Capitolul 28

5.7K 356 4
                                    

Adam își ținea de mână iubita și îi zâmbea. Era mai fericit ca niciodată. După atâta timp avea șansa de a o tine alături de el, fără a se gândi la Angie sau Adrian.

Îi mângâie fetei burta și zâmbi fericit. În scurt timp va fi alaturi de prințesa sa, iar asta doar datorită celor doi. Așa că dorea să le mulțumească in vreun fel.

— Iubito, am o idee.

— Ce e?

— Ce spui de o calatorie.

— Doar noi doi?

— Dacă vrei îi putem chema pe Mona, Mike, Angie și Adrian. Mai ales că celor doi trebuie sa le mulțumim.

Fata incuviinta și se ridică de pe canapea. Începu să își caute telefonul prin camera și își sună fratele. După ce se întoarse nu il mai prea văzu. Iar acea călătorie avea să fie un mod bun de a mai petrece timp împreună. Îl apela, iar acesta fu mai mult decât bucuros să vină să își vadă sora. Pe când Adam deja vorbi cu Adrian și Angie care erau deja pe drum.
Cand au ajuns Alexa dori sa își îmbrățișeze fratele, însă burta o încurca. Ceea ce îi făcu pe ceilalți să chicotească. Alexa îi pofti in sufragerie și pleca să le facă cate o cafea pe când Adam rămase sa le povestească despre planul pe care îl avea legat de călătorie.
— Uite, Adam, pare o idee minunata, însă eu și Mona nu vom veni. Trebuie să avem grijă de micuța.
Bărbatul îl privi pret de câteva secunde apoi dădu intelegator din cap. Știa că cei doi doresc să îi ofere lui Rose toată dragostea și atentia pe care o dorește un copil. Așa că se întoarse spre Adrian și Angie care se priveau drăgăstos.
— Însă voi? Ce spuneți?
— Pai, suntem de acord. Mai ales că o călătorie va face bine copilului.
Alexa le zâmbi când intră și le oferi fiecăruia câte o cana de cafea, iar lui Angie îi oferi un pahar de suc. Era fericită că măcar pe cei doi îi va avea alături de ea în acea mini vacanta.
— Mike, însă de ce nu ați venit cu Rose?
— Pai am lasat-o mamei, pentru a petrece un timp cu surioara mea.
Alexa zâmbi și se așeză alături de el. Bărbatul își trecu brațul pentru umerii ei și o trase mai aproape. Câteva chicoteli​ s-au auzit la vederea fetei lui Adam, care se strâmbă.
— Ce e, cumnate? Ești gelos pe soțul meu?
Adam dădu negativ din cap și îi aruncă o privire plină de dragoste și încredere fetei. Alexa zâmbi și se ridică asezandu-se de acea dată lângă bărbatul iubit. Îi plasa un sărut pe obraz, iar el afișa o fata mulțumită. În sfârșit putea spune că e împlinit. Avea alături femeia pe care o iubește. Doi copii pe drum și prietenii alături. In sfârșit erau cu totii mulțumiți.
Când Mike și Mona au plecat, Alexa și Angie s-au retras intr-o camera.
— Știi, Alexa, doresc sa merg in această călătorie deoarece îmi pare rău pentru tot răul pe care l-am făcut la început acestui copil. Astfel doresc sa petrec timpul alaturi de el.
Alexa îi zâmbi. Știa că și Angie merita tot binele din lume. Deoarece toată acea situație in mare parte fu creată de ea.
Adrian intra in camera alături de Adam și le privira cu admirație. Erau fericiti că cele două s-au apropiat atât de mult. Iar toate neantelegerile și nedumeririle pe care le mai avea Alexa au fost îndepărtate. Acum toți și-au găsit fericirea. Bucurandu-se de atenția celui iubit. Tot răul provocat în urmă cu 8 luni fiind îndepărtat. Iar toată asta fiind meritul lui Adrian și Angie, care au reușit în final să îi readucă pe cei doi împreună, după tot răul făcut de Adam și Mike. Acum totul fiind de domeniul trecutului.

RazbunareUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum