Capitolul 15

6.6K 432 30
                                    

Adam avea în gând să termine odată toată înțelegerea cu Mike. Nu mai dorea să tragă de timp, iar ocazia perfecta i se ivi.
Avea să organizeze o noapte romantica Alexei și apoi să se culce cu ea. Pentru a o părăsi ziua următoare, spunandu-i că a fost doar un joc.
Însă nu știa de ce acele gânduri ii provocau fiori, iar ceva înăuntrul lui îi spunea sa nu o facă. Și totuși începu acel joc știind la ce merge, așa că avea să continuie pana la final. Până atunci, însă trebuia să plece la spital pentru a-si felicita prietenul. Desi la inceput Mona nu părea să reprezinte ceva serios, acum înțelegea că Mike o iubea cu adevărat. Ceea ce îl bucura și pe Adam. Mai ales că bărbatul îi sublinie de mai multe ori că are cele mai bune intenții in legătură cu Mona. Și chiar daca ea nu va accepta, el o va face sotia lui, fiindcă numai ea reuși sa il facă să uite de Eva și trecutul lor.
Ajuns acolo observă toată familia strânsă, iar pe cei doi fiind centrul fericirii. Adam se apropie și îi înmâna Monei un buchet de trandafiri, ca mai apoi sa ii strângă prietenește mâna lui Mike pentru al felicita. Observă cum Alexa e și ea acolo și o surprinse când o luă într-o îmbrățișare. Care o făcu să zâmbească.
Și numai Mike păru nemulțumit de toate cele întâmplate. Știa că trebuie să oprească acea razbunare prostească înainte că Alexa să sufere din cauza că el e un prost. Însă nu putea vorbi acum cu ea.
Adam își luă la revedere de la cei prezenți și pleca urmat de Alexa, care îi strânse gingaș de mana. Bărbatul o conduse acasa, unde ea îl invita la o cafea. Aflați în apartament, Adam nu se mai abținu și o trase intr-un sărut apăsat. Nu avea idee de ce, însă gândul că acestea ar putea fi ultimele lor saruturi il făcea să simtă un nod în stomac. Cand si-au despărțit buzele el își lipi fruntea de a ei privind-o fascinat. Era extrem de pierdut în acei ochi, în acea culoare perfecta. Ii luă fata în mâini și îi sărută fruntea, oftând. Ea observă așa că îi oferi o privire îngrijorată.
— Ești bine?
— Da.
—Adam, sunt sigură că ceva nu e bine. Ce s-a întâmplat?
— Pai mă gândesc că o fata așa frumoasă că tine nu va vrea să iasă la o întâlnire cu mine.
Ea zâmbi și își lipi buzele de ale lui, jucandu-se in patul sau mătăsos. Când se dezlipi de el îi spuse:
— Poți lua asta că un "da", iar acum hai să îți ofer acea cafea pentru care te-am chemat.
Ambii au ras, iar el se așeză pe unul din scaunele bucătării, urmarind-o cum se misca prin bucătărie. Acele imaginii facandu-i regretul sa crească. Însă imediat un gând îi străbătu mintea. Nu avea idee cum de ea și Jonh au ajuns la un pas de căsătorie sau de ce ea fugi. Hotari ca o va întreba in aceeași seară. Deoarece el începu să îi știe orice amănunt din viața, iar asta îl făcea să se simta bine.
Când fata îi aduse cafeaua, pentru o secundă strâmbă din nas. Însă repede își schimbă atitudinea la vederea fetei care se așeză în fața sa. Ochii îi zâmbeau, ceea ce îl făcu să zâmbească la rândul lui.
După acea cafea și încă un sărut, pleca. Avea de organizat o ultima noapte, pe care spera sa nu o regrete mai târziu. Pe când Alexa rămase fericita acasă așteptând cină din acea seară.
Pe când Mike petrecea timpul cu Mona și viitorul lor copil. Ii mângâia burta și îi plasa fetei mii de saruturi pe buze.
— Mona, îți promit că voi fi cel mai de gasca tata pentru acest copil.
— Sunt sigură, acum sper doar că între Alexa și Adam totul să meargă bine.
Atunci Mike se schimba la fata. Și își aduse aminte de acea integrare imediat. Luă telefonul și încercă să îl sune pe Adam. Pe când Mona il privea fara a înțelege nimic.
Când bărbatul înjură nervos, fata înțelese că ceva nu e bine, așa că își luă inima în dinți și îl intreba:
— Mike, totul e bine? Da ce te-ai schimbat la fata?
Atunci băiatul ii luă mâinile în ale lui și începu sa îi povestească tot ceea ce făcu. De la înțelegerea cu Adam pana la momentul in care realiza ca nu avea de ce să se răzbune pe Alexa. Ceea ce o făcu imediat pe Mona sa puna mana pe telefon încercând să o sune pe Alexa, care nu răspundea sub nici o forma, iar Adam la fel era de negasit. Mike se așeză alături de Mona și o privi speriat.
— Sper doar ca nimc rău să nu se întâmple în această seară.
Mona doar îl privi ca mai apoi sa își încolăci asca brațele în jurul lui. Și ea spera același lucru, însă o stare de frica i se instala in corp.
Seara Adam o aduse pe Alexa in apartamentul sau. Acesta era aranjat astfel încât crea una dintre cele mai romantice atmosfere. Iar Alexa era incantata de cele prezentate. Tot holul era amenajat cu lumânări, iar în mijlocul bucătăriei era așezată o masa amenajată frumos. El o ajuta sa se așeze, că mai apoi sa ii servească masa. Pe când ea îl privea fascinată.
— Adam, când ai comandat toate astea?
— Cine spune că le-am comandat? Sincer sa fiu sunt un bucătar minuntat.
Alexa îl privi un pic socata, că mai apoi sa își concentreze atenția la felul de mâncare din farfurie.
— Nu îți plac pastele? Daca vrei pot să îți gătesc alt ceva.
Ea doar se ridică și îi plasa un sărut pe obraz.
— E minuntat.
El zâmbi și se așeză alături de ea la  masa. Ambii mâncau în liniște. Până când Adam porni pe fundal o muzica lenta. Se ridică și îi întinse mâna.
— Domnișoară, îmi oferiți acest dans?
Ea îi apucă mâna și se ridică, lasandu-se condusă de el. Își înconjura mâinile în jurul gâtului lui, pe când el o apuc tandru de talie. Adam își lipi fruntea de a ei și îi mai plasa un sărut pe frunte. Apoi o conduse în dormitorul lui. Care îi era fetei extrem de cunoscut.
Adam ii oferi niste haine de schimb, iar în timp ce ea se schimba, bărbatul se gândea cum sa abordeze tema de care e interesat. Când o văzu nu se abținu și o trase în brațele sale, începând sa îi contureze buzele, apoi sa îi facă mici cerculețe pe picior.
— Știi esti foarte frumoasa.
— Multumesc.
Ea roși in timp ce el își făcu curaj.
— Pot sa îți pun o întrebare?
— Desigur.
— De ce nu te-ai căsătorit cu Jonh?
Atunci ea înghiți în sec. Aceea era o întrebare destul de delicata pentru ea și totuși hotărî să îi povestească. Oricum nu avea nimic de pierdut.
— Nu il iubeam. Deși el o făcea. Și totuși asta nu a fost de ajuns. Eu in el am găsit un sprijin, însă prea târziu mi-am dat seama că pentru mine sprijinul e doar unul prietenesc.
Adam o privi un pic perplex. Deoarece nu se aștepta nici cum la așa un răspuns.
— Pe mine mă iubești?
— Da.
Atunci el simți ceva de nedescris. O căldură ciudata îi cuprinse corpul și începu să o sarute cu patos. Plimbandu-si mâinile pe corpul ei studiind-o amănunțit. Dorea să o simtă în întregime. Ea începând sa isi plimbe mâinile pe corpul lui deasemenea. Dorea că în acea noapte sa il simtă că e al ei în totalitate. Iar acea noapte sa ii demonstreze lui cât de mult îl iubește.

RazbunareUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum