Capitolul 4

9.4K 564 16
                                    

Deci dupa cum cred ca v-ati dat seama am decis sa nu șterg cartea. Multumesc de sustinere. Enjoy.
***

Era in jurul orei șapte dimineața, iar Adam inca nu reuși sa adoarmă. Toată noaptea se gandi cum ar putea sa o faca pe Alexa sa regrete ca l-a întâlnit vreodată, insa cea mai mare întrebare era daca va putea sa o faca. Desi palma pe care i-o aplica ii răni orgoliul, timp de o noapte i s-a schimbat părerea total despre ea. Acea scorpie pe care o descria Mike, era de fapt in ochii lui un inger. Unul de care in alte circumstante s-ar fi îndrăgostit pe loc. Stia ca nu e corect modul in care gândește, insa intr-un timp extrem de scurt, fata il facu sa treaca prin extrem de multe sentimente, iar acum sentimentul care domnea înăuntrul lui era dorinta. Dorea atat de mult sa ii vadă ochii dis de dimineața. Acei ochi senini pe care ajunse sa ii indrageasca.

Dupa un timp ii auzi alarma cum suna. Asa ca isi dadu seama ca era deja ora șapte jumate. Se intinse si apoi bolborosi niște cuvinte neintelese si incerca sa isi deschidă ochii. Cand reuși, primul lucru pe care il vazu fu chipul senin al lui Adam. Asa ca fara sa gândească, Alexa isi intinse mana si ii mangaie fata. Bărbatul inchise ochii si se bucura de acea atingere care ii provoca fiori. Si brusc fata isi retrase mana. Spera ca tot ce s-a intamplat seara trecută sa fie rodul imaginatiei ei si nu realitatea, insa se pare ca viata bate filmul. Asa ca se ridica din pat si pleca de lângă el fara a-i adresa vreun cuvânt. In timp ce Adam inca se delecta cu senzația atingerii ei. Desi știa ca e extrem de gresit, el era acolo numai pentru a o distruge, insa fata cu chip de inger il facea sa isi piarda mintile de la o simplă atingere.Se lasa pe spate, iar in minte avea numai chipul ei.

Alexa insa incerca sa gateasca ceva. Avea o intalnire importanta in acea dimineata asa ca trebuia sa nu intarzie. Deci lasa gatitul la o parte si facu doua cafele. Învăța de mica ca trebuie sa te comporți bine cu oaspeții, chiar daca e un oaspete mai mult nepoftit. Asa ca se așeza sa isi savureze cafeaua, iar după un timp veni si Adam in bucătărie. Asa ca Alexa ii intinse cana de cafea.

-E pentru tine. Nu știu cum bei cafeaua, insa sper ca iti va placea.

-Multumesc.

Lua ceasca si gusta. Dori sa strambe din nas la gustul tare al cafelei, insa nu o facu. Din contra ii oferi un zambet fetei.

-E foarte buna. De fapt asa o beau si eu.

Nu stia de ce spuse asta, insa cert era ca nu dorea sa o intristeze. Asa ca continua sa bea cafeaua contra propriei plăceri. In timp ce Alexa isi savura cafeaua cu adevărat. Mereu ii plăcu cafeaua tare cu o jumătate de lingura de zahar. La fel ca si lui Aiden si era mandra ca are aceleași gusturi ca si el.

Dupa ce au terminat ambii s-au ridicat de la masă, iar Adam vorbi:
-Eu plec, multumesc de cafea.

Fata doar încuviința fara sa il privească si il lasa acolo. Desi părea indiferenta, prezenta lui o facea sa tremure. Intra in camera sa si incepu sa isi aleagă hainele pentru sedinta care va avea loc. Asa ca nici nu simți cand Adam intra in camera, pana cand bratele sale o lipira de el. Acum spatele ei era presat pe pieptul lui, iar ea era extrem de roșie in obraji.

-As fi plecat, insa am uitat sa fac asta.

O intoarse cu fata spre el si ii captura buzele intr-un sărut simplu. Apoi ii dadu drumul si pleca fara sa ii adreseze vreo vorba.

Alexa simți cum toată fata ii arde. Prima oară simțea cum furia si plăcerea se contopesc perfect înăuntrul ei. Acel sărut o facu sa isi piarda mințile, iar deja in minte avea chipul lui. Asa ca pleca sa isi dea cu niște apa rece pe fata. Trebuia sa scape de acea senzație ciudata. Apoi se intoarse si isi lua o rochie alba combinată cu negru si o pereche de tocuri. Geanta, telefonul si dosarele, apoi cobori la mașină.

La firma, se grăbi sa ajungă in sala unde va avea loc sedinta. Majoritatea erau prezenți, insa directorul firmei cu care trebuiau sa faca parteneriatul intarzia. Se așeza pe fotoliul din capul mesei si incepun sa lovească nervoasă cu unghiile in masa. Ura cand astfel de pesrsoane intarziau. Dupa alte cateva minute usa se deschise. Asa ca fata se ridica sa privească persoana care isi permitea sa intarzie in asemenea hal.

Socul se putu citi cu ușurință in ochii sai. In fata sa stătea nimeni altul decat Adam, care o privea ranjind diavolește. Putea paria ca acum arata ca un personaj din desene animate. Ochii bulbucati si gura pana la pamant. Nu ii venea sa creadă ca bărbatul care pana acum o ora stătea cu ea in pat, e cel cu care trebuie sa faca parteneriatul. Asa ca înghiți in sec cand il vazu cum se apropie de masa. Se apropie de ea si ii lua galant mana in a sa, apoi plasa un sărut pe ea.

-Adam Miller. Viitorul dumneavoastră colaborator. De deasemenea imi doresc sa imi cer scuze pentru întârziete, insa știți cum e, ambuteiajele sunt infernale.

Toți au dat din cap multumiti de raspuns, insa Alexa rămase cu vorbele in aer. Nu putea schiță nici un gest, iar toți si-au intors privirile spre usa care se deschise in urmatorul moment. Pe ea intra Mike fericit. In acel moment putea jura ca fata ei era mai palidă ca niciodata. Fratele sau se aseza nu inainte sa dea mâna cu Adam. Lua si ea loc pentru un moment, ca mai apoi sa se ridice un pic nervoasă. Isi fixa cu privirea fratele si il intreba mai mult tipand:

-Ce cauți aici?

-Doamnă Hall, am venit aici pentru a lua parte la sedinta. Mai ales ca e una foarte importanta pentru viitorul companiei noastre. Asa ca va rog sa incepeti.

Alexa simțea cum capul incepe sa i se rotească. Ameteala si starea de rau o acaparase cu totul. Nu stia ce era mai rau, faptul ca Mike era acolo sau ca prezenta lui Adam ii oferea o stare accentuata de frica. Se aseza si bau un pahar de apa, in timp ce observa privirea amuzata a lui Mike  o strapunge.

Atenția insa ii fu acaparata de Adam care se ridica.

-Doamana Hall, daca sunteti bine, pot incepe prezentarea sau nu?

-Da, desigur.

El ii oferi un zambet, in timp ce ea lua un loc. Adam isi incepu pezentarea, iar atenția Alexiei era cu totul in alta parte. O mare parte din cuvintele pe care le spuse nu le dadu atenție, iar atunci cand ii simți mana pe umărul sau, tresari.

-Deci, doamnă Hall, semnam contractul de parteneriat sau nu?

-Eu trebuie sa ma mai gandesc, adica...

-Înțeleg, ce spuneți sa vorbim intre patru ochi?

-Nu cred ca e nevoie...

-Ba da. Va rog. Știm ca avem nevoie ca ambele firme sa colaboreze, asa ca ar fi mai bine sa vorbim numai noi doi.

-Bine. Restul sunteti liberi.

Toți au plecat, chiar si Mike, care ii arunca o privire curioasă lui Adam. Părea ca nici el nu știe ce are de gand prietenul sau. Cand toți au ieșit Adam lua si inchise la cheie sala de ședințe, iar Alexa il privi mirata.

Bărbatul se apriopie de ea si o trase in bratele sale. O privi in ochi si o intreba:

-Ce se întâmpla cu tine? Pareai speriata si abatuta in timpul sedintei.

Ea doar tacu. Nu dorea sa vorbeasca cu el. In timp ce incepu sa tremure. Adam doar o privea ingrijorat. Desi telul lui era sa o faca sa sufere, cand o vedea atat de vulnerabila in bratele sale nu mai dorea sa se despartă de ea până cand se va simți mai bine. Asa ca incepu sa isi primble linistitor mana pe spatele ei, apoi o stranse intr-o imbratisare calduroasa, insa pe cat de tare ii placea senzația fetei, pe atat de tare simțea si repulsia. Stiind ca tot ce se intampla nu e corect. Asa ca isi aduna toată puterea pe care o avea si se elibera din bratele lui. Adam doar o privea socat. Alexa lua un pix de pe masa si semna repede contractul.

-Asta ai dorit? Atunci tine. Am semnat. Asa ca lasa-ma dracului in pace!

RazbunareUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum