*021*

583 49 7
                                    

Jaxissa POV

Demi en professor Lupin komen de deur binnengelopen. Ik schrik me kapot en probeer de bak met ijs te verbergen.

'Ja Reem, het zou leuk zijn als je je vrouw meeneemt hier naartoe, misschien kan ze je dan ook helpen met de lessen. Wat doen jullie hier?' Roept ze als ze ons ziet. Ik trek een fake-glimlach op, net zoals de rest. Professor Lupin kijkt ons verbaasd aan en begint daarna te lachen. Ook Demi begint te lachen.

'Uhh ik had nog niet zo veel gegeten dus we dachten. Uhmm.' stamel ik snel.

'Kunnen we bij jullie komen zitten?' Vraagt ze en ze komt naar ons toelopen met professor Lupin erachteraan. Ik trek mijn wenkbrauw op en kijk de rest verbaasd aan.

'Uhm wij wouden net gaan' zegt Fred snel en hij pakt de bak met ijs en loopt de keuken uit. Snel sta ik op en knik ik naar Demi en professor Lupin. Dan pak ik George hand vast en samen met Joshua en Ilya rennen we weg.

'Awkward' lacht Joshua en ik lach ook.

'Die professor Lupin is best chil weet je' zegt Fred en ik knik.

'Moet ook wel als je een van de Marauders bent'

-----

Demi Hekler/Noah Flesier POV

Samen met Remus loop ik de keuken in. Wie had nou weer gedacht dat Reem een leraar zou worden? Vandaag is er zo veel gebeurd, niet normaal. Toen Sirius me zag herkende ik hem meteen, ookal had ik hem nog maar een of twee keer als Padfoot gezien. Hij sprong op me, en op dat moment had ik hem wat toefluistert.

'Kom om 2 uur vannacht naar de rand van het verboden bos' had ik gezegd. Ik zag hem blij naar me kijken. Ik hou nog steeds even veel van Sirius. Ik geloof in zijn onschuld. Ik weet namelijk wie hen verraden had, stomme Pippeling. Ik had hem gezien net voordat de Lily en James werden gedood. En nu moesten hij en zijn zoon ook nog eens mijn dochter gevangen nemen! Arme Jackie.

'Ja Reem, het zou leuk zijn als je je vrouw meeneemt hier naartoe, misschien kan ze je dan ook helpen met de lessen. Wat doen jullie hier?' Roep ik als ik ze zie. Remus had net aan mij voorgesteld of hij Lisa een keer zou meenemen. Ze wonen samen! Ik wist het, al vanaf het eerste moment dat ze samen zouden gaan wonen. Remus kijk ze net als ik verbaasd aan en begint daarna te lachen. Ook ik begin te lachen. Ze lijken zo veel op ons.

'Uhh ik had nog niet zo veel gegeten dus we dachten. Uhmm' stamelt ze.

'Kunnen we bij jullie komen zitten?' Vraag ik en ik loop naar ze toe, met Remus op mijn hielen. Ik zie Jaxissa een wenkbrauw optillen en ze kijkt de rest verbaasd aan.

'Uhm wij wouden net gaan' zegt Fred snel en hij pakt de bak met ijs en loopt de keuken uit. Snel staat Jaxissa op en knikt mij en Remus. Dan pakt ze George hand vast en samen met Joshua en Ilya rennen ze weg.

'Zorgen de Weasleys goed voor haar?' vraag ik aan Remus zodra ze de keuken zijn uitgevlucht. Remus knikt meteen.

'Ja, Sirius had me ooit verteld dat toen wanneer Hope, jouw heler, Jaxissa naar Sirius bracht, ze de Weasleys tegen waren gekomen. En dat Jaxissa toen bij George in de kinderwagen in slaap viel en Fred erbij kwam liggen. Fred en George zijn net als broers en nou ja George iets meer dan, voor haar. Molly en Arthur doen zo veel ze maar kunnen' zegt hij en ik knik. Voor ik het weet rolt er een traan over mijn wangen. Dit gedoe is me even te veel geworden. Ik moet me steeds groot houden, voor alle dooddoeners die altijd bij me zijn. Maar nu hoeft dat even niet want nu is het alleen Remus en ik. En een paar huiselfen dan. Remus knuffelt me waardoor ik me weer wat beter voel. Een aanraking van een weerwolf....

Wat mis ik Lisa.

-----------------------

-----------------------------

A/N: Sorry sorry sorry en nog een keer sorry. Ik ben meer dan een week niet online geweest op Wattpad. Ik had gewoon even geen zin om te schrijven en ja... Sorry! Ik hoop dat jullie het wel begrijpen. Ik ga ook steeds minder uploaden dus ook alvast sorry daarvoor. Ik heb het gewoon heel druk en anders zit ik me helemaal te stressen en daar heb ik geen zin in dus sorry.

Hopelijk begrijpen jullie het als ik iets minder vaak upload.

xxx-

Lost parents of Jaxissa BlackWhere stories live. Discover now