Capitolul 19

6.5K 448 61
                                    

Adam se caza intr-un hotel, in care aveau să se cazeze și ceilalți când vor veni. Își scoase telefonul și observa un apel pierdut de la Adrian. Acesta îl suna înapoi, iar după câteva secunde acela răspunse.
— Hei, Adam, când sosește sotia ta in oraș?
— Pai cred că în această seară.
— Deci, mâine puteți veni acasă la mine și soția mea pentru a-mi face cunoștință cu pacienta?
— Desigur, însă am o mică problemă, împreună cu mine vor veni și niște prieteni, e vreo problema?
— Desigur că nu, va fi o seară simpla in care doar vreau sa fac cunoștință mai bine cu pacienta. Va aștept mâine la șapte. Adresa ți-o voi trimite prin mesaj.
Adam ii mulțumi și încheie apelul. Imediat o stare de rău îl cuprinse. Era sigur că Angie va face ceva greșit, iar el nu dorea ca să-i facă o impresie greșită doctorului.
Imediat cum auzi că cei patru au ajuns, luă un taxi și pleca spre aeroport. Ajuns acolo văzu starea deplorabilă in care se afla Angie. Cearcănele de sub ochii erau extrem de vizibile, iar ea era mai mult decât slăbită. Îi salută pe Mona și Mike, ca mai apoi sa ii plaseze un sărut pe frunte micutei Rose și să îi dea o mică bomboana, care făcu micuța să zâmbească. Când văzu acel zâmbet de copil simți cum inima îi tresaltă de bucurie. La sfârșit salutand-o și pe Angie care părea neinteresanta de tot ceea ce se petrece în jurul ei.
Au ajuns la hotel in jurul orei zece, așa că toți s-au culcat. Mai puțin Adam care încerca să găsească o poziție comodă pe canapea. Pe când in minte îi mișunau mii de gânduri, însă toate duceau intr-un singur punct, Alexa. Ii era extrem de dor de acea fata roșcată, cu ochi albaștri și zâmbet de înger. Dorea să o revada, însă știa că ea nu il mai vrea alături.
Ziua următoare nimeni nu ieși din ceea de hotel, in afara de micul dejun și ora prânzului. Iar acum toți se pregăteau pentru întâlnirea cu doctorul Adrian. Doar Angie stătea pe pat cu o revista in mana.
— De ce încă nu ești gata?
— E simplu, nu mi-am luat pastilele.
— Poftim? De ce?
— Fiindcă aștept să mi le dai tu.
Fata îi zâmbi batjocoritor, in timp ce Adam scoase din sertar niste pastile și turna intr-un pahar apa. I le înmâna și urmări cum ea le bea. Că mai apoi sa se ridice și să se pregătească și ea. Pe când Adam pleca in camera Monei și a lui Mike. Când îi vedea încăpățânarea fetei simțea că își iese din minți. Măcar acolo avea să se sustragă un pic. Imediat cum l-au văzut cei doi au înțeles care e problema, așa că fără să comenteze l-au lăsat să se facă comod. Imediat acesta se îndreptă spre micuța care stătea fericita pe pat. O luă în brațe și începu să se joace cu ea. O iubea extrem de mult și abia aștepta să aibă propriul copil. Însă nu stătu mult cu ea fiindcă Angie anunță că e gata și că pot pleca. Toți au ieșit, insa Adam o prinse de încheietura oprind-o.
— Sa nu faci nazuri sau scandaluri in fata doctorului, da?
Ea doar se elibera din strânsoarea lui și pleca fără ai acorda un răspuns concret, ceea ce îl făcu să fie mai mult decât nervos. Însă alese sa nu spună nimic și să plece dupa ceilalți.
Ajunși acasă la doctor acesta ii primi foarte bucuros. Ii conduse spre un living mare și îi servi cu cate o cana de cafea. Imediat cum fusta cafeaua Adam simți un fior cum ii traversează tot corpul. Aceeași cafea că și a Alexei.
— Îmi cer scuze de pe acum dacă e prea tare, însă sotia mea o prefera astfel.
— Însă, unde e sotia ta?
— Trebuie sa vina. Știți cum sunt femeile, se pregătesc greu.
Toți au început să râdă inclusiv Angie care începu să se simtă destul de bine in compania lui Adrian. Apoi un glas de femeie îi făcu pe toți să înghețe.
— Ce spuneai de mine, Adrian?
Imediat Mike, Adam și Mona au sărit că arși de pe locurile lor. Nu le venea să creadă că după atâta timp ea stătea în fața lor. Adam o privi socat, parul ei odată roșcat și lung acum era de un albastru închis și tăiat scurt, iar ochii transmiteau socul. Adam începu să o studieze mai atent, iar în momentul următor scăpa cana de cafea pe jos.
— Alexa, tu... De fapt cum? Și burta ta, ești însărcinată?
— Alexa, voi vă cunoașteți?
Atunci parcă toți și-au revenit din soc, iar Mike răspunse pentru toti.
— De fapt, ea e sora mea.
Atunci Adrian își aduse aminte de faptul că are un frate geamăn, iar privind mai atent își dădu seama că are dreptate, semănau aproape perfect. Mike se apropie de ea și o luă în brațe, pe când fata nu reacționa în nici un fel. Încă nu îi venea să creadă că după atâtea luni îl revede pe Adam. Însă un plânset o făcu să iasă din visare. Nici măcar nu observă mica ființă din brațele Monei. Așa că se desprinse de Mike și pleca să vadă copila. Iar institctiv își duse mâna la burta. Spera ca și ea să aibă o astfel de minunăție în scurt timp.
— Mona, se poate?
Fata incuviinta și îi dădu micul copil pentru al lua în brațe. In acel moment Adam parcă se trezi dintr-o transa, in timp ce nu îi venea să creadă că o reantalneste după atâta timp. Însă mai mult nu dorea să creadă că ea e sotia doctorului și deja nu îi mai aparține nici trupește și nici sufletește.

Deci îmi pare extrem de rău că am greșit unele noțiuni, iar asta va indus în eroare, ceea ce e greșeala mea.

RazbunareUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum