Capitolul 10

7.6K 443 4
                                    

Alexa se simtea libera. Adrenalina ii curgea prin vene în timp ce simtea cum vântul îi trece prin oase. Strangandu-l mai tare pe Adam. Care si el era extrem de fericit. Avea sa isi petreacă acea seară cum nu o mai făcu niciodată cu nimeni.
Opri la un moment dat langa o mică căsuța. Lasă motocicleta lângă casă ca mai apoi să o ajute pe fata sa coboare. De jur în prejur era întuneric. Si totuși Adam avea în gând sa o uimească. O strânse ferm de mana, în timp ce fata incepu sa simte mici fiori. Adam își apropie buzele de ureche ei șoptind:
- În pădure e întuneric, asa ca tine-ma strans de mana si nu îmi da drumul, da?
Fata accepta fără să mai comenteze, iar el isi lipi usor buzele de ale ei. Fata simți niste fluturași în stomac.
Adam incepu sa o duca după el. Într-o anumită măsură dorea ca totul să nu fie numai o simplă datorie si promisiune lui Mike ci o adevărată întâlnire cu ea. Una pe care ar fi facut-o perfecta. Își alungă rapid acele gânduri din minte si continua să o conducă mai departe pe Alexa prin pădure. Când ajunsera în locul stabilit, atunci reuși sa observe fericirea si uimirea pe fata Alexiei. Era un mic foișor lângă un lac unde zburau mii de licurici strălucitori. Fata privea locul fascinată. Ii placea la nebunie. Nu se aștepta la o altfel de surpriză.
— Iti place?
— Mai întrebi? Deci ador locul. E atât se perfect. Nu mă asteptam la asa ceva. E pur si simplu fantastic.
Adam o imbratisa pe la spate. Placerea acelei senzații o făcea să se cutremure. Pe când bărbatul simtea si el aceleași furnicături.
— Hai să ne așezăm.
S-au îndreptat spre micul foișor unde s-au așezat fata in fata. Adam ii luă ușor mâinile în ale sale și îi plasa un scurt sărut. Zâmbetul de pe fata fetei era de nedescris. Iar lui i se părea că e mai frumoasa ca niciodată. Ridică mâna și îi mângâie ușor obrazul. Apoi îndepărta o șuviță roșcată care îi acoperea obrazul.
— Știi niciodată nu mi-au plăcut roscatele.
— Serios? Atunci ce cauți aici cu mine?
— Nu mi-au plăcut niciodată fiindcă știam că numai o roșcată va reuși sa îmi fure cu adevărat inima. Si din câte văd am avut dreptate.
Alexa se simtea ca intr-o poveste de dragoste. Luna le lumina noaptea. Stelele păreau că strălucesc mai tare numai pentru ei, iar ea era alături se persoana pentru care făcu o pasiune. Si fără de care nu și-ar putea închipui mai departe viața. Iar Adam uita de tot. Ii placea pur si simplu prezenta ei acolo. Ii placea sa fie alături de ea si dorea să uite de acea înțelegere cu Mike. Doar pentru o zi. Atunci se ridica de pe locul său și se așeză lângă ea. Nu mai astepta si își lipi buzele de ale ei intr-un sărut dulce. Un sărut care îi făcea pe ambii să își dea seama cat de greu le va fi ambilor să renunțe unul la altul la un anumit moment. Când s-au desprins obrajii fetei erau roșii, iar el zâmbea. Ii placea enorm de mult inocenta de care dă dovadă. Asa ca nu mai astepta mult si ii sărută fruntea apoi obrajii.
— Nu ai idee cat de fericit mă faci.
— Mulțumesc. E o seara minunata. Sper ca de azi înainte vor fi multe altele de același gen.
Barbatul o luă în brațe și îi șopti un "desigur". Ea doar ii zâmbi.
— Iubito cred că e timpul sa ne întoarcem. E deja destul de tarziu, iar ție ți se închid ochii.
— Dar...
— Shh... Mergem si dormim în acea căsuța, iar oricând vei dori să mai vii aici doar îmi spui. Bine?
Fata dădu din cap si incepu sa il urmeze. În acea seară Adam dorea doar sa o strângă în brațe și sa o simtă alături. Nu il mai interesa nimic din ceea ce se înțelese cu Mike. Desi stia ca ziua următoare se va întoarce înapoi la acel Adam care va dori să o distrugă moral. Neantelegand cum de un frate ca Mike, care o iubește enorm, dorește să o distrugă. Fiindca bărbatul vedea cât de mult Mike tine la ea si totuși acea poveste din trecut îl făcea că ura sa il conducă. Astfel creierul lua locul inimii.
Nici nu observă când au ajuns la cabana. Scoase cheile din buzunar si deschise ușa casei. Cei doi au intrat, iar Alexa rămase din nou uimită. De acea dată rămase uimită de simplitatea de care dădea dovadă acea frumoasa casa.
Fara a mai gândi de două ori Adam o luă în brațe și o duse intr-un dormitor mic. Care constă dintr-un pat de doua persoane si un dulap. O lasă ușor pe pat, ca mai apoi sa se îndrepte spre dulap si sa scoată niste haine. Ceea ce o mira pe fata fu faptul că scoase si o rochie de noapte. Atunci se ridica de pe pat si se apropie de el. Simtea cum ochii o ustura si era gata în orice moment să plângă. Își dădea seama că acea rochie nu aparținea nimeni alt cuiva decât unei foste de-a lui, căreia îi făcu aceeași surpriză si ii spuse aceleași minciuni.
— S-a întâmplat ceva, iubito?
— Du-ma acasa.
— Poftim?
— Vreau acasa. La naiba cum ai îndrăznit? Mi-e scârbă de tine.
Barbatul nu înțelese ce o apuca asa ca profita si o luă de umeri oprind-o din a mai spune ceva.
— Shh... Spune-mi ce e cu tine. Ce am făcut?
— La naiba! După ce că ai mai venit aici cu o iubita, acum îmi dai să îi îmbrac si rochia?
În acel moment bărbatul izbucni ii ras. Nu îi venea să creadă cât e de naivă si impulsivă.
— E rochia surorii mele. Am construit această căsuță pentru că sa evadam împreună când simțim nevoia. De asta i-au rămas lucrurile aici.
— Sigur?
— Da, iubito. Crede-ma. Dacă vrei chiar acum o sun si poți vorbi cu ea.
— Nu trebuie. Te cred. Acum da-mi-o să mă schimb.
Barbatul ii înmâna rochia si o lasă să se schimbe. Dupa ce termina intra si el schimbandu-si hainele. Rămânând doar într-o pereche de pantaloni scurți.
Ambii s-au bagat la somn. Adam o trase la pieptul său și îi sărută fruntea. Iar fata se simtea atât de bine în bratele lui încât nu ar mai fi plecat acolo niciodată. Asa ca închise ochii simtindu-se protejată de persoana de lângă el.

RazbunareUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum