*018*

508 45 0
                                    

Ik word wakker van een hard en pijnlijk geluid. Mijn ogen schieten open. Kye Pettigrew, de zoon van Peter Pettigrew heeft me gevangen genomen. Ik kijk op en zie vader en zoon beide voor mijn neus hangen.

'Jaxissa Black, eindelijk hebben we jou' zegt Peter hijgend voor mijn neus.

'Laat me met rust!' roep ik boos.

'Wij weten wel dat Demi jou moeder is' zegt Peter boos. Lupin had net gezegd dat mijn moeder Noah heette. Het is dus niet waar wat hij verteld.

'Dat is niet zo, ik zweer het. Mijn moeder heet anders zei een professor' zeg ik snel.

'Jaja, die Lupin vast' zegt Kye en hij rolt met zijn ogen.

'Wie, Lisa of Remus?' vraagt Peter.

'Die man. Weet ik veel hoe hij heet' zegt Kye weer. Ik spuug naar hem, ik dacht eerder dat ik hem kon vertrouwen.

'Niet zo brutaal. Breng Demi/Noah hier!' roept Peter en snel rent Kye de deur uit. Wat een zielige figuren zijn dit. Ik zucht diep. Zei hij nou Noah/Demi. Is Demi Noah? Ik snap er niks van.

'Waarom heb jij je eigen dood in scène gezet?' vraag ik maar aan Peter om iets te doen te hebben.

'Omdat Sirius tot voorkort in Azkaban zat' antwoord hij.

'Je bent een lafaard wist je dat? Om andere mensen de schuld te geven van iets wat je zelf hebt gedaan' zeg ik boos en ik spuug woedend in zijn gezicht. Hij trekt een vies gezicht en spuugt terug. Ik spuug nog meer en zo gaat het verder. Totdat Kye terugkomt met Demi. Wanneer ze ons zien blijven ze verbaasd staan. Er komt een glimlach op Demi's gezicht. Demi schut zich los en duwt Peter weg. Ze knielt voor me neer en ik ga rechtop zitten. Wat heeft deze bitch me te vertellen?

'Ik ben Demi Hekler? Hoe heet jij?' vraagt ze vriendelijk en ze houd haar hand voor me als teken dat ik hem moet schudden. Maar natuurlijk doe ik dat dan niet.

'Jaxissa Black' zeg ik met trots nu ik weet dat mijn vader onschuldig is. 'En daar ben ik trots op, om een Black te zijn. Want die oude mafketel daar laat mijn vader opdraaien voor zijn daden' zeg ik woedend en ik kijk Peter boos aan.

'Aha' zegt Demi bewonderend. Ze kijkt me een lange tijd aan en ik kijk haar fel in haar ogen terug.

'Peter laat dit arme meisje gaan. Je weet dat ik maar 1 dochter heb namelijk Yaël. Geef het op en ga door met je zielige leven en hopelijk vertoon je jezelf ooit en beland je in Azkaban. Als je het niet erg vind neem ik haar nu mee terug naar Hogwarts, ik moet mijn dochter toch nog spreken. En misschien kan ik mijn man ergens bezoeken' zegt Demi en ik trek mijn wenkbrauwen op. Ze pakt haar toverstok en zwaait er één keer mee. Meteen ben ik los en kan ik opstaan. Peter en Kye komen naar me toe gerend maar worden meteen weer door Demi naar achtergesmeden.

'Wow' zeg ik, verbaasd van haar toverkunsten.

'Oefening baart kunst' zegt ze simpelweg en ze pakt mijn hand.

'3-2-1' zegt ze en op dat moment verschijnselen we naar Hogwarts.

---

Niet super lang, sorryporrie.
Vanaf dit Hoofdstuk had ik niks meer geschreven dus ben ik weer zelf gaan schrijven. Het zal dus steeds weer eventjes duren voordat er iets gepost word. Ik zal mijn best doen om het zo vaak mogelijk te doen!!!!

Xx-Realyty

Lost parents of Jaxissa BlackWhere stories live. Discover now