Karantina Kitap Oluyor! Bizimle Misiniz?

468K 18.2K 2.8K
                                    


Geçen gün Instagram hesabımdan 3

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Geçen gün Instagram hesabımdan 3.kitap yakında diye bir paylaşım yaptım ve çok fazla mesaj, yorum geldi "Karantina kitap olsun" diye. Şimdi tüm o mesajlara yorumlara güzel bir haber verebiliyorum nihayet, Karantina kitap oluyor! :')

Yaklaşık iki yıldır hayatımızdalar, yaklaşık iki yıldır ben onları yazıyorum siz onları okuyorsunuz. Ellerinizle sayfalarına dokunabilmeyi siz benden çok istediniz biliyorum. Ve sonunda Mahşerin Dört Atlısı'nın hikayesi kitap oluyor. Hem de fazlasıyla kalın bir kitap :') Şu an için 600-700 sayfa arasında olacak gibi duruyor. Kitap hakkındaki tavsiyelerinizi, yorumlarınızı bana, yayınevim İndigo Kitap'a Instagram üzerinden yorumlarla mesajlarla iletebilirsiniz. Kapak tasarımına, kapağın üzerinde yazacak cümleye, ayraca hep birlikte karar verelim istiyorum. Lütfen beni bu yolda yalnız bırakmayın, emin olun siz ne isterseniz o şekilde olacak. Ciltli derseniz ciltli, ciltsiz derseniz ciltsiz. Tek yapmanız gereken bunları indigokitap kullanıcı adıyla Instagram'dan yayınevime, ve beyzalkoc kullanıcı adıyla yorumlarla bana iletmeniz. Hepsinde fikrinizi alacağım. umarım 2 yıldır okurken hayal ettiğimiz gibi olur her şey.

Son olarak bölümlerle ilgili bir açıklama yapacağım. Katili bilmiyorsunuz, olayın ne olduğunu bilmiyorsunuz şu an. Çok tavsiye aldım ''Burada bırak, merak etsinler'' diye. Ama ben bunu size yapmayacağım. Her şeyi açık açık öğreneceksiniz burada, bölüm yayınlamaya devam edeceğim. Yayınlayabildiğim yere kadar yayınlayacağım hiç merak etmeyin. Ama haklı olarak kitapta da burada okumadığınız sahneler olacak. Gerçekten çok heyecanlıyım. İki kitabım çıktı ama Karantina daha çıkmadan ellerim titriyor, çünkü gerçekten çocuğum gibi. Benden öte sizin de öyle, Karantina bizim çocuğumuz gibi. Her şeyi 2 yıldır birlikte yaşadık, tahminleriniz oldu, bilenleriniz de oldu, birlikte sinirlendik Doruk'a, birlikte Onur'a üzüldük, Burak'a birlikte güldük, Zeynep birlikte delirtti bizi, Mert'e de içten içe hepiniz aşıksınız biliyorum :ppp

Çok uzatmıyorum, bir aile olduk. Karantina'yı yazdığım süreçte berbat şeyler yaşadım, buraya gelip kötü şeyler yaşıyorum dediğimde mesajlarla yorumlarla yanımda oldunuz hep. Şimdi bunların meyvesi olarak elimizde tutacağız Karantina'yı. Beni yalnız bırakmayın, olur mu? Tek beklediğim biraz destek :')

Karantina'nın çok yerinde "Benimle misin?" diye sordu Onur Zeynep'e, şimdi de ben heyecanla size soruyorum, bizimle misiniz?^^

Not : Dediğim gibi burada henüz bitmedi. Gelecek bölümlerimiz var, gelecek bölümde görüşmek üzere^^

Instagram hesabım : beyzalkoc
Yayınevimin Instagram hesabı : indigokitap

Karantina SerisiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin