Karantina İkinci Perde - Açıklama

343K 12.8K 2.3K
                                    


Merhaba^^ Size Karantina İkinci Perde'nin burada okumadığınız ama kitapta yer alan kısmından bir kesit getirdim :')

Merhaba^^ Size Karantina İkinci Perde'nin burada okumadığınız ama kitapta yer alan kısmından bir kesit getirdim :')

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

"Onur..." diye mırıldandı Zeynep gözyaşlarını silerken. Derin bir nefes alıp devam etmeye çalıştı.

"Onur'un ela gözleri var..." O an Onur'un ela gözleri kafasının içinde canlanırken kalbinin yavaşladığını hissetti,

"Turuncu gibi sakalları... karamel saçları..." Gözlerinden akan yaşlar hızlanırken Zeynep ellerinin titremeye başladığını hissediyordu.

"Çok güzel bir kalbi var..." dedi titreyen sesiyle,

"Hayatımda gördüğüm en güzel kalbe sahip. O gün beni aradığında, son cümlelerini kurduğunu biliyordum... Bana..." dedi ve gözyaşlarından devam edemedi. Psikolog telaşla bir bardak su ve bir paket selpak uzatırken Zeynep sadece suyu aldı. Titreyen elleriyle birkaç yudum su içip suyu masaya bıraktı.

"Bana evlenme teklifi etti..." Psikolog şaşkınlıkla kaşlarını kaldırdı.

"Bunu veda konuşmasında mı yaptı?"

"Evet... Beni ilk tanıdığı andan beri bunu merak ettiğini söyledi..."

"Öyle mi? Sen ne dedin?"

"Evet dedim... Kabul ettim... Benimle vedalaştığını bile bile kabul ettim teklifini..."

"Ve telefonu kapattı mı?"

"Evet... Cevabımı öğrendi, ve bir daha onunla hiç konuşmadım. Annesi o çok küçük yaşlardayken öldüğü için hep bir yanı eksik büyümüş. Sonra başına öyle şeyler geldi ki hep onu korumak istedim, hep önüne atlamak istedim, kimse ona kırıcı bir söz bile söylemesin istedim. O bana çocuk gibi geliyordu... Kızgın, üzgün, annesiz bir çocuk gibi... Onu hep korumak istedim..." Zeynep tir tir titrerken gözyaşları içinde son bir cümle kurdu,

"Ama koruyamadım..."

"Ona ne olduğunu, şu an nerede olabileceğini biliyor musun?"

"Bilmiyorum... Ama size yemin ederim, o yaşıyor..."

---

Sizi çok ama çok özledim, bu kesitle belki özlem gideririz dedim^^^

Kitaba gelen yorumlar beni çok mutlu ediyor :') Bir ayda 3.baskıya girdik, şu an kitapyurdu.com'un stokları tükenmiş durumda bu yüzden kitap matbaadan çıkana kadar kitapyurdu'nda satılmayacak. birkaç gün içinde kitapyurdu stoklarına tekrar girecek, soranlar için söylüyorum bunu. Ama o birkaç günlük süreçte almak isteyenler D&R mağazalarından, D&R'ın websitesinden, okuoku.com'dan alabilirler^^ Hepinize bu güzel desteğiniz için çok teşekkür ederim! Üçüncü kitabı soruyorsunuz ama inanın daha çok erken, şu an sadece neler olacağını düşünme aşamasındayım. Ama şekillendikçe size kesitlerle duyuracağım bunu^^ Bu arada sizin gibi ben de iç cildi kitabın dış kapağından daha çok sevdim ahdsbgdfg Gerçekten iç cildi her yere götürüp fotoğrafını çekesim geliyor! Almak isteyenler için dış bağlantılara bir satış linki koyuyorum, görüşmek üzere :')


Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Karantina SerisiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin