Capitolul 29

5.8K 346 23
                                    

Cei doi îndrăgostiți își pregăteau bagajele. Au ales ca și loc de odihnă un mic orășel unde Adam avea o mică căsuța, alături de munții.

Adam își imbratisa iubita pe la spate și îi zâmbi.

— Bagajele sunt gata. Mai trebuie să îi așteptăm pe Adrian și Angiе, insă au spus că întârzie așa că ai face bine să mai dormi un pic. Drumul va dura mult și va fi extrem de obositor. 

Alexa incuviinta și pleca spre dormitor pentru a se culcă un pic, insă nu putea, faptul că trebuiau să plece în acea călătorie o făcea extrem de nerăbdătoare. Totusi mai nerăbdătoare o făcea micuța, care in curând trebuia să isi facă apariția. Zâmbi la acel gând și își duse institctiv mâna la abdomen. Își iubea viitorul copil mai mult ca orice.

În camera își făcu apariția Adam care o privea cu admirație. Știa că va fi o mama perfecta. Asa ca se apropie de ea, se lasa în genunchi și îi sărută abdomenul. Obrajii Alexei au început să prindă o culoare roșiatică, iar bărbatul doar începu să îi mângâie afectuos abdomenul. Acele două ființe aveau să îi lumineze viața. Viața care nu ar putea exista fără ele.

Cei doi au tresărit când au auzit soneria, iar Adam pleca să deschidă. Îi salută pe Angie și Adrian, apoi îi făcu semn bărbatului sa își lase bagajele în hol și îi pofti in sufragerie. Alexa îi salută de asemenea și îi pofti la masa care era aranjata. Ambii bărbați au zâmbit când au văzut cele două fete care fără ai aștepta, s-au pus să mănânce. Ei le înțelegeau, mâncau cat pentru doi, iar poftele își făceau apariția când nu te așteptai. Nu odată au mers cei doi in mijlocul nopții la market pentru niste fructe sau înghețata.

După ce au terminat masa Alexa pleca spre camera de unde ieși cu o cutiuță frumos împachetată. I-o înmâna lui Angie și îi zâmbi fericita.

— E un cadou pentru tine și viitorul copil.

Fata il accepta bucuroasă și îl deschise. Găsi doua lănțișoare cu numele ei și încă unul cu o plăcută, pe care puteai gravă numele bebelușului. Lacrimile și-au făcut apariția în ochii fetei și îi șopti un multumesc mai mult murmurat. Era extrem de copleșită de acel cadou. Nimeni nu îi mai dărui ceva atât de frumos. Adrian și Adam priveau minunați acea scena, fiind extrem de fericiți de acea situație desprinsă din filmele de dragoste, in care doua prietene își împart cadouri. Iar ei erau acei Iubiti perfecți care asistau la acea scena emoționantă.

— Alexa, eu nu am nimic ce să îți dau.

— Angie, nu ti-am făcut acest cadou pentru a primi ceva in schimb, ci pentru a te face fericita.

In acel moment Angie se simțea extrem de fericita. Dori sa o îmbrățișeze însă când nu reuși îi mai spuse un multumesc, care de acea dată fu mult mai clar și hotărat.

— Acum, dacă ați terminat putem pleca?

Toți au dat din cap, iar bărbații au luat bagajele. În timp ce ei mergeau în spatele, fetele aveau grijă să paseasca grațios pe scări pentru nu păți ceva.
Ambele s-au urcat în spate pe cand bărbații au rămas sa lase valizele in portbagaj.

Cand au urcat, au văzut cele două fete care purtau o discuție destul de aprinsă pe baza noului jurnal de moda, ceea ce i-au făcut să chicotească. În timp ce vorbeau Angie scoase un "au", ceea ce îi făcu pe toti sa își întoarcă privirea spre ea.

— Angie, totul e bine.

— Copilul s-a mișcat. E foarte obraznic, Adrian.

— A simțit că e înconjurat de persoane care îl iubesc, de aceea dorește să își facă simțită prezența.

— Apropo, Angie, înca nu ați aflat care e sexul copilului?

— Nu am dorit să îl aflu, nu încă. Doresc să fie o surpriza.

Cele două și-au continuat discuția, pe cand bărbații aveau un alt subiect, înțeles numai de ei. Însă în același timp Adam se concentra la drumul, care trebuia să continuie inca vreo două ore.

Brusc în fața mașinii au început să se apropie niste lumini orbitoare, iar un tir se apropie cu o viteza amenințătoare de ei. Fetele au scos un tipat pe când Adam încerca să întoarcă mașina, însă nu reuși, iar mașina se lovi violent de un copac.

RazbunareUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum