Kapitola první

5.3K 358 158
                                    

Louis POV.
Probudil jsem se celý rozlámaný na zadní sedačce mého auta. Tyhle přespávačky byli nejhorší. Ale dnes jsem měl výhled na měkkou postel a velmi zajímavou společnost. Protřel jsem si oči a usedl za volant. Určitě bylo po poledni. Jako svůj cíl jsem si stanovil benzínovou pumpu, kde jsem si chtěl vyčistit zuby a celkově se trochu zlidštit.

Zvuk mého motoru mě spíš uspával než probouzel a já měl opravdu problém udržet oči otevřené. Ale opravdu jsem dořídil až k velké moderní benzínce a nechal auto na menším parkovišti u pumpy.

"Zdravím," řekl jsem možná až nepřiměřeně vysokým hlasem, když jsem vstoupil do prodejny. Naperoxidovaná blondýna u kasy jen zamručela na pozdrav a dále se věnovala časopisu, který měla položený na pultu.

Tak nic no.

Znovu jsem si protřel oči a šel jsem na pány. Pisoáry. Málem jsem protočil oči blahem, protože jsem dlouho neviděl čisté močící mísy. Většinou jsem se vyprazdňoval v polích na okraji cest.

Hned jak jsem se vypořádal s tou nechutnou potřebou, vytáhl jsem z kapsy kartáček a s umytím rukou jsem si vyčistil i zuby. Můj svěží dech mi zlepšil náladu a vůně mentolu probudila mé smysly.

Nakonec jsem si opláchl obličej,udělal jsem sexy mrknutí na svůj odraz a přešel zpátky do prodejny. Popadl jsem z regálu crossaint plněný čokoládou a šel to zaplatit k té blondýně.

"Nevíte, kde bydlí pan Styles," optal jsem se ji s hraným nezájmem v hlase. Nechtěl jsem, aby věděla, jak mě ten údajný samaritán zajímá.

"Když pojedete na sever, stačí najít ten nejvíc luxusní dům. Ten je tak prachatej, že by si dokázal koupit i hodinky s vodotryskem. Většina města mu buď patří nebo to zrekostruoval," ústa blondýny jela na plné obrátky a já jen přikyvoval. Kdy jindy se mi podaří zjistit tolik o Stylesovi?

"A jak vypadá?" zeptal jsem se znovu. je mladý, křížil jsem své prsty v duchu.

"Tahle fotka je celkem nová a je k sežrání," blondýnka otočila na titulní stranu jejím časopisu a obrátila ho na mě.

(Snažila jsem se napodobit bravíčko

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

(Snažila jsem se napodobit bravíčko... ps: jmenuje se to KIWI'S)

A mě se zastavil dech. V tu chvíli mi prolítlo hlavou vše, co jsem chtěl, aby se mnou dělal. A čajový dýchánek to zrovna nebyl. Ano, všiml jsem si čísla 29 u jeho jména, ale vypadal opravdu mladě. A ty velké ruce s prsteny. Toho musím dostat do postele! I když nemusíme to dělat zrovna na posteli.
Třeba kdyby mě ohnul o stůl....

A pak jsem to ucítil. Ne, prosím, teď erekci ne. To se mi vážně postavil jen z fotky oblečeného chlapa. Tak to je marný!

"Bude to vše?" blondýna trhla časopisem zpátky k sobě a vyšpulila na mě ret.

ON ROAD - L.S.✔Onde histórias criam vida. Descubra agora