Epilog II. (spíše smut)

4.2K 243 29
                                    

Nobody's POV

"Láááásko!" Kudrnatý třiatřicátník zavolal z kuchyně. Malý dům, kterém se oba muži nacházeli, si nedávno koupili.

"Ano, LÁSKO?" Optal se brunet vcházející do kuchyně a zdůraznil slovo lásko. Tak moc tohle slovo miloval a taky miloval jím popichovat lásku svého života. 

"Co kdybychom si k večeři dali tousty s míchaným vajíčkem? Nechce se mi nic vařit," Harry přešel k Louisovi a chtivě spojil jejich rty.

"Cokoliv!" zachichotal se Louis. Upřímně, už mu šly krkem všechny ty luxusní večeře, ale co by pro jeho lásku neudělal. 

"To je dobře, i když víš, že jsem na naše dvouleté výročí chtěl něco jiného," usmál se napůl úst Harry a Louis mu hravě pocuchal krátké kadeře. Ano, s dlouhými vypadal sexy, ale v krátkých jaky by omládl o několik let. 

"Ano, pomilovat mě! A ty víš, že já na tohle nejsem. Já jsem radši, když mě přes něco přehneš a vyšukáš ze mě mozek," ušklíbl se Louis a užíval si Harryho vražedný pohled.

"Právě si zničil celou romantiku. Už jsi spokojený?" Harry si založil ruce.

"Hmmm...ještě ne. Furt mám mozek v hlavě," mlaskl mladší brunet nespokojeně a s úšklebkem se zvedl na špičky a spojil se starším rty. Miloval Harryho, ale co se sexu týkalo, hodně se hádali a pak se usmiřovali zase sexem. 

"Fááááájn!" zachraptěl Harry, "ale příště jedeme podle mě." 

"Ano, ano, ano, cokoliv!" Vykřikoval nadšeně Louis, bylo mu jedno, co slíbil, stejně to nikdy nedodržel. Louis se nechal Harrym odnést do ložnice na postel a tam se rychle vysvlékl. Pak pomohl z přebytečného oblečení i svému příteli. 

"Chceš přípravu?" zeptal se Harry a Louis se otřásl nad posledním prstěním od Harryho. Uprosil ho, aby se mohl udělat jen na jeho prstech a bože, stálo to za to! Ten pocit.....cítil, jak mu v penisu škube. "Takže ano," zasmál se Harry a vymáčkl si na prsty trošku lubrikantu.

Pomalu do Louise strčil polovinu ukazováčku a ani se nedivil, když Louis nedočkavě přirazil proti němu, dostal celý prst do sebe a slastně vydechl. Přesně to bylo ono. A ten prsten, který mu škádlil vstup byl tak otravný a zároveň potřebný. "Další," zaúpěl po pár vteřinách Louis. 

"Já tě natrhnout nechci," pokrčil Harry rameny, ale přesto vsunul do Louisovi díry další prst. 

"Uvnitř umíráš touhou to udělat, tak se nedělej a konečně mi natrhni prdel a ukaž jak mám být hodný chlapeček," zavrtěl Louis hravě zadkem a zalapal po dechu, když Harry hrubě rozevřel svoje prsty. 

"Ty víš jak na mě," Harry zavrtěl hlavou a vyndal prsty z Louise.

"Proto mě miluješ!" Louis se otočil na břicho a zadek vystrčil do vzduchu. "A přesně takhle mě miluješ, na čtyřech, netrpělivého pro tvůj penis." Harry si stále nezvykl na Louisův slovník a nechápal ten celý koncept dirty talku, ale Louis měl pravdu. Harry ho miloval i kvůli tomu.

"Miluju tě," řekl tedy sentimentálně a pomalu ho do něj vsunul. Z Louisovy strany se začaly ozývat čím dál hlasitější 'oh ano!' a 'víc, víc!'. Když si zvykl na Louisovu těsnost, začal do něj přirážet. 

Louis se rozbrečel slastí a začal si honit. "Víc, lásko, víc!" Křičel jako smyslů zbavený a rozkoš mu zatemňovala mysl. Obě těla spojovala láska, chtíč a vlastně i Harryho penis otírající se zevnitř o Louisovu prostatu. Když Louis dosáhl hranice své hlasitosti a začal jen sípat, Harry zvolnil, nechtěl svého přítele připravit o hlasivky a nechtěl, aby měl orgasmus příliš brzo. 

"Harry," Louisova hlava sebou bouchla do peřin a mladší brunet vystřelil svou levačku dozadu, aby nahmatal svého milence. 

"No tys to tak chtěl, já se chtěl jen pomilovat," usmál se trošku posměšně Harry a znovu nastolil rychlejší tempo. Louisova rozkoš se hromadila v podbřišku a on zasténal, nechtěl to už oddalovat. 

"Budu," vzdechl a znovu si začal honit. Harry ještě víc zrychlil - pokud to tedy bylo možné -  a prošukával teď Louise do matrace. Ten pod náporem rozkoše jen strnule přirážel proti Harrymu a ani nevěděl, co vůbec vydává za zvuky, či jestli vůbec něco vydává. 

A pak to přišlo, hranice se protrhla a on viděl před očima bílo, na ruce cítil něco bílého a automaticky se mu stáhla díra. "Louisi!" zasténal Harry, který byl taky blízko a uspokojoval se dál na poorgasmicky vyčerpaném těle. A pak Louis pocítil teplo rozlévající se v jeho vnitřnostech. 

"Byl si perfektní," vydechl Louis, když vedle něj dopadlo tělo. 

"Ty jsi byl lepší, lásko," starší se natáhl, vtáhl mladšího do náruče a ukolébal ho ke spánku polibky. A pak i on propadl říši snů.

Milovali se a spolu se konečně cítili celý. Spolu mohli zvládnout všechno. 

Protože láska hory přenáší. 

-------------------------------------------------------------

Ona už je neděle?? :D ooops 

Tak tohle je konec :D pokud chcete víc příběhů, běžte na můj profil a hoďte follow, ať vám neunikne žádná nová story :P

Dejte vote a komentář, potěší to :)

A u něčeho dalšího zdar!

Vaše AMAYAHKat ^-^

ON ROAD - L.S.✔Where stories live. Discover now