Capitolul 36

7.7K 642 110
                                    

Am pasit in camera uriasa plina cu mese si scaune. Toti ochii erau pe mine, si nu erau deloc priviri primitoare. In regula, deci si popularitatea mea a diparut ..

Nu m-am indurat sa astept la tot randul ce se formase asa ca mi-am luat ceva de la aparetele de pe langa perete, apoi m-am uitat dupa un loc liber. Am scanat incaperea iar privirea mi s-a oprit asupra unui grup, ce m-a facut imediat sa zambesc. 

Mi-am pus picioarele in miscare pana acolo, apoi mi-am tras un scaun si m-am asezat. 

  - Buna. 

Privirea lui Mason s-a ridicat spre mine si era una extrem de confuza. L-a privit intrebator pe Jeff apoi s-a uitat inapoi la mine. S-au uitat la mine cateva secunde bune, si intr-un sfarsit Jeff si-a dres vocea si s-a aplecat peste masa usor. 

  - Tu .. cine esti? 

  - Eu sunt Zoey, nepoata directorului. 

M-au privit fix si in urmatorul moment au dat inapoi cu scaunele, apucand tava si dand sa se ridice de la masa.

  - Nu, nu! Nu .. nu e ce credeti voi, bine? 

  - Salut! saluta blonda si se aseaza langa mine apoi ma priveste surprinsa ca si baietii mai devreme. Tu cine naiba esti? 

  - Selena, in sfarsit! spun ca o nebuna si o imbratisez, baietii chicotind.

  - Wow .. ce-i cu asta? Cine esti? Are probleme mintale? il intreaba pe Jeff.

  - Nu stiu, a venit si s-a asezat brusc spunand ca e nepoata directorului. 

  - Nepoata ..  ce? Noi nu am facut nimic. Daca vrei sa te intorci cu informatii din interior, tipul ala Blake e buba in scoala asta. 

Am privit la intrarea in cantina unde brunetul si-a facut aparitia, la brat cu .. Kyra. Tipa blonda pe care am intalnit-o prima oara cand am ajuns aici. Mi se parea normal .. daca eu nu am aparut, a ramas cu ea si nimeni nu i-a mai luat mintile asa cum am facut-o eu. 

  - Voi ma intelegeti gresit .. nu sunt un spion. Sunt aici pentru ca .. am calcat o batrana cu masina, mint cu prima idee ce imi vine in minte.

  - Serios? spun toti trei amuzati. 

  - Da, chiar imi placea poseta aia nenorocita si de ce sa o fur daca sunt la volanul unei masini? 

  - Ce tare! spune Selena  cu un zambet ce imi dadea fiori. Si totusi de unde imi stii numele? 

  - Pai .. eu .. 

  - Ridica-te. 

Mi-am indreptat privirea in partea opusa si inima a inceput sa imi bata cu putere cand l-am vazut pe Mathias in picioare langa mine. Minunat .. ultima oara am fugit din camera lui mancand pamantul. 

  - Ce, acum ai probleme cu auzul pisicuta? Hai, in doua labe. 

Mi-am inghitit un nod din gat si dupa ce am aruncat o ultima privirea spre prietenii mei, m-am ridicat, dar brunetul era atat de aproape ca stateam usor aplecata peste masa, cu spatele. 

  - Cine esti? 

  - Ti-am spus odata cine sunt. 

  - Uite, te inteleg ca esti noua si nu stii regulile in scoala asta, dar aici eu conduc. Si cand pun o intrebare, ai face bine sa imi raspunzi cu toata sinceritatea pe care o ai in corpul asta de papusa.

  - Nu te-am mintit cu nimic. Le-am spus si lor, sunt aici pentru o crima, spun mai cu tupeu si ma trag mai in fata pentru ca pozitia aia devenise incomoda. 

Scoala de corectie[vol.III]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin