Talk with Taller: Kimmy Sanders

9 2 0
                                    

Ik  word weer wakker zoals elke ochtend, maar deze dag is anders

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.

Ik word weer wakker zoals elke ochtend, maar deze dag is anders. Vandaag ga ik Kimmy Sanders interviewen. Ze is de schrijver van verschillende boeken, maar is nog niet zo bekend. Daarom is dit interview anders dan alle andere interviews. Ik stap mijn bed uit en kleed me aan zoals elke dag en loop naar de keuken waar ik een ontbijtje maak voor mezelf die ik vervolgens op eet aan de keukentafel. Als ik klaar ben met eten ruim ik mijn bord op en pak alleen mijn sleutels.

-bij de studio-

Ik ga weer op de nu al vertrouwde witte bank zitten, wachtend tot ik het podium op moet en het interview moet geven. Ik loop zoals gewoonlijk naar de mini koelkast in de hoek van de backstage ruimte om een flesje water te pakken.

"Thomas Taller, je mag op." Hoor ik een stem door de speakers zeggen. Ik zet het nog half volle flesje water op het bijzet tafeltje bij de bank. Dan sta ik op en pak de microfoon die wordt aangegeven door iemand die hier werkt. Ik mompel een bedankje en loop het podium op.

"Hallo iedereen en welkom bij Talk With Taller met een special guest vandaag" roep ik door de microfoon als ik op de bank zit. De mensen beginnen te juichen en als ze klaar zijn ga ik verder met mijn verhaaltje.

"Hier is onze special guest van vandaag, geef een applausje voor Kimmy Sanders!" Roep ik weer door de microfoon. De mensen uit het publiek beginnen te juichen en op dat zelfde moment komt er een meisje/vrouw van ik schat 26 het podium op lopen met een glimlach op haar gezicht.

Als ze tegenover me zit op de bank begin ik nu echt het interview.

"zo kimmy-mag ik je zo noemen?- kun je ons eens uitleggen wie je precies bent" vraag ik haar

"Natuurlijk mag je me zo noemen. Nou ik ben Kimmy Sanders, 26 jaar oud en ben een schrijfster die nog niet heel bekend is hier op Raytis" zegt ze enthousiast.

"En Kimmy, zeg ons eens, hoe lang schrijf je al boeken?" vraag ik oprecht nieuwschierig

"Nou ik heb mijn eerste manuscript opgestuurd op mijn 22e, maar werd afgekeurd en ik heb het toen verbeterd en op mijn 23e werd het goedgekeurd en werd het een paar maanden later gepubliceerd" verteld ze me.

"Maar als je al 3 jaar schrijver bent, waarom kennen niet veel mensen jou dan?"

"Weet ik niet...Misschien vinden ze mijn boeken niet leuk of zo iets"

"vertel ons eens iets over je boeken." zeg ik glimlachend."

"oke, nou het eerste boek heet Lost en het gaat over een meisje die wordt ontvoerd door haar vader, omdat hij wraak wil nemen op haar moeder omdat ze wilde scheiden en hij mishandelt haar en het tweede boek heet Found en is het 2e deel van Lost en het gaat over hoe het meisje wordt gevonden enzovoorts" Antwoord ze op mijn vraag.

"Nou mensen, wie gaat de boeken van Kimmy lezen na dit interview?" vraag ik het publiek, waarna het publiek begint met juichen.

"Nou dit was Talk with Taller voor vandaag weer, geef kimmy nog een keer een groot applaus!" roep ik weer door de microfoon waarna een groot applaus volgt en Kimmy samen met mij het podium af komt en de gewone lampen aan gaan en de spotlights uit.

Raytis interviewsOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz