*040*

377 27 13
                                    

Jaxissa POV

"Weet jij hoe we hem kunnen vinden?" Vraag ik aan Yaël.

"Toen ik Snuffles ontmoete, dat was eerder dan Joshua en Ilya aangezien ik wegrende voor Malfoy die eraan kwamen, had hij een fluitje om zijn nek. Ik heb dat fluitje gepakt en bewaard. Als hij nog in de hondenmodus is, of hoe je dat ook zegt, dan zou hij het moeten kunnen horen.." zegt ze. Ik kijk meteen heel blij, ik ben blij met mijn zus en ik kan onze vader vinden door haar! "Maar ik weet niet of het werkt hoor" zegt ze snel.

"Maakt niet uit, het is het proberen waard!" Zeg ik.

"Top, dan gaan we het fluitje halen!" Zegt ze en ze begint al sneller te lopen in de richting van de leerlingenkamer van Slytherin. Ik blijf stil staan

"Uhm Yaël, ik ben niet echt geliefd bij Slytherin geloof ik" zeg ik twijfelend. Ze gaat stil staan, draait haar hoofd om en kijkt naar mij. "Ik ga wel om versterking roepen" zeg ik snel.

"Wie?" Vraagt ze en ze kijkt me een beetje zuchtend aan. O ja, niet alle Gryffindors mogen haar.

"Weet je wat, laat maar ik wacht wel gewoon buiten bij de rand van the Forbidden Forest, oke?" Zeg ik half-glimlachend.

"Is goed" zegt ze en ze rent weg.

/...\
,
/...\

In gedachten verzonken ben ik op weg naar the Forbidden Forest. Ik zal eindelijk mijn vader een knuffel kunnen geven, of überhaupt kunnen zien zonder dat ik het gevoel te hebben dat ik tegenover een crimineel sta. Mijn vader deed alles voor zijn beste vriend, dat weet ik zeker. Stomme Pettigrew. Pettipoep.

Ik hoop ook dat alles goed komt met mijn moeder. Ik wil gewoon een gezin hebben. Niet dat het niet goed is bij de Weasley's, maar ik wil gewoon papa, mama , Yaël en ik. Niet George en Fred's moeder, George en Fred's vader, George, Fred, Percy, Charlie, Bill, Ron en Fred.
Ik hoop wel dat Yaël dan wel bij ons kan komen wonen. Dat Voldemort niet in haar of mijn moeders leven is. Harry moet hem verslaan.

Bij Merlin wat zit ik de heletijd moeilijk te doen. Het wordt echt tijd dat ik weer een goede grap ga uithalen met Fred en George. Hopelijk kunnen mijn ouders helpen met verzinnen van wat, het zijn tenslotte Marauders. Ik hoop ook dat Yaël mee wilt doen.

///

A/N: Eindelijkkkkkkkk weer een update!!🙃 Jullie hebben echt super veel gereageerd de afgelopen tijd en m'n boeken gelezen, vooral are you crazy? Thank youuuuuuuu

Lost parents of Jaxissa BlackWhere stories live. Discover now