Epilog

8K 463 44
                                    

Adam privea cele două minunății pe care le ținea în brațe. Pe când Alexa nu își putea lua ochii de la ființele pe care stia că avea să le iubească mai mult că orice.

Ajunși acasă Adam culca cele doua copile și se apropie de fata. Ii lua mâna intr-a lui și plasa un mic sărut.

— Nu îmi vine să cred că după atâta timp suntem din nou împreună.

— Nici mie, însă toate astea se datorează numai lui Adrian și Angie.

Bărbatul aprobă și o luă într-o îmbrățișare. Ii era extrem de dor să petreacă timpul alaturi de ea. Însă o întrebare îi bântuia mintea încă de la spital. Scrisoarea lui Angie îl puse pe gânduri.

— Alexa, care e adevărul din urma acelei scrisori?

Fata făcu o grimasa și își lăsă privirea în pamant. Dorea să îi spună însă nici măcar nu știa cum să înceapă. Adam ii observa neliniștea, așa că îi luă mâna în a lui și i-o strânse cu fermitate. Ceea ce ii dădu un pic mai mult curaj fetei, care începu să vorbească:

— Pai eu și cu Angie ne cunoaștem din liceu. Ei bine timp de vreo câțiva ani nu ne-am mai întâlnit, însă după ce am plecat ea a fost persoana la care am apelat.

Bărbatul o privea un pic confuz. Ce legătură avea el în toată povestea asta. Mai ales că Mike nu o cunoștea pe Angie, iar din câte știa el, cei doi gemeni au învățat în aceeași clasă și același liceu.

— Pai Mike?

— Mike nu are de unde să o cunoască, deoarece ea, ei bine era acel gen de fata invizibila, iar Mike nu o observă niciodată. Mai ales că nu il prea interesau prietenele mele.

Adam dădu înțelegător din cap și o îndemna să continuie. Fiecare propoziție îi stârnea interesul din ce in ce mai mult. Mai ales că dorea extrem de mult să afle cum de ajunse el sa o cunoască pe Angie.

— Deci, cum spuneam, am trăit vreo luna jumătate cu ea, Angie făcându-mi cunostinta cu mai mulți bărbați.

La auzul acelor cuvinte bărbatul simți cum rămâne fără aer. Numai gândul că atâta timp cât au stat despărțiți alți bărbați au roit în jurul ei îl făcea să se înfurie. Alexa observă și zâmbi. Nu știa că Adam poate fi atât de gelos. Așa că îi plasa un sărut pe buze pentru al liniști.

— Știi, oricât de multi bărbați nu mi-ar fi prezentat Angie gândul meu rămase tot la tine. Însă doream și eu să mă răzbun. Așa că am trimis-o pe Angie la tine, fără ca să-mi dau seama că alcoolul poate face atâtea. Scopul ei fiind sa îți intre pe sub piele, ca mai apoi să îți facă exact ceea ce mi-ai făcut tu mie, insa peste câteva săptămâni am aflat amândouă că suntem însărcinate, iar culmea era că ambele eram însărcinate cu aceeași persoană.

— Adică, toate astea s-au întâmplat din cauza ta?

Alexa aprobă și simți cum niste lacrimi stau sa cada, imediat cum își aduse aminte de prostia pe care o făcu neștiind cata durere îi va provoca mai târziu. Pe când Adam îi șterse imediat lacrimile. Nu dorea să îi mai provoace lacrimi vreodată.

— Imediat cum am aflat, am decis că e mai bine sa plec. Astfel am trimis-o la tine și în aceeași seară am plecat. Știind că niciodată nu îți vei abandona copilul, iar deja mai departe cred că știi. Acum că ai aflat toate astea nu vei vrea sa mă părăsești, nu?

Adam zâmbi și o trase la pieptul său. Începu să îi mângâie parul și sa ii plaseze saruturi pe frunte și buze. Nu îi venea să creadă că fata s-ar putea gândi că el o va părăsi după aflarea adevărului.

— Iubito, te iubesc enorm, iar nici un motiv nu ar fi atât de bun ca să mă îndepărteze de tine.

Fata îl strânse mai tare in brate și îi mulțumi. Acum era sigură că avea lângă el cel mai perfect bărbat. Unul care o iubea in ciuda tuturor neajunsurilor și greșelilor făcute de ea. Știind deasemenea că și el făcuse o gramada de greșeli. Greșeli pe care ambii au reușit să și le ierte unul altuia. Asta readucandu-le relația la un curs normal.

După mult timp au reușit să fie din nou împreună. Formând de acea dată un adevărat cuplu, care se iubește și a devenit o adevărată familie. La acele gânduri ambii au zâmbit și și-au ridicat de pe canapea. S-au îndreptat spre camera celor două copile, care dormeau duse. Adam le privi și zâmbi mândru. Avea să fie tată a doua prințese.

— Apropo, ce nume le vom da?

—Pai știu că Angie adora mereu numele Abigail. Cat despre prințesa noastră...

— Ei bine ea e bijuteria mea prețioasă. Așa că numele ei va fi Jewel.

— Adică nestemată, nu?

— Da, Abigail și Jewel. Mândriile mele, pe care le iubesc enorm.

Alexa zâmbi și le sărută copilelor fruntea. Pe cât de mândru era Adam de cele două, pe atât de mândră era și ea. Acum ambii fiind împliniți.

Alexa ii zâmbi și el o lipi de el, sarutandu-i buzele. Apoi îi șopti:

— Chiar mă bucur că am acceptat înțelegerea cu Mike. Fiindcă dacă nu acceptam sa iau parte la acea razbunare, acum nu aveam alături trei dintre cele mai frumoase femei de pe pământ. Te iubesc.

— Și eu, Adam, și eu.

Bărbatul o mai privi pret de câteva secunde zile ca mai apoi sa ii sărute buzele tandru și cu pasiune.

Sfarsit

RazbunareUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum