Capitolul 6

8.9K 499 13
                                    

In acea noapte numai Mike si Alexa au adormit. Angel rămase treaza alături de Mona si Amalia pentru a le pregăti un tort. Desi femeia isi lovi fiul, il iubea, iar asta nu era un motiv sa nu il rasfete cu ocazia propriei zile de naștere. In timp ce bărbații il ajutau pe Aiden sa împacheteze.

Cand au terminat era ora 00:00. Asa ca au plecat sa ii trezească pe sarbatoriti. Cu greu, insa au reușit sa o faca. Legați la ochi Mona si Adam ii ajutau sa coboare scările.

-Mona, daca e vreo gluma de-a ta, jur ca te bat. Mai ales ca mi-ai stricat somnul.

Mike era la fel de morocanos si isi credea in acel moment prietenul nebun.

Cand au fost date jos esarfele cu care erau cei doi legati, din incapere s-a auzit un "La multi ani!". Ambii au zambit, iar Angel veni si isi imbratisa copii. Desi Alexa se desprinse din acea imbratisare, Angel ii mangaia obrazul lui Mike.

-Imi pare rau, insa m-am enervat. Ma ierti?

-Mama, cum sa nu te iert. De fapt nici măcar nu m-am suparat. Stiu ca am gresit.

Toti au zambit. Nimic nu era mai frumos decat sa sa vezi o familie unită. Care in acel moment erau si ei. Desi pentru un timp scurt. Erau fericiți.

Aiden isi privi copii si le facu semn sa vina la el. Cei doi s-au apropiat zambind.

-Imi pare rau ca nu vom sărbători ca in fiecare an, impreuna, insa sa nu va gândiți ca am uitat de cadouri.

L-au privit fericiți. Stiau ca niciodata nu ar uita de cadouri. Asa ca ambii asteptau sa vadă ce surpriza ii astepta.

-Deci, copii in acest an va veți petrece ziua de naștere in clubul "Black and White". Si toate astea din contul meu, e bine asa?

Ambii l-au luat in brate si i-au multumit, insa singură problema pe care o aveau era ca ambii nu se puteau afla in același loc fara a se isca o cearta, iar tatăl lor stia asta prea bine. Totusi risca. Dorea ca cei doi sa petreacă impreuna, ca acum multi ani si deasemenea spera ca totul sa se termine bine.

-Tata tu cand pleci?

-Peste cateva ore.

Pe fata lor se așterni un zambet trist. Isi iubeau extrem de mult parintii, iar plecarea lui Aiden ii intrista enorm, mai ales pe Angel, care avea sa ii duca cel mai mult dorul.

-Asa ca v-as propune sa va mai odihniți un pic, iar apoi mergem impreuna la aeroport, da?

Toti au încuviințat si s-au retras pe rand in camerele lor. Fiecare gandind cu ce ii va uimi ziua următoare. Mai ales Alexa, care nu stia cum va parcurge acea seara, insa spera din tot sufletul ca totul sa decurgă bine si nimeni sa nu devină o victima colaterală a conflictului lor, asa ca Mona.

Ofta cand intra in camera si se aseza in pat. Isi masa tamplele obosita si inchise ochii. Nu o mai interesa nimic, iar oboseala si stresul isi puneau amprenta pe ea.

Dupa ce in aceeași zi i-au petrecut pe Luke si Aiden la aeroport, toti s-au indreptat pe la casele lor. Ajunsa la apartament telefonul incepu sa ii sune. Erau verișorii sai. Care dupa un discurs de aproape zece minute si mii de felicitări au terminat de vorbit. Asa ca ii invita la petrecerea din acea seara. Astfel procedand cu aproape fiecare persoana care o felicita. Dorea sa invite cat mai multe doar pentru a evita o ciocnire accidentala intre ea, Mike si Adam. Dupa fazele lui de acum cateva zile ii era teama ca același lucru sa nu se repete si la petrecere.

In acea zi hotărî sa nu meargă la birou. Avea sa stea singura si sa se odihnească de tot. Dorea sa se simta libera de toate problemele si stresul acumulat pe parcursul saptamanilor, insa Mona avea alte planuri. Asa ca fata fu nevoita sa uite de odihna pe care o plănui.

RazbunareUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum