*014*

626 57 11
                                    

*•*

'Ik snap het niet' zucht George. Verbaasd kijk ik hem aan.

'Wat?' vraag ik.

'Nou, hoe jou vader Padfoot kan zijn. Ik bedoel, hij is een genie maar een misdadiger. Mam zei vroeger ook heel vaak dat ze niet snapte waarom Sirius in Azkaban zit. En waarom zit je moeder er niet bij?' zucht hij.

'Heb je een punt, Gorgie' zucht Fred.

Mijn hoofd begint ineens heel erg te bonken. Ook mijn maag begint te rammelen. Een Chocokikker springt voorbij en binnen no-time zit hij in mijn mond. Dat brengt me op een idee.

Ik denk diep na: Ik wil een wedstrijdje van de glijbaan afgaan in een zwembad achter het park. Ik wil een wedstrijdje van de glijbaan afgaan in een zwembad achter het park. Ik wil een wedstrijdje van de glijbaan afgaan in een zwembad achter het park.

Ik kijk achter me en zie ineens een glinstering verschijnen.

'Jongens kom!' roep ik hyper en ik sprint het park door. Ik heb even geen zin meer in dit oudersgezeik. In de verte zie ik op de grond drie nimbussen verschijnen. Ik ren er naartoe en pak er een vast. Ik stap erop en vlieg weg. Met een zwiep aan mijn toverstok veranderen mijn kleren in een bikini.

'He!' hoor ik de jongens roepen en ik grijns. Ik richt mijn toverstok op ze en nog geen seconde later zijn hun normale kleren veranderd in een zwembroek.

'Cool!' grijnzen ze tegelijk en ze rennen naar de bezems. Ze pakken er allebei een en vliegen achter me aan.

Ik land voorzichtig op het platvorm waar de glijbaan begint. Ik ga in het midden zitten en even later komen de jongens naast me zitten.

'WIE HET SNELSTE IS!! 3..2..1. GO!' Gil ik en bij 1 ben ik al vertrokken.

'HE?!' Roept Fred me achteraan en ik grijns. Het is een gesloten glijbaan, waardoor je elkaar niet kan zien. Zo snel als ik kan glij ik door de glijbaan. Als ik even later uit de glijbaan kom zie ik George naar me grijnzen. Hij was er al eerder. Met een plons beland ik in de bak met water en even later volgt Fred.

'EERST!' Roept George vrolijk.

'TWEETST!' Roep ik.

'DERST!' Roept Fred en we lachen.

'Wauw' zeg ik.

'Wat..' Mompelt hij verdedigend. 'IK WIL REVANCHE!'

We beginnen nog harder te lachen en ik pak mijn toverstok goed vast.

'Accio bezems!' Roep ik en even later zie ik drie bezems komen aanvliegen. We pakken er allemaal een en vliegen weer naar het platform.

'3..2..1..!' Roep ik en we starten tegelijk. Ik rees super snel door de glijbaan.

Dan ineens knal ik tegen iets op en wordt alles zwart...

*•*

A/N: CLIFHANGER!!

Oke toch niet want ik schrijf meteen door.

Maar wat vonden jullie van het hoofdstuk!! Laat het weten!!

Xx Realyty

Lost parents of Jaxissa BlackWhere stories live. Discover now