler kafeteryaya giderken ben ifşaları atmak amacıyla erkeklerin kulübesine, Aras'ın yanına gitmiştim. Kaan'ın laptopuna taktığım flaşta oluşturduğum klasörün adını hiç düşünmeden PİS KAYALILAR koydum ve içindeki fotoğraflara tek tek göz attım. Başarılı bir iş çıkarmıştık. Onlar iyi kötü demeden herkese toplu oyun düzenlese de biz sadece bize kötülük yapanlara düzenliyorduk. Bizim farkımız da buydu.

Beynimde bir yerlerde fark var müziği çalarken elimle masada ritim tuttum ve flaşı çıkarıp Aras'ın önüne attım.

"Broşür şeklinde hazırlansın, her sayfada bir kişinin ifşası bulunsun. Sayfa sayılarının şekli kaya şeklinde olsun."

Aras beni onayladıktan sonra flaşı arka cebine koydu. Bende köşede duran gitarı elime aldım ve aklıma gelen en kolay şarkı olduğu için Akdeniz Akşamları'nı çalmaya başladım.

Tam da tahmin ettiğim gibi bare basmakta zorlanıyordum ve itiraf etmeliyim güzel çalamıyordum. Aras'ın da yardımıyla biraz çalıştım ve sonunda doğru düzgün çalar hale geldim. Sol elimin parmakları acımaya ve soyulmaya başladığı sırada bizimkiler kulübeye geldi. Bana ve Aras'a soğuk kahve almışlardı.

Kahvemi yudumlarken Aras ve Kerem'i broşür işini halletmenin etütten yırtmak iyi bir için bir fırsat olduğu konusunda ikna ettim. Yarın kahvaltıdan sonra bu işi halletmek üzere kamptan kaçacaklarına söz verdiler. Tabii bizim kaçtıkları etüt saatinin iki katı kadar ders çalıştıracağımızdan haberleri yoktu zavallıların. Sonra da kızlarla kendi kulübemize geçmeye karar verdik.

Tam kulübeye gireceğimiz sırada büyük bir kutuyu yük taşıma aracı ile taşıyan iki adam yanımıza geldi.

"Melis Asilsoy burada mı?" dedi esmer olan.

"Evet benim," dedim kuşkuyla.

"Köpek kulübesi siparişiniz geldi efendim. Barış Bey imzayı attı. Nereye yerleştirmemizi istersiniz?"

Heyecanla gülümserken kızlarla beraber bungalovdan sadece biraz farklı olan kulübemizi inceledik. Olayı anlattığım için kızlar şaşırmamıştı. En uygun yerin kulübenin yanı olacağına karar verdik. Böylece hem şirin bir görünüm olurdu hem de Barış'ın da görüş alanında olurdu. Kulübeyi alan oydu ve en azından bunu hak ediyordu.

"Şurası güzel olur," dedim yan tarafı işaret ederek.

"Yerleştirmek zor mu," dedi Ezgi. "Yardıma ihtiyacınız var mı?"

"Yok yok beş on dakikada hallederiz,"dedi esmer adam.

Biz kulübemize gidip öğle yemeği için hazırlanırken yaklaşık yirmi dakika kadar bir sürede ustalar kulübeyi yerleştirdi. Gidip baktığımızda çok ama çok şirin olduğunu gördüm. Ahşaptı ve ısı yalıtımlıydı. Hayalet yaz sıcağından çok etkilenmeyecekti. Mama kabı ve su kabı için kulübenin yanında bir yer vardı. Hayalet buraya kesinlikle bayılacaktı.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
DÜŞMAN OKULLAR "YAZ KAMPINDA" Where stories live. Discover now