Capitolul 24

10K 819 171
                                    

*Mathias*

  - Strange mai tare.  

  - Dar tata .. cum ar trebui sa ma bat daca nu vad nimic?

  - Nu ai nevoie sa vezi. Doar sa auzi. 

  Am atins-o usor pe umarul stang, apoi pe cel drept ea incercand sa se apere dar sfarsind intr-un amalgam de miscari in cerc. M-am pus in spatele ei si m-am prefacut ca o prind intr-o stransoare, apasand-o usor pe piept cu degetul.

  - Moarta. 

  - Asta e o prostie. Nimeni nu poate asa ceva. 

  - In regula. Da-mi esarfa. 

Becca si-a dezlegat materialul in cateva secunde, ochii sai stralucind in lumina soarelui. Mi l-a intins, dupa care m-am legat la randul meu suficient de strans incat sa nu vad nimic.

  - Sa vedem ce poti. 

S-a lasat liniste, auzind doar vantul care adia printre ramuri. Mici fosnete se apropiau din stanga mea. M-am ferit, auzind cum mica mea blondina a trecut prin fata. Stiam ca se va intoarce rapid, incercand sa ma loveasca, insa m-am ferit din nou, prinzand-o de brat. Am pus presiune pe el si am dat-o peste cap, auzind cand a facut contact cu iarba, tusind usor. 

Mi-am scos esarfa, apoi i-am intins mana si am ajutat-o sa se ridice. 

  - Ai vazut? Gandeste-i tu urmatoare miscare, nu il lasa pe adversar. 

  - Poate eu voiam sa fac asta! 

A incercat sa ma loveasca in stomac insa i-am prins bratul. Nu a stat pe ganduri atacand cu celalalt, fiind prinsa la fel de usor. A ridicat piciorul in speranta ca ma va prinde insa m-am aparat. Din nou pumnul ei a ricosat spre fata mea dar l-am oprit si am impins-o, Becca cazand din nou pe spate. Si toate astea in mai putin de cinci secunde.

  - Cum faci asta? 

  - Automat daca nu ti-a iesit cu stanga, incerci cu dreapta. Si e complet gresit. De asemenea, degeaba incerci cu piciorul cand bratele sunt imobilizate. Si un soarece ar gandi asa.

  - Inteleg.. 

  - Sa incercam din nou, dulceata. 

  - Tata .. unde a disparut mama?

  - Mama ta trece printr-o criza adolescentina iubito. Sunt sigura ca pana diseara va fi acasa.

Rebecca a ridicat din umeri iar eu mi-am legat esarfa din nou. 

  - Sa vedem ce poti. 

Am asteptat iar zgomotele s-au auzit din fata mea data asta. Stiam ca va incerca sa loveasca cu pumnul si am reusit sa ma apar la timp. A dat si cu celalalt dar am prins-o ca prima data, dezamagit ca nu a inteles nimic. Sau asa credeam eu ..

S-a lasat brusc cu toata greutatea pe spate, alunecand printre picioarele mele si lovind cu forta in spatele genunchiului. Credeam ca va lovi cu pumnul, dar din nou piciorul ei m-a lovit in spate din plin, punandu-ma la pamant total. Am simtit talpa ei pe gatul meu apoi .. totul s-a incheiat.

  - Mort.

Am zambit si mi-am scos materialul, apoi am ridicat-o in brate. 

  - Cine e cea mai frumoasa politista din lume? 

  - Normal ca eu, mai ai indoieli? raspunde chicotind usor. 

  - Mergem in spate? La obstacole? 

*Rebecca*

Am ajuns in spatele casei unde tata a construit un loc special pentru antrenamente. Era ca o sala de forta in aer liber, dar mult mai dotata si complicata. 

Scoala de corectie[vol.III]Where stories live. Discover now