25. Kapitola

2K 124 19
                                    

Pohled Harryho
První ročník ubehne velice rychle a nakonci roku, když jsme dělali zkoušky, měl jsem i s Ethanem a Helen jedny z nejlepších známek v našem ročníku. Táta z dědou nás za odměnu vezmou do zábavního parku.
Předtím než se však vrátíme zpět domů, požádá děda tátu o ruku a přitom nam slíbili, že budeme mít dalšího sourozence.
Nejdříve jsme si mysleli, že adoptuji, ale ne, táta si prý uvaří nějaké lektvary, po kterých může otěhotnět i muž. Což je opravdu skvělé, budeme mít s Ethanem dalšího sourozence a konečně budeme jedna velká rodina, jako jsem si vždy přál.
Jen mám dilema, jak odteď budu dědovi říkat?
Ale to je vedlejší, já vám spíš chci vyprávět o našich prázdninách, které trávíme na Malfoy manor.
Když tu novinku řekněme strejdovi Luciusovi, je stejně šťastný jako my a hned pošle taťkovi svou s gratulaci.
A ještě jedno pozitivum to má, kdyby se totiž Brumbal rozhodnul sdiskreditovat tátu, tak i nadále budu mít opatrovníka a to zcela legálně.
No ale teď k těm prazdninam, jsou to ty nejlepší prázdniny, kdy se od Draca dozvíme, že další rok nastupuje za námi do Academie, i když bude o ročník níž. Coz nám ale vůbec nevadí, protože se naše sedmi člená skupina rozroste o dalšího kluka.
Během prázdnin se dokonce naučím hrát na kytaru a začnu se více věnovat hudbě. Myslím, že po škole bych se jí rozhodně chtěl věnovat i profesionálně a třeba se tím nakonec i živit.
Když se poslední týden vrátíme zpět do školy, taťka nám oznámí, že je tehotny a svatba proběhne poslední den prázdnin u jezera Academie.
Pohled Severuse
Už za pár dnů si budu brát toho nejúžasnějšího muže na světě. Ano už dokonce čekám naše společné dítě, klukům už jsme to řekli, ale neřekli jak dlouho. Popravdě jsem už ve čtvrtém měsíci, což kluci netuší, ale v lednu budou mít sestřičku, jak jsme se dozvěděli od ošetřovatelky.

Ahoj, jak si užíváte prázdniny? No jo trochu jsem zapomněla napsat kapitolu dřív. Ale i tak vám všem děkuji za komentáře a votes u minulých kapitol, je to pro mě hnací motor, opravdu vám děkuji. Příště se můžete těšit na svatbu Severuse a Alfreda.

Severus adoptivní otec Harryho ✔️Where stories live. Discover now