Capitolul 7

7.9K 502 20
                                    

Alexa încerca să își deschidă ochii, insa o durere acuta de cap nu o lasa. Stranse din dinți și lasă să îi scape un geamăt din cauza durerii, persistente. Insa imediat cum durerea se mai ameliora un pic reusi sa deschidă ochii, pe care până acum ii ținu închiși.
Privi prin cameră și imediat isi dădu seama că nu se afla in camera ei. Inspiră aer în piept si încerca să își dea seama unde se afla. Insa parfumul  din camera isi dădu de inteles imediat că e camera lui Adam.
Brusc fragmente de seara trecuta încep să își facă simțită prezența. Asa ca se ridică și se privi în oglindă. Era extrem de ciufulita si îmbrăcată doar intr-o camasa, care după miros era a barbatului care în ultima saptamana ii dădu viața peste cap. Si fara mai țină cont de ceva, iesi din camera. Incepu sa caute bucătăria pentru a bea un pahar cu apă. Cand o găsi, il vazu pe Adam care o astepta cu o pastila si un pahar cu apă. Pe care imediat cum o văzu, i le înmâna. Fata accepta bucuroasă si ii sopti un"multumesc".
— Vrei o cafea?
— Ar fi bine venita. Insa, Adam, ce s-a intamplat seara trecuta?
— Nu prea îți aduci aminte, nu?
Fata confirma. Inafara de faptul că o pierdu pe Mona, totul era în ceață.
— Pai cred că ar fi mai bine să încep cu începutul. Deci în club un nenorocit a încercat să profite de tine. Asa ca te-am salvat, apoi te-am adus la mine. Unde am vorbit un pic, apoi ne-am culcat.
Fata îl privi, apoi își aduse aminte cate ceva din discuția lor de seara trecuta.
— Adam, ce am vorbit noi seara trecuta?
El se apropie si o lipi usor de el. Ea tresări si dori să îl îndepărteze, insa Adam se apropie de urechea ei si ii sopti:
— Nu te voi răni niciodata ca si acei nenorociti.
Cel puțin nu fizic, gândi el ca mai apoi să o tragă intr-o imbratisare mai strânsă. Alexa accepta acea imbratisare si se refugia în brațele lui. Dorea să se simtă macar pentru câteva momente protejată. Asa cum se simțea alături de Mike cu multă vreme în urmă. La acest gând o lacrimă i se scurse pe obraz. Dori o șteargă cat mai repede, insa mana lui Adam o opri. Ca mai apoi să i-o șteargă el. Fata îi zâmbi si ii plasa un sărut scurt pe obraz. Barbatul imediat simti cum se înmoaie. Asa ca o stranse mai tare in brate, doar pentru a fi sigur că nu va pleca. Nu avea nici cea mai mică idee cum va reuși să o facă să sufere, fara sa sufere si el. Realiza că intr-un timp atat de scurt se atrasă de ea, însă nu putea nici cum sa uite de înțelegerea cu Mike. În acel moment se simțea între ciocan si nicovala, desi Alexa inca nu îl consideră un prieten sau iubit. Stia ca o va face cat de curând, iar asta îl făcea să zâmbească.
Brusc auzi cum Alexa pocni din degete, iar el tresări. Barbatul o privi curios.
— S-a întâmplat ceva?
Fata avea un zambet drăgălaș pe fata si ii întinse cafeaua. Aceeasi cafea amara pe care o gusta prima dată când fu la ea. Pentru un moment dori să o refuze, insa când îi văzu din nou acel zâmbet, se topi imediat si accepta acea cafea amara, in timp ce o vedea pe ea cum soarbe lichidul cu multă plăcere. Ar fi admirat-o asa ore în șir. Pe cand ea doar părerea că s-a liniștit, iar toată durerea pe care o simți până atunci se evaporă. Asa ca în momentul când o văzu că termina cafeaua, se apropie de ea și o imbratisa pe la spate. Ea nici macar nu tresări, asa cum obișnuia. Ci din contra se întoarse cu fata spre el si il lua intr-o imbratisare mult mai strânsă.
Pe cand Mona abia se trezi. Inca mai avea ochii închiși, capul o durea ingrozitor. Asa ca prefera sa rămână la locul ei cald si perna sa moale. Până când auzi un sunet înfundat, iar asa zisa ei perna se ridică. Imediat isi deschise ochii, si scoase un tipat de uimire. Era socata sa il vadă pe Mike alături de ea, iar el părea să fie la fel de socat. Ambii erau goi, iar mici fragmente de seara trecuta încep să își facă simțită prezența. Cand au început să pună totul cap coada, si-au dat seama de tot ceea ce se întâmplă cu o seară în urmă. Imediat fata isi lasa privirea în jos și mici lacrimi au început să i se formeze în ochi. Nu ii venea să creadă ceea ce se întâmplă cu o seară în urmă. Era rusinata si se simțea intr-un oarecare fel umilita. Pe cand Mike ii observa lacrimile si durerea care i se citeau pe chip. Asa ca hotari sa facă ceva ce nu ar fi făcut în alte situații, o stranse in brate si ii sterse lacrimile formate.
Fata nu se împotrivi cu doar isi lasa si restul lacrimilor sa curgea. Pe cand el ii sărută tandru fruntea. Apoi începu să își miste linistitor mana pe spatele ei. Nu stia daca ar trebui să îi para rău din cauza celor petrecute. Insa stia sigur că trebuie să liniștească fata din bratele sale. Desi cu doua serii în urmă o trata cu atâta răutate, acum era gata să facă orice doar ca să o vadă din nou calma si fara lacrimi în ochi.
— Linisteste totul e bine. Nu am făcut nimic rău, da?
— Noi doi am… Mike…
— Shh...
O îndepărta usor de el, ca mai apoi să o apuce usor de umeri si si o forțeze sa-l priveasca în ochi. Ochii în care se pierdu din prima clipa când îi vazu. Ii sterse noile lacrimi care i s-au format în ochi si ii zambi calm si dulce.
— Uite, Mona, stiu ca am fost un bădăran care te-a tratat urat, insa sper ca ceea ce s-a intampla sa ramana între noi, da?
Fata doar dădu aprobator din cap si se retrase din bratele acestuia. Isi trase rapid toate hainele pe ea, si dori să plece. Insa el se ridică și o prinse de mana. Nu mai gândi de două ori si o trase strans în brațele sale. Ii luă fata in palme și îsi unii buzele cu ale ei, intr-un sarut pasional.

RazbunareUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum