Forord

2.1K 77 39
                                    

PUBLISERINGSDATO: 01. Juli 2017

"She wasn't always that way, her heart wasn't always cold. Her guard wasn't always up and that wall in front her soul wasn't always there. Heartbreak changed the climate of her heart, made her less trusting of love. I get that.

I understand.

But she's still deserving of something real. Something true with someone better than what she's known."

- r.h Sin

C'est la Vie er en roman som ikke henger sammen med noen tidligere utgitt bøker og er en selvstendig bok

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

C'est la Vie er en roman som ikke henger sammen med noen tidligere utgitt bøker og er en selvstendig bok. Den har derimot en sammenheng med en annen serie - EUS serien som består av tre bøker. Det er ikke superviktig at du leser de tre bøkene for å begynne på denne, men det kan være med på å gi deg en bedre forståelse av hele handlingen så anbefales sterkt.

Jeg skal prøve å publisere kapitler 1-2 ganger i løpet av uka. Fastsatte dager på når det blir publisert har jeg ikke bestemt meg for enda.
UPDATE: Oppdatering ble mye vanskeligere enn det jeg forutså så klarer ikke helt å holde meg til å publisere så ofte, men prøver så godt jeg kan!

C'est la Vie tar sted i Paris og andre områder som ikke innebærer Norge, men språket vil fortsatt være på norsk. Jeg vil helst at dere prøver å unngå dette med språkbarriere og 'hvordan kan de snakke norsk når de ikke er derifra?/på hvilket språk snakker de sammen?' ettersom dette bare vil ødelegge for leseropplevelsen i seg selv. Legg mer vekt på handlingen og innholdet enn hvordan kommunikasjonen skal foreta seg. Boken kan også inneholde stygge ord og andre kontroversielle kommentarer for å kunne styrke karakterenes personligheter.

C'est la Vie er en nettbasert roman som vil si at alle har tilgang til den. Tross alt har jeg fortsatt reservert mine rettigheter til romanen som vil si at ingenting av denne boken skal kopieres fra meg (plagiat). Jeg selv har brukt ulike sitater og lignende i boka, men som jeg selv har funnet frem til. Alt som skal hentes fra romanen må gå gjennom meg først (inkludert oversettelse av den, etc.) Men det å hente inspirasjon til egen bok er fult lov - for all del!

Den kan også inneholde skrivefeil, grammatikk feil, feil i setningsoppbyggingen, osv. Jeg har ikke helt rukket å gå gjennom den enda ettersom jeg ville publisere den raskest mulig, men utrolig fint om dere får sagt i fra så skal jeg prøve å få rettet det opp så fort som mulig!

 Jeg har ikke helt rukket å gå gjennom den enda ettersom jeg ville publisere den raskest mulig, men utrolig fint om dere får sagt i fra så skal jeg prøve å få rettet det opp så fort som mulig!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
C'est la VieWhere stories live. Discover now