*024*

488 44 4
                                    

'Goedemorgen Damens en Heren, vandaag beginnen we met een leuke nieuwe les, met mij erbij! Ik zal me even voorstellen, ik ben Lisa Lupin. Zoals mijn naam het misschien al een beetje verklapt ben ik de vrouw van professor Remus Lupin, maar Remus is een beetje laat want hij had zich verslapen. Maar dat maakt niet uit, dat kan iedereen gebeuren. Uhhh waar komen jullie vandaan?' zegt Jovi. George en Fred komen als zombies binnengelopen. Ik probeer mijn lach in te houden als ik ze zie.

'Uhh ik weet niet misschien' zegt Fred op zoek naar woorden.

'Ze hebben zich verslapen mevrouw' zeg ik met een grijns en meteen kijken Freoge me boos aan. Ik geef ze een overdreven knipoog.

'Ow, kan iedereen gebeuren. Toch Reem?' schreeuwt Lisa.

'Begin gewoon met de les, Lies!' horen we Professor Lupin van achter schreeuwen. Meteen barst iedereen in lachen uit.

'Nou nou, oke dan maar. Kan iemand me vertellen waar we zijn? Uhm jij daar misschien? Hoe heet je?' vraagt ze.

'Yaël Hekler mevrouw' zegt Yaël die aan de andere kant van de klas zit.

'Aha, een Hekler dus' zei Lisa, verbaasd kijk ik haar aan. Dan herinner ik me weer dat Remus ook zo verbaasd was toen ze Demi zag. Logisch dat zij dat ook is dan.

'Ja mevrouw, van mijn moeders kant' zegt Yaël snel en gehaast.

'Weet ik, ik heb je moeder goed gekend zelfs' zegt Lisa.

'Waarom heb je niet de achternaam van je vader?' vraag ik verbaasd. 

'Die is onbeke..' zegt ze maar ze wordt onderbroken.

'Ze is het kind van jeweetwel' zegt Marcus Hork.

'Dat is niet waar' zegt Yaël zachtjes. Ik kijk haar aan en ze kijkt terug. Ik kijk in haar ogen, ze heeft precies dezelfde bruine ogen van mij. Ik heb ze van mijn vader, en ik weet dat die van een duistere familie komt. Maar Voldemort heeft hele andere ogen, althans dat heb ik gezien op een plaatje. Ook Demi's ogen lijken totaal niet op die van haar.

'Hoe durf jij zo snel iemand daar mee te beschuldigen?' zegt Lisa boos.

'Het is Hork, Marcus Hork' zegt Hork brutaal.

'Hij heeft wel gelijk, je ziet het misschien niet, maar duidelijk is zei het kind van de duistere' zegt André Hilarius.

'Ze is het niet' zeg ik luid en duidelijk, maar bijna niemand hoort het. Yaël is namelijk opgestaan en de klas uitgerend. Ik pak mijn spullen bij elkaar en ren haar achterna. Iets in mij zei dat ik dat moest doen.

'Wat doe je?' hoor ik Geogre naar me fluisteren, maar ik reageer niet. Ik hoor ook nog net dat professor Lupin, de man, 25 punten van Zwadderich aftrekt. Ik zie Yaël links afslaan en de meisjestoiletten induiken. Ik ren haar achterna. Ik moet haar spreken, maar misschien is het dan handig om haar eerst te troosten.

Lost parents of Jaxissa BlackHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin