Kapitola dvacátá první

2.8K 229 21
                                    

V minulém díle:

Samozřejmě, že jsem měla směnu, musela jsem dohlédnout na Lewise. Ale Alicia byla příjemnější variantou než nevyblázněný puberťák. Odepsala jsem jednoduché 'Mám a už se na tebe těším. -J' a začala přemýšlet co si na dnešní večer vezmu.

No jo no, holčičí problémy.

HARRY POV

S velkým úsměvem jsem odcházel od Louise. Stále se mi nelíbilo, že chtěl stále pracovat v tomhle podniku, ale alespoň souhlasil s randem. A říkal, čím dřív, tím líp, připomněl jsem si a kývl hlavou na souhlas.

Vzal jsem si mobil a zavolal Margaret. "Dobrý den, Margaret. Byl bych moc rád, kdyby jste si vy a zbytek mého služebnictva vzali na zbytek dneška volno." Usmál jsem se, když jsem slyšel překvapený hlas ženy na druhé straně spojení. Většinou jsem ji nevolal.

"Když chcete, pane Stylesi. Kdyby něco, stačí zavolat a já přijdu. Na shledanou zítra!" Vyhověla mi a, po mém rozloučení, zavěsila. 

Tak dnes to bude zajímavé!

Nevěděl jsem, jestli mám znovu být přítomný při Louisově vystoupení, nebo se dětinsky skrýt se své kanceláři. Ale protože jsem ještě chtěl dnes uvařit, rozhodl jsem se jet domů a poprosit esemeskou Janie, aby pak bruneta dovezla do mého domu.

 Doma jsem začal dělat domácí lasagne. Připravil jsem si těsto, masovou směs a bešamel a nakonec to naskládal do misky a dal zapéct. Hodně jsem přemýšlel, co bychom si mohli pustit, ale nakonec jsem rozhodl, že to nechám na Louisovi. Kvůli nervozitě, která se objevila nevím odkud, jsem se rozhodl otevřít víno a vypít sklenku na kuráž. To by se ale jedna sklenka nemohla proměnit na půl lahve. 

Záchranou bylo otevření hlavních dveří. Co nejrychleji jsem mohl, jsem choval flašku a čekal na toho, kdo vstoupí do dveří. 

"Ahoj," usmál jsem se, když jsem spatřil tvář Louise. 

"Ahojky," odpověděl mi a přešel ke mně, aby si vzal pusu na přivítání. "Víno?" zeptal se s nakrčeným nosem.

"Promiň," vydechl jsem a omluvně to pohladil po tváři. Louis jen pokrčil rameny a schoval se v mé náruči.

"Co bude k večeři? A jak to, že tu nikdo není?" Zeptal a prsty mi přejížděl po hrudi. 

"Budou lasagne a dal jsem jim volno," dal jsem brunetovi pusu do vlasů a on se sladce usmál. "Dej mi pět minut a můžeme jíst. Zatím můžeš přemýšlet, jaký film si pustíme." Pustil jsem ho a vypnul troubu, abych mohl začít nandávat na talíře. 

Louis vyskočil na linku a dětinsky začal kopat nohama. "Jakej bys chtěl žánr?"

"Vyber ty, až na horor se zvládnu dívat na všechno," naložil těstoviny na dva talíře a nalil sodovku do dvou sklenic. "Vem si to prosím do jídelny," ukázal jsem na jeho porci a pití.

"Chci se dívat na Rychle a zběsile." Rozhodl brunet, vzal talíř a sklenku a odešel. 

"Myslel jsem si, že když si mladý, budeš se chtít koukat na něco novějšího," vyřkl jsem své myšlenky.

"Možná jsem mladý, ale tím svým cestováním jsem se skoro odřízl od světa. Vlastně nemám ani mobil," trochu smutně trhl rameny a nabral si jídlo na vidličku. Nedokázal jsem říct nic.  Co hrozného se mu muselo stát, aby sám cestoval autem a byl odříznutý od vrstevníků a rodiny? "Máš to dobrý," pochválil mě.

"Děkuju," usmál jsem se a začal také jíst. Spokojeně jsem zamručel, lasagne jsem vždycky miloval a vážně se mi povedly. V tichosti jsme dojedli a pak se s notebookem odebrali do mého pokoje. Rozvaleni na posteli jsem si pak pustili první díl Rychle a zběsile.

Do prvních deseti minut jsme skončili se zapletenými končetinami do sebe. "Vždycky jsem chtěl vidět takovýhle závody, ale nikdy jsem se na ně nedostal." Mlaskl nespokojeně Louis a zamračil se na obrazovku. 

"Možná bych tě tam mohl dostat. Známý známého miluje závoďáky." Chtěl jsem potěšit bruneta, pokud to znamenalo i zúčastnění se nelegálních závodů.

"Vážně?" Vyjekl natěšeně a když jsem souhlasil, vrhl se mi na rty. Líbal mě naléhavě a tahal mě za košili, abych si ji sundal. "Nech mi ti vykouřil," řekl a já se zarazil.

"Cože?" 

------------------------------------------------------

Kratší kapitola a korekci jsem dělala ve spěchu, promiňte :D mám blok

Co si myslíte, že udělá Harry?? :P

Vaše příšerná (kvůli tomuhle všemu) AMAYAHKat ^-^

ON ROAD - L.S.✔Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz