Hoofdstuk 99

7.2K 378 35
                                    

'Harry!' Ik loop achter hem aan. Hij sprint van de trap met drie treeën tegelijk. Hoe sneller ik ren hoe duizeliger ik word. ik grijp de trapleuning vast.

Ik hoor de voordeur dichtslaan. Ik knijp mijn ogen dicht, wacht even tot ik weer op adem kom en sta dan op. Ik loop op mijn bloten voeten de voordeur uit.

Harry loopt zachtjes het pad af. 'Wacht!' Roep ik. De kleine Kiezelsteentjes doen pijn onder mijn voeten, maar het kan me nu niet schelen.

Ik ren door de modder totdat ik bij Harry aankom. 'Waarom rende je nou..' Mijn stem slaat over. Ik begin zo hard te hoesten dat de tranen in mijn ogen springen.

Harry stapt naar me toe en klopt zachtjes op mijn rug. 'Waarom ben je me achtervolgt?'

'Omdat ik dacht..' Ik hoest weer, nu iets zachter. 'Ik dacht dat jij dacht dat ik en Niall..' Hijg ik. Ik blaas alle lucht uit mijn longen en haal langzaam adem door mijn neus.

'Niall en ik hebben juist gepraat. Het is duidelijk nu, voor ons allebei' Zeg ik, helderder dan ik had verwacht.

'Wat?'

'Dat ik hem niet wil. Dat hij me niet krijgt. Ik ben zwanger, van jou' Ik voel druppels op mijn hoofd vallen.

'En als de vader van mijn kindje zich druk gaat maken over dat ik zijn broer leuk vind, terwijl ik stapel ben op hem, dan weet ik niet of ik het wel aan kan' Zijn lippen spreiden zich om iets te zeggen, maar ik ben hem voor.

'Een kindje, bedoel ik.' Voeg ik eraan toe. 'Weet je, ik ben klaar met telkens verdedigen.' Ik gooi mijn handen in de lucht en loop verder het pad af, weg van het huis.

'Waar ga je heen!?' hoor ik Harry roepen. De druppels zijn inmiddels veranderd in een enorme regenbui.

Ik draai me om. 'Ik ga even een stukje wandelen' Mijn kleren zijn binnen enkele secondes doorweekt, net zoals mijn haren.

'Je gaat niet wandelen in de regen, in een bos. Midden in de nacht' Zegt Harry. Hij pakt mijn arm stevig vast.

'Wat maakt het jou uit' Zeg ik bot. Ik heb hier geen zin in. Het is zoals de eerste dag. Doorweekt, op blote voeten en met Harry. De jongen die mijn leven heeft veranderd.

'Kom mee naar binnen' Zegt hij. Ik kijk hem aan. Zijn bruine krullen hangen als natte slierten om zijn gezicht. Hij veegt ze met zijn hand naar achter. 'We praten binnen'

'Ik heb niks te zeggen' Het bos om ons heen ziet er angstaanjagend uit. Het liefst wil ik in Harry's armen springen. In een warm bed liggen, lekker slapen.

'Ik wel. Een hoop. Ik denk dat het nu mijn beurt is' Zegt hij. Hij kijkt me aan.

'Misschien ben ik nu wel boos.' Zeg ik met een nadruk op ik. Hij heeft geen reden om boos te worden, voor de duizendste keer.

'Kom mee naar binnen, Jess. Of ik til je op'

Ik draai me om en loop verder het pad af. Het regent zo hard dat ik net twee meter voor me uit kan kijken. Ik kijk achter me. Harry staat met zijn handen achter zijn hoofd gevouwen. Ik weet hoe erg hij het haat als ik niet gewoon luister.

'Jessica, kom terug!' Hij houd zijn handen in de lucht.

'Nee. Ik kom pas terug als je stopt met elke keer boos te worden om Niall' roep ik. Ik trek mijn natte shirt recht. Dan bedenk ik me dat ik een wit shirt draag met een zwarte bh eronder. Geweldig..

Plotseling bots ik tegen Harry aan. Hij legt zijn handen op mijn schouders. 'Sorry.'

'Waarvoor?'

'Sorry dat ik zo'n klootzak ben, keer op keer. Op keer.. op keer'

Ik zucht. 'Ik moet er ook aan wennen. Ik bedoel, ik word vader.' Glimlacht hij. 'Ik snap dat je boos bent'

'Ik ben niet boos, jij was boos'

Hij barst in lachen uit. 'En jou shirt trekt door' Lacht hij.

Ik voel mijn wangen rood worden terwijl ik mijn lichaam bedek met mijn handen. Harry trekt mijn handen weg en gaat met zijn ogen over mijn lichaam. 'Is het weer goed?' Vraagt hij.

'Weet ik niet. Ik haat het als je boos bent op Niall'

'Ik weet het.. Is het weer goed als ik nu naar hem toe ga en mijn excuses aanbied en hem dan knuffel?' Grijnst hij.

'Nee, het is pas weer goed als je het hele 'Niall en Jessica' idee uit je hoofd zet'

'Beloofd. Ga je nu dan mee naar binnen?' Hij legt zijn natte handen op mijn wangen. Langzaam gaat zijn gezicht naar de mijne.

Zijn natte lippen raken de mijne. Ik trek zijn lichaam tegen de mijne aan. Onze kleren plakken aan elkaar door de regen. Hij veegt mijn haren achter mijn oor. Ik voel zijn warme tong over mijn lip.

Ik spreid mijn lippen en zoek zijn tong op. 'Ik hou van je' Kreun ik in zijn mond.

Met één arm tilt hij me op. Ik hou me vast aan zijn shirt. 'Ik meer van jou' Hij drukt zijn lippen in mijn nek.

'Je voelt zo koud aan' Zegt hij.

'Hoe zou dat komen?' Giechel ik. Hij haalt zijn wenkbrauw op en begint te lopen. Ik leg mijn voorhoofd tegen zijn borst.

'Omdat ik een zwangere vrouw buiten liet lopen.' Zegt hij. 'Ik laat dit nooit meer gebeuren, ik ga beter mijn best doen. Oké?'

'Oké' gaap ik.

'Je zit vol modder' Hij opent de voordeur en tilt me naar binnen. Zonder moeite loopt hij naar boven en zet me in de badkamer neer.

'Een slapend kindje naar boven brengen word geen probleem voor je' Giechel ik. Ik knijp in zijn boven arm.

Hij grijnst en opent de kraan voor me. Het warme water stroomt in het bad. 'Hopelijk is het een jongen. Ik leer hem voetballen' Zegt hij.

'Je kunt zelf niet eens voetballen' Lach ik. Ik sla mijn armen over elkaar.

'Wel waar' Hij hurkt voor het bad om het water te voelen.

'Ik weet zeker dat je een geweldige vader word. Stel je voor..' Ik sla mijn armen van achter om zijn nek. 'Dat hier een kleine Harry in het bad zou zitten' Ik kus de kuiltjes in zijn wangen.

'Totdat de baby er is moet ik jou maar verzorgen' Lacht hij. 'Hup' Hij wijst naar het bad.

Ik schud mijn hoofd lachend. 'Weg uit de badkamer'

'Moet dat?' Zeurt hij. Hij draait zich om.

'Ja' Giechel ik. Hij zucht en sjokt de badkamer uit. Als hij bijna de deur uit is sla ik op zijn kont.

BadWhere stories live. Discover now