A-55

25.8K 1.2K 145
                                    

Normal yazı tipiyle yazılı olan kısımlar şimdiki zaman.
Yıldızlar(**) şimdiki zaman olay geçişi.

Italik yazı tipiyle yazılan kısımlar geçmiş zaman.
(~~) işaretleri geçmiş zaman olay geçişleri.

Flashback'ler geriye dönüşler.
İyi okumalar..

Gözlerinin değdiği gözler ile ikisinin de kalpleri varlıklarını belli edercesine atmaya başlarken birbirini çeken iki mıknatıs gibi adım adım birbirlerine çekilirken önünde durduğu adam ile kafasını kaldırdı Işıl. Her şey, herkes bir anda yok olurken Ateş özlemle uzandı Işıl'ın dudaklarına. Ne kırgınlıklar ne kızgınlıklar kaldı o anda hepsi koca bir toz bulutu gibi uçup giderken kollarını Ateş'in boynuna sıkı sıkı doladı.

Yok yok böyle olmadı tabii.

Ağır adımları ya da onu gördükten sonra yavaşlayan zaman ile Işıl'a kalbini tekletecek kadar ağır adımlarla ilerliyormuş gibi gelen Ateş, git gide Işıl'a yaklaşırken Işıl'ın Sinan'a dönen bakışları Sinan olayı kenarda sessizce izlediğini görerek aynı yavaşlıkta döndü Ateş'e. Esen rüzgâr ile tüyleri diken diken olurken nedeni soğuk hava değil rüzgarın burnuna getirdiği etrafını çepeçevre saran kokusuydu. Dünyanın hiçbir yerinde, 27 yıllık hayatında bu kadar içine işleyen başka bir koku, başka bir insan bilmiyordu Işıl. Böyle büyük bir özlemde.

Yukarıya doğru hafifçe kaldırdığı bakışları ile Ateş'in karşısında dururken gözlerine takıldı kaldı. Son görüşündeki kadar koyulaşmış yeşil gözleri ile ağzında tekrar o zehiri hissetti. Hatırladığı ihanetin zehiri içini kavuran özlemin panzehiri görevini görürken mavi bakışları ardında buzullar taşırcasına sertleşti, donuklaştı.

"Merhaba." Aylar sonra söylenebilecek, sorulabilecek onlarca soru tek bir kelimeye sığacak kadar küçüldü. Aylar, zamanlar kelimeleri ufaltıp unufak ediyordu ama içinizdekini un ufak etmeye aylar zamanlar, ömürler yetmiyordu kimi zaman.

"Merhaba." Işıl'ın sesini duymak bile Ateş'in derin derin nefesler almasına neden olurken hiç tanımıyormuş gibi yabancı gelen sesiyle rahatsız tavırları ile yerinde kıpırdandı.
*****
Elindeki anahtarları girişe bırakarak salona yürüyen Ateş üzerindeki montu çıkararak koltuğun kenarına bırakırken boş bir çuvalı andıran bedenini koltuğa bıraktı. Gözlerini tavana dikerken ellerindeki rahatsız edici karıncalanma ile yumruklarını sıkı sıkı yumruk yaparken gözlerinden firar eden bir damla yaş usulca aktı yanağından kollarını dizlerine yaslayarak yüzünü avucunun içine alırken aylar öncesine gitti.
Flashback
Havaalanından sonra tekrar CBI binasına gelirken hızlı adımları ile binanın içine ilerledi. Kendisini engellemeye çalışan güvenlik görevlilerini geçerek bir üst katta bulunan .... odasına gitmek için merdivenleri koca adımları ile ikişer üçer çıktı. Bulduğu odaya sert girişi ile onlarca güvenlik kamerasının görüntülerinin aktarıldığı ekranların hemen önünde oturan adam sıçradı.

"Beyefendi buraya girmeniz yasak. Lütfen dışarı çıkın."

"kayıtları aç. 1, 1.5 saat öncesi. 21. Kat." Kendisine öylece bakan adam ile masaya yumruğunu vururken masanın üzerinde duran kalemler önce havaya kalkıp tekrar masaya çarptılar ardındanda yuvarlanarak yere düştüler.

ATEŞWhere stories live. Discover now