The Late Jane Show: NikitaRent

44 9 2
                                    

Ik kijk nog eens naar het interview van Max

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Ik kijk nog eens naar het interview van Max. Hij heeft het allemaal zo professioneel en ik heb het gevoel dat ik achterloop. De gast van vandaag is een jong meisje, maar ik denk dat het wel goed gaat. Deze keer heb ik een gouden jurk aan tot aan mijn knieën en zit mijn blauwe haar in een staart waar twee plukjes los naast mijn gezicht hangen. Ik adem even diep in en warm mijn stem op. Gister had ik nogal last van mijn stem, maar vandaag voelt het al beter. Ik stap in de gouden hakken en loop naar het podium Zodra het groene lichtje brand loop ik vol energie het podium op en verwelkom ik het publiek. Ik blijf staan terwijl ik de intro doe.

"Vandaag hebben we een interview met de elfjarige NikitaRent, geef onze grote kleine ster een warm welkom!" Ik klap in mijn handen een blondharig meisje komt het podium op. Ze draait zich een beetje weg van de camera.

"Welkom Nikita! Goed, ik ga een vrij standaard vraag stellen, maar aan welke wedstrijden doe je mee?" Ze ademt diep in en uit en kijkt me dan recht aan terwijl ze antwoord geeft.

"Ik doe mee aan de tienerfictie wedstrijd en Lost en Found twee," ze glimlach een beetje onzeker en strijkt een lok haar weg.

"Klinkt goed! Nou vertel eens, wat is hét dat jouw schrijven zo bijzonder maakt?"

"Mijn manier van schrijven is niet heel erg bijzonder hoor. Alleen wat bijzonder is is dat ik de magie in mijn boeken stop en echte dingen naar voren laat komen zoals in mijn boek 'De zieke ballerina' waar ook in wordt verwerkt hoe heftig de ziekte kanker is," ze kijkt heel ernstig en ik glimlach zo lief mogelijk naar haar.

"Ik heb nog één vraagje voor we gaan afsluiten; waar haal jij nou je inspiratie vandaan?" Ik kijk haar verwachtingsvol aan en ze denkt even na.

"Ik haal mijn inspiratie vooral uit andere boeken op wattpad en echte boeken. Maar ik kopieer natuurlijk niks. Alle rechten gaan naar de auteurs," ze knikt alsof ze het bevesitigd.

"Een hard applaus voor Nikkita dames en heren! Misschien wel onze jongste deelneemster!" Ik ga weer staan en klap overtuigend mee. Dan buig ik naar Nikita en zwaaien we samen tot de camera uit is.

"Goed gedaan hoor," complimenteer ik haar voor ik af ga. Ze knikt, draait zich om en loopt weg.

Raytis interviewsDonde viven las historias. Descúbrelo ahora