Capitolul 17

6.7K 433 43
                                    

După 8 luni...

Alexa nu mai dădu nici un semn de viață. Toți cei care au încercat să o caute au dat gresi. Nunta Monei și Mike nu mai fu aceea care trebuia să fie. Și deși nunta ar trebui sa fie cel mai fericit moment, fără Alexa totul păru fara culoare. Iar Adam era distrus. Femeia de care fără să își dea seama se îndrăgosti îl părăsi din cauza propriei prostii, iar pe cap i se mai ivi o problema, o fosta și un copil. Ceea ce îl distruse mai tare. Mai ales că după un test ADN rezultatul fu clar. Era copilul lui. Și blestema ziua în care dintr-o slăbiciune puse piciorul în clubul unde se culcă cu ea.
Pe cand Mike și Mona erau destul de fericiți. Fata născu o fetiță sănătoasă, care îi semăna extrem de mult lui Mike. Iar bărbatul o iubea mai mult că ochii din cap. Iar în legătură cu viitorul copil al lui Adam, era fericit. Desi la inceput regreta că acea fata nu e Alexa, încerca să îl înțelegea și să fie de partea lui. Desi Angie era o adevărata scorpie, care după părerea lui îi dorea numai banii. Însă înțelegea perfect că acel copil nenascut nu avea nici o vina.
Adam intra in casa extrem de nervos. Totul mergea prost. Pierdu un contract extrem de important, iar toate astea doar din cauza stresului. Intra in camera sa, iar in acel moment furia ii urcă mai sus de limite. O văzu pe Angie cu un pahar de vin in mana. Pe care îl termina de băut. Imediat îi luă paharul din mana și îl arunca pe jos.
- Ce naiba faci?
- Pai înainte să vii tu gustăm niste vin.
- Gustai? La naiba ai băut aproape jumătate de sticla. Iar asta afectează copilul. Ești însărcinată în 7 luni daca nu tii minte.
- Gata! Stai liniștit. Nu voi mai bea. Fericit?
- Da.
- Pot sa îți pun o întrebare?
- Desigur.
- De ce sa ma distrug pentru un copil pe care nu il doresc?
Atunci Adam dori sa o lovească, însă se limita in a arunca sticla de vin pe podea. Apoi ieși nervos din camera. Își aducea aminte perfect acea zi in care ea veni la usa lui pentru ai cere bani de avort. Însă el nu avea de gând să o lase să îl facă. Așa că îi acordă un acoperiș deasupra capului și bani. Doar pentru a păstra acel copil. Și deși în fața lumii păreau un cuplu fericit. Acasă nu erau decât doi străini cu un copil comun și nimic mai mult. Pe când sentimentele pe care le simțea pentru Alexa creșteau pe zi ce trece. Regreta enorm că nu își dădu seama cat de mult o iubește înainte, iar asta fu cea mai mare greșeală pe care o comise. Deschise telefonul și privi poza de fundal. O poza cu el și Alexa in care părea extrem de fericiți. Însă imediat în camera intra Angi.
- Vii să te culci cu mine?
- Uite, mai am de lucru și...
- Știi ceva, chiar nu mai stiu de ce întreb. Oricum zi și noapte stai in acele acte și hârtii importante. Așa că las-o balta.
- Uite, Angie, eu mâine plec la Dublin pentru o înțelegere foarte importanta, însă imediat cum mă întorc îți promit că mă voi ocupa de co...
- Copil, nu-i așa? Oricum poți pleca. Copilul tau cu sau fara tine nu va păți la mine in burta nimic.
- Angie!
Fata făcu o grimasa și ieși că o furtuna din camera in timp ce Adam își trecu furios mâna prin păr. Angie era o persoană cu un caracter extrem de greu și deși îi purta copilul, înafară de Alexa nu ar mai putea vedea pe cineva ca mama a copiilor săi.
Pe când Angie doar luă o sticlă de whisky pe care o ținea ascunsa in dulap și începu să bea, pana adormi. Dis de dimineață Adam intra in camera pentru a-si luă la revedere, însă sticla îi sări imediat la ochi. Așa că o trezi, pe când ea îl privi buimacă. Adam ridica sticla pentru a i-o arata, iar ea doar o privi zâmbind.
- Ce e asta?
- Whisky. Adam, trebuie eu să te învăț băuturile?
- Angie, ce e cu tine? Eu incerc sa am grija de tine și copil, însă tu...
- Nu, tu ai grija doar de copil, iar eu sunt pe post de incubator.
- Asculta atent, eu plec, iar dacă atunci cand mă întorc te găsesc în această stare, jur că te duc în spital și te las acolo pana naști.
Cu acele cuvinte ieși din acea cameră furios. Nu înțelegea de ce ea nu dorește să înțeleagă că acel copil aparține ambilor.
După niște ambuteiaje infernale și un zbor extrem de incomod de cateva ore, ajunse în sfârșit în Dublin. Fu bucuros să vadă că la aeroport îl așteaptă automobilul bronat, așa că fără să mai stea pe gânduri urca și îi dădu șoferului coordonatele pentru locul unde avea să se țină conferința. Prins în gânduri nici nu observă când mașina o luă prea repede, iar timp de o secundă firul i se rupse. O mașina cu o viteza la fel de mare îi lovi din plin.
Când își deschise ochii simți o durere extrem de mare la cap. Apoi auzi un glas de bărbat.
- Te simți bine?
- Înafară de durerea de cap, da.
- Pai la ce rana ai e și normal. Așa că acum stai calm, fiindcă vreau să îți dezinfectez rana.
Adam dădu aprobator din cap și se lasă pe mana doctorului. Știa sigur că mai rău decât i se întâmplă pana atunci nu i sa putea întâmpla. Așa că doar îi multumi doctorului și se lasă liniștit pe patul de spital.

RazbunareUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum