Capitolul 12

6.7K 418 10
                                    

După ce Jonh si Alexa au petrecut un timp minunat depănând amintiri, fata fu nevoită să se reantoarca la muncă. Pe când bărbatul pleca să se caute cadouri pentru toți prietenii și cunoscuții pe care nu îi mai vazu de un an.
Pe când Alexa ajunse la birou, unde spre surprinderea ei o aștepta Mona cu un zâmbet pe față.
- Sper ca îmi vei spune si mie cine e bărbatul ala sexy în favoarea căruia ai lăsat serviciul.
În acel moment un râs colorat umplu întreaga încăpere. Alexa nu credea ca cea mai buna prietena a ei nu il va recunoaște pe Josh, însă nu avea sa ii strice surpriză.
- E doar un client.
- Bine dacă spui tu.
- Apropo, mama deseara ne cheamă la o cină. Si a spus sa te invit si pe tine, asa ca nu îți fa planuri pe deseara.
Mona ii zâmbi. Apoi aprobă printr-o simplă înclinare a capului. Desi avea si ea o familie iubitoare, în familia Alexei se simtea extrem de fericita si apreciata. Angel si Aiden devenind la fel de importanți ca si proprii părinți.
După ce Mona pleca Alexa rămase sa mai complete ultimele dosare din acea seară. Însă nu reuși sa scrie nimic fiindcă usa se trânti destul de brutal de perete. Alexa rămase socata când îl văzu pe Adam cum intra furios in încăpere. Fata se ridica rapid si se îndrepta spre bărbat. Simți cum e prinsa de mana apoi lipită de el.
- Ai la dispoziție două secunde sa îmi spui cine e acel barbat "sexy" împreună cu care ți-ai petrecut vremea.
Fata începe sa randa, pe când Adam o privi furioas si in același timp uimit de atitudinea de care dădea dovadă fata in acea situație. Alexa profita de faptul că bărbatul îi dădu drumul, asa ca se ridica pe vârfuri si isi înconjura mainile în jurul gâtului lui, apoi îi plasa un sărut pe buze.
- Iubitul meu e gelos? Ce dragut!
- Alexa, nu te juca în așa fel cu mine. Cine e acel barbat?
- E Jonh. Un foarte bun prieten încă din copilărie.
- Sigur?
- Deseara va veni la cina in familie în legătură cu care sunt sigură că ești la curent, iar Mike te va lua cu el.
Atunci Adam înțelese că nu avea de ce sa isi facă griji. Ea nu l-ar putea înșela niciodată. Pe când el îi va insela toată increderea pe care el o va construi. Asa ca o strânse mai tare in brate, ca mai apoi sa ii ofere un scurt sărut pe frunte.
După un timp destul de lung Alexa reuși sa termine toate dosarele rămase și pleca spre casă. Ajunsă intra fericita in apartament, însă simți două brațe cum o cuprind pe la spate. Senzația era extrem de străină, așa că se întoarse rapid spre acea persoana. Dori sa o lovească, însă mâna îi fu prinsa.
— Nici nu m-am intors bine că deja vrei sa ma bati? Vai, dar e foarte urat din partea ta.
— Jonh, idiotule, nu ai idee cat de tare m-am speriat. Și de unde ai cheia?
— Pai eu nustiu dacă mai tii minte însă acesta era apartamentul nostru înainte să plec.
Când auzi cum puse accentul pe "al nostru" simți mici fiori pe șira spinării.
— Da a fost al nostru, însă acum e numai al meu.
— Apropo, nu ar trebui sa plecam? Cred că matusa Angel ne așteaptă.
Fata afirma dintr-o simpla mișcare a capului că mai apoi sa plece pentru a-si schimba hainele. Reveni destul de rapid, apoi îi făcu semn lui Jonh sa o urmeze la mașină.
Drumul fu unul extrem de tacut. Nimeni nu îndrăzni să spună nici un cuvânt. Când au intrat în casa Angel ii primi cu brațele deschise pe cei doi. La fel și Mike care se bucura sa își vadă prietenul. Numai Adam îl privea cu o oarecare urma de ură în privire. Nu înțelegea de ce, însă nu îi plăcea prezenta bărbatului acela atât de aproape de Alexa.
Brusc toți și-au întors privirile spre ușă. Mona intra grațioasă, salutând persoanele din încăpere. Mike când o văzu se îneca. Jonh se prezenta că mai apoi sa ii ia mana în a lui și sa ii plaseze un sărut. Mike păru socat de gest.
— Deci, domnișoară, as putea sa aflu care va este numele?
Fata roși, că mai apoi sa își lase privirea în pământ. Atunci Mike profita și o lipi de el. Toți îi priveau uimiți.
— Ea e Monica. Iubita mea, Jonh. Așa că ai grija cu toate acele dulcegării și tinele pentru tine.
În timp ce nimeni nu se hotărî să spună nimic, Mona ii arunca bărbatului o privire nedumerită și întrebătoare. Înțelegând mesajul se lasă la nivelul ei și îi șopti la ureche.
— Îmi stiu prietenul și crede-ma că nu vrei sa te încurci cu el. Da?
Fata făcu un semn discret, in timp ce toți s-au îndreptat spre masa pe care Angel o pregăti. Încă nimeni nu îndrăzni să îi întrebe nimic despre relație pe cei doi. Ceea ce îi usura. Mike că un domn o ajuta sa se așeze, că mai apoi sa se așeze alaturi. Iar Jonh pe partea opusă ei. Ceea ce îi făcu să se enerveze și îi strânse mâna în a lui. Pe când Alexa și toți ceilalți priveau scena uimiti. Însă numai Alexa știa cât de tare ii era teama că Mike face aceasta doar pentru a se juca cu ea. Așa că îi apucă mâna pe sub masa lui Adam, iar el zâmbi multumit. În timp ce restul încă păreau că se află intr-o mica transa din cauza ultimelor vesti pe care le-au primit de la Mike și Mona. Sperând ca toate astea sa fie reale și nu doar un simplu joc din care cineva avea să iasă rănit.

RazbunareUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum