Capitolul 8

7.6K 466 14
                                    

Palma Monei facu contact cu obrazul baiatului imediat. El făcu ochii mari si o privi socat.
- Nenorocitule! Sa nu ma mai îndrăznești sa ma atingi. Nu am idee cat de beata ar fi trebuit să fiu ca sa ma culc cu tine. Am fost o proastă.
Cu aceste cuvinte ieși ca o furtună din dormitor, ca mai apoi sa se audă cum usa de la intrare este trântită cu putere. Mike inca era socat de situație asa ca se lasă pe pat. Nu știa care vor fi urmarile acelei seri. Insa era sigur că nimic nu va fi bine.
Pe când Alexa deja era la birou încărcată până în gât în foi si dosare care mai de care. Imediat după ce termină cafeaua pleca de la Adam. Prezenta lui atât de aproape de ea îi făcea rău. Asa ca hotari ca cel mai bine ar fi să îl evite cat mai mult. Deoarece deja știa mai mult decât era necesar. Acum mai trebuia doar să mai dea de Mona, care părea că disparu fără urmă. Nici un telefon, nici un semn de viață. Iar asta o îngrijora pe fata, ii era frica sa isi închipuite ce i-ar fi putut face Mike după ce ea părăsi clubul. Si totuși spera ca prietena ei sa nu fi patit nimic.
Brusc usa ii fu izbita cu brutalitate de perete, iar pe ea intră o blonda care îi aruncă cu duritate un dosar nou pe birou răsturnând astfel celelalte foi care se aflau acolo.  În acel moment Alexa se ridică și lovi cu putere biroul cu palmele.
— Cine dracu esti tu? Si cu ce drept întri astfel în biroul meu?
— Roscato, gura mica. Dacă ai venit aici si il aștepți pe Adam ca o mica târfă ce ești, poți pleca. Si nu încerca să te acomodezi în acest scaun, care în curând va deveni al meu.
Alexa fierbea de nervi. Acea fata deja întreci toate limitele posibile si imposibile. Asa ca fara sa gândească de două ori o lua brutal de mana si incepu sa o tragă după ea pana la biroul lui Adam. Privirile tuturor angajaților erau pe ele.
— Ce se întâmplă aici? Alexa!
Glasul lui Adam se făcu auzit pe holul lung. Fetele s-au intors spre ei, iar blonda reusi sa scape de Alexa si se îndrepta speriată spre bărbat.
— Domnule, va rog ajutati-ma. Am vrut s-o alung din biroul dumneavoastră, insa vedeți ce mi-a făcut.
Atunci chiar și Adam se enerva. Nu ii venea sa creadă ce secretara proastă isi alese. Insa prioritatea lui, era să își liniștească taifunul care acum fierbea.
— Cara, pleacă la tine în birou, acum!
Blonda ii arunca o privire dezamăgită si pleca, în timp ce Adam se întoarse spre Alexa.
— Doamna Hall. Îmi pare rău de comportamentul subalternii mele. Dacă nu vă deranjează as dori sa ma însoțiți.
Fata confirma cu o înclinare a capului si il urma. În timp ce restul angajaților au rămas cu ochii în soare. Așteptând la rândul lor un scandal de proporții, de câte nu au avut parte.
Imediat cum au intrat în birou, Alexa dori sa il lovească, insa barbatul ii anticipa imediat mișcarea si ii prinse mana. Iar dintr-o mișcare o trase in bratele sale.
— Iubito, de ce vrei sa ma bati pe mine, din moment ce ea a greșit?
— Esti un idiot, stii?
— Stiu, insa sunt idiotul tau, nu?
— Nu sunt iubita ta. Asa ca nici tu nu poți fi idiotul meu.
Atunci Adam ii dădu drumul din imbratisare. Isi îndrepta spatele si se îndepărta în direcția ușii.
— Atunci, doamna Hall, ne mai vedem.
— Adam...
Dori sa continuie, insa nu mai reusi, fiindca barbatul ieși. Nu știa de ce, insa simti o anumită durere în piept. Acum regretă că il respinse. Trebuia să recunoască că prezența lui o făcea fericita, iar în acel moment, de-ai pentru puțin, simțea că dadu cu piciorul în propria fericire.
În timp ce Adam intra in biroul lui Mike, care nu părea prea fericit sa isi vadă prietenul. Si totuși ii facu semn spre scaun, ca sa ia un loc. Barbatul asa si facu. Ca mai apoi sa vorbeasca.
— Ai o sora extrem de încăpățânată. Nu am idee cum o voi face să îmi casa in plasa. Chiar după ce i-am aflat secretul si i-am confirmat ca nu i-as face rău, nici așa nu mă crede.
Mike îl privi serios, iar mintea i se opri la cuvântul secret.
— Ce secret ai aflat?
— Cum a fost bătută de niste colegi.
În acel moment fără sa realizeze se ridică și îl luă brutal se tricou pe Adam.
— Daca incerci sa ii reproșezi măcar ceva cu referire la acel incident, jur ca te omor cu mâna mea.
— Mike, tu mi-ai spus sa o distrug. Nu crezi ca acest secret ma va ajuta?
— Moral. Vreau sa fie distrusă moral. Dacă te atingi de ea fizic nu te voi ierta!
Atunci Adam înțelese. Mike inca o iubea pe Alexa, insa nu lăsa să se vadă. Si totuși deja el avea un obiectiv de îndeplinit, asa ca nu avea de gând să dea inapoi.
— Te-am inteles. Acum dă-mi drumul. Vreau sa plec.
Cu aceste cuvinte Adam pleca. Insa nu acasă. Dorea sa mai treacă inca odată pe la Alexa. Spera ca de acea dată sa poată să discute cu ea.
Când intră la ea în birou, fata ii sari fericita in brate. El rămase socat pentru câteva secunde, ca mai apoi să îi răspundă cu aceeași ardoare la imbratisare.
— Îmi pare rău dacă te-am făcut să te simți rău spunându-ti iubito. Nu asta a fost intenția mea.
— Nu m-am deranjat. De fapt îmi place cum sună.
Fata îi zâmbi sincer. Iar el ii oferi deasemenea un zâmbet.
— Deci pot spune că îmi ești iubita in data tuturor?
— Mh.
Adam zambi si isi apropie fata de a ei, pana isi lipi buzele cu ale ei intr-un sarut tandru.
— Nu ai idee cat de fericit sunt.

RazbunareDonde viven las historias. Descúbrelo ahora