KARANTİNA 2'den...

427K 14.5K 2.2K
                                    

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


KARANTİNA 2'den...

''Acıyor mu?'' diye sordu titreyen sesiyle,
''İyiyim ben... İyi olmayan sensin. Kendine gel artık Onur. Geçti, bitti artık.'' Yumruk yaptığı tek elini duvara dayadığında alnındaki damar ruh halini belli ediyordu, öfkeden delirmek üzereydi.

''İyi değilim, iyi olmayacağım.'' dedi, ''söz konusu kendim oldum, kabullendim. Bütün dünya beni ayaklarının altına aldı ; sesimi bile çıkarmadım. Ama şimdi söz konusu sensin, ve ben bütün dünyayı karşıma alacağım.''   

---

Karantina'ya dair satırlar yazmak bile çok güzel! Çok çok güzel^^ Özlediniz biliyorum, ben de çok özledim. Biraz daha özleyeceğiz, ama kesitler de okuyacağız buradan merak etmeyin :') Ve henüz Karantina 2'yi burada mı yazacağım, yoksa direkt kitap mı olacak kararsızım. Fikirlerinizi bekliyorum^^ Bu arada hepinizi şu an yazdığım hikayem 3391 Kilometre'ye bekliyorum :') Ayrıca Karantina birinci baskısını tüketti, ikinci baskısı acil olarak basıldı ve mağazalarda yerlerini aldı. Kitapla olan fotoğraflarınızı merakla bekliyoruum :') 


Instagram : beyzalkoc

Karantina SerisiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin