Capitolul 3

10.1K 568 12
                                    

Alexa era absenta total. Dupa cearta cu Mike, se intalni cu Mona. Desi fata ii vorbea deja de minute bune ea nu auzea nimic. Gandul ii statea la fratele sau. Il vazu după aproape un an. Se schimba.

Brusc un glas o facu sa iasă din visare. Cand isi intoarse privirea isi vazu verisorul si verișoară care o priveau ingrijorati. Robert si Abby stiau starea ei dupa cearta cu Mike,  ceea ce ii făcea sa o considere extrem de curajoasă. Desi țineau la Mike la fel de mult. Ceea ce ii facu Alexiei ii făcea sa il urasca intr-o anumită măsură, fiindca era nedrept. Alexa era derutata, asa ca fara sa mai spună nimic lasa niște bani si pleca de acolo.

Nu dorea sa mai vadă pe nimeni sau nimic. Ajunsă la apartamentul sau primul lucru facut a fost sa isi dea jos tocurile, care ii faceau picioarele sa strige un mare S.O.S. Cand se vazu scăpăta de acele orori facu la fel si cu hainele. Acum se simțea cu adevărat libera. Unicul lucru pe care il mai dorea, era sa se culce. Trebuia sa se odihnească, ca mai apoi sa se poată pregăti de conferința de ziua următoare.

Intra in camera si imediat scoase un țipăt de spaima. In patul ei stătea același bărbat, care acum doua ore se afla in biroul fratelui sau. Cand o vazu un ranjet ii contura fata. Nu astepta asa o reacție din partea ei, insa se pare ca aparentele inseala, iar ea nu e chiar o "târfă" asa cum o descrise Mike. In timp ce el se holba la ea, fata incepu sa tipe.

-Ce mama naibii cauți in casa mea? In patul meu, si cum ai intrat?

-Caut aurul de la capătul curcubeului, pe drum am hotărât sa iti testez la rezistență patul si am intrat pe horn ca Moș Crăciun.

In alta circumstante Alexa ar fi zambit, insa acum nu era cazul. Asa ca sa ii mai taie din umor comediantului, palma ei facu contact cu fata lui. Din cauza lovituri fata ii fu întoarsă, iar Alexa zambea in urma reusitei.

-Acum dacă ti s-a dus naibii sarcasmul, imi poți spune ce cauți in casa mea si cum ai intrat?

In ochii lui se citea o furie nemărginită. Emana ura prin toți porii, iar toate acele sentimente erau indreptate spre fata din fata sa.

Dintr-o mișcare o trase brutal in brațele sale nelasandui cale de scăpare. Acum fetele celor doi se aflau la o distanță milimetrica. Alexa simțea cum inima ii e gata sa sara din piept, nu era prima oară atat de aproape de un bărbat, insa ii era frica de el. Incepu sa se zbata in brațele lui, insa observa ca nu are nici o șansă. Asa ca se lasa moale in imbratisarea lui. Adam zambi in colțul gurii. Totusi in momentul in care se astepta mai puțin, Alexa se smuci din bratele lui si dori sa ii mai dea o palma, insa bărbatul o opri la timp.

-Ce încerci sa faci, Alexa? Nu te juca cu focul.

-Nu esti in poziția in care sa imi spui ce pot si ce nu pot. Acum spune-mi cum ai ajuns aici.

Tipa practic propoziția si il privi cu ura in ochi. In timp ce pentru prima oară Adam se bloca in ochii ei. La fel de reci ca gheata, si goi ca un abis. Înghiți in sec si se apropie de ea. O lua in brațe si isi apropie fata de a ei. In timp ce mana ii traversa porțiunea goală de piele. Pe care fata nu o acoperi. Simțea cum tremura sub atingerile sale si ii placea acea senzație unica pe care o avea in preajma ei. Brusc niște lacrimi i-au udat obrajii fetei. Strângea pumnii si spera ca tot sa se termine repede. Adam nu avu cum sa nu ii observe lacrimile. Isi lua mainile de pe corpul ei si ii lua fata in maini. Ii șterse lacrimile si o stranse in brațe. Acum isi dădea seama ca nu tremura din cauza atingerilor ci din cauza fricii. Ceea ce el nu reuși sa observa până acum in ochii ei era spaima care ii incoltea sufletul.

Adam incepu sa isi miște mana linistitor pe spatele ei, iar ea tresari.

-Shh... Nu iti fac nimic. Doar linisteste-te.

Au mai rămas un pic asa, ca mai apoi ea sa se retragă. Pe fata lui se forma o grimasă. In timp ce ea nu prea ii vedea fata din cauza lacrimilor care inca ii mai incetosau vederea.

-De ce plangi? De ce te temi, Alexa?

Cand isi auzi numele spus de el înghiți in sec. Nu mai avea puterea sa ii răspundă. In timp ce Adam dori sa afle ce o deranjează. Ii lua fata in maini si o privi in ochi. Ochi care il faceau sa isi piarda mintile, insa nu trebuia sa uite de planul sau inițial.

-Alexa, raspunde-mi.

In acel moment fata isi reveni. Il îndepărta de lângă ea.

-De ce ai venit aici? Cum ai intrat?

-Iar incepem. Am venit sa iti aduc asta.

Spune si ii intinde un dosar.

-Si am deschis usa cu cheia. Nu te ingrijora, mi-a dat-o Mike. Si dosarul tot e de la el. A spus ca e pentru maine.

-Multumesc. Acum pleacă.

El insa nu se clinti. Ii placea compania ei. Asa ca se așeza din nou in pat.

-La naiba, tu! Pleacă!

-Adam.

-Poftim?

-Numele meu e Adam. Asa ca o curiozitate.

Ea doar ofta si isi lua un tricou lung si niște pantaloni scurți pe ea, apoi se așeza pe scaunul de la birou. In timp ce bărbatul o privea.

Era pentru prima oara cand o fata ii intoarce in asa fel spatele. Alexa hotărî ca nu are rost sa mai vorbească cu el. Incepu sa lucreze asupra dosarelor fara sa mai atragă atenția la nimic. Pentru ea familia si munca erau totul. Nici nu observa cum timpul trecut extrem de repede. Deja era in jurul orei doisprezece noaptea, iar Adam inca era in patul ei. Asa ca hotărî sa mai lucreze un pic.

Brusc ii simți prezenta in spatele sau. Respiratia lui caldă se lovea de pielea rece a fetei. Apoi buzele sale s-au apropiat de gatul ei plasandui un sarut.

Din nou incepu sa tremure, iar el o privi un pic șocat de reacțiile sale. Era clar ca simpla lui prezenta nu o afecteaza, insa gesturile lui o faceau sa înghețe pana in măduva oaselor.

-De ce tremuri cand te ating?

-Nu esti in stare sa imi pui aceasta întrebare.

El doar o privi, apoi o ajuta sa se ridice de pe scaun si o așeza pe pat. Apoi se intinse lângă ea. Vazu ca nu face nici un gest, asa ca o trase in bratele sale. Incerca sa se zbata, insa fara reușite. Asa ca renunța. Avea nevoie de somn si de acea imbratisare.

RazbunareUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum