5. Kapitola

3.7K 242 26
                                    

Pohled Severuse

Brumbál se mě vyptával jak jsem pochodil u Dursleyových.  Musel jsem hodně mlžit, aby nepřišel na to, že se tam už Harry nenachází. Naštěstí kluci hned co jsme Brumbála potkali, se vytratili a to jsem opravdu rád.

Po nákupech na Příčné se vrátíme zpět domů. Harry je nadšený ze všech nových věcí, které konečně patří pouze jemu. Hned jak se vrátíme, si je donese do pokoje. Ethan mu s tím pomůže. Já mezitím jdu připravit večeři.

Hned po večeři se vydáme do obyváku, kde se Harryho ujme Ethan a začne mu předčítat jedné z jeho oblíbené knížky. Harry ho zaujatě poslouchá a kýve při tom hlavou. Vypadají při tom opravdu jako bratři. Zítra opravdu budu muset zajít na ministerstvo na odbor Péče o děti a vyžádat si adopční papíry pro Harryho. Ač vím, že to bude trvat ještě několik týdnů, než budeme opravdová rodina, tohle je první krok, který k tomu patří.

Kolem deváté pošlu kluky vykoupat a spát. Oba to bez breptání vykonají a já osamotním v obýváku. Tak si z jedné skříně přivolám brandy a skleničku a napiju se zlatavé tekutiny.

Za pár dnů sem má přijet Draco můj kmotřenec, tak se snad s Harrym budou bavit, přeci jen jsou stejně staří a já Dracovi věřím, že by mu nic neudělal.

Sám jdu spát až po půlnoci.

Další den ráno připravím klukům snídani a ještě než vstanou se vydám na ministerstvo. S úřednicí tam to sfouknu levou zadní. Už mě zná z doby, kdy jsem adoptoval Ethana. Ví, že se o děti umím postarat a tak mi dané papíry vydá bez zbytečných řečí, s tím, že až jim je pošlu zpátky, mohu očekávat návštěvu pracovnice Odboru péče o dítě a domácí pohovor s ní.

Severus adoptivní otec Harryho ✔️Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt